Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.225.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Kesinlikle haklısın. Ama mevcut PC'in PS4 ayarında grafiklere müsaade ediyor. Peki ya gelecek nesil konsollar? Onlar kadar iyi grafik verebilecek makine kaça mal olur? Bugün bile OneX ayarında bir PC toplamak için 2500 TL sadece ekran kartına vermen lazım. Yanlışmıyım?
    Öte yandan, "konfor" anahtar kelime. Konforlu oyun konusunda PC hep geride kalmıştır. Şahsi tercihleriniz farklı olabilir, ama genel geçer kabul budur. Konsoldan oynamaya alışmış insan kolay kolay PC'ye geçmez. Burada tavır değişecek kesim, PC'si olup da konsolu ikincil makina kullananlar, onlar dediğin gibi konsol almayacaktır. Ama Sony ve/veya MS bu kaybını PC'de yakalayacağı satış başarısı ile çok rahat kapatabilir, diye düşünüyorum.
    Bugünden yarına olacak bir iş değil zaten. Bu nesil olacaksa bile aynı anda gelmeyeceği kesin. Horizon gibi, neslin sonunda gelir PC'ye. Bu da beni rahatsız etmez açıkçası, oyunu oynamış unutmuşum bile. Ben faydamı sağlamışım konsol sahibi olarak, PCye çıkmasını pek umursamam.
    Sırf bu konfor yüzünden konsoldan kopamayanlardanım işin rahatlık tarafı konsolun tüm olumsuzluklarını alıp götürüyor benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LazBoard L kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatları dışında başka bir olumsuzluğu da yok bana göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gamestop'a Ağustos ayında 1 - 2 dakikalık gizliliğe dair bir gameplay gösterilmişti, izleyen çalışanlara göre gösterilen video Gece geçiyordu ve meşalenin yanması, yansıması, yağmur tanecikleri, doku, grafik detaylarına aşık olduklarını, şok olduklarını belirtmişlerdi, o video'yu merak ediyorum aslında, hem de Naughty Dog'u yormaz süre açısından

• The Art of the Last of Us Part II Deluxe Edition is up for preorder on Amazon

($89.99, 200 pages)

includes an exclusive cover and slipcase + gallery-quality lithograph

Standard $35.99

Açıklama :

Follow Ellie's profound and harrowing journey of vengeance through an exhaustive collection of original art and intimate creator commentary in the full-color hardcover volume: The Art of The Last of Us Part II.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsushima

Gamestop'a Ağustos ayında 1 - 2 dakikalık gizliliğe dair bir gameplay gösterilmişti, izleyen çalışanlara göre gösterilen video Gece geçiyordu ve meşalenin yanması, yansıması, yağmur tanecikleri, doku, grafik detaylarına aşık olduklarını, şok olduklarını belirtmişlerdi, o video'yu merak ediyorum aslında, hem de Naughty Dog'u yormaz süre açısından
    O video sızmadı keşke el kamerası ile biraz çekim yapsalarmış. :) Ama Taipei Game Show'da bu 2 Dk videoyu gösterseler bile oyunculara yeterli olacağını düşünüyorum. :)

Bakalım Şubat 6'ya birşey kalmadı canlı canlı izleriz umarım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

O video sızmadı keşke el kamerası ile biraz çekim yapsalarmış. :) Ama Taipei Game Show'da bu 2 Dk videoyu gösterseler bile oyunculara yeterli olacağını düşünüyorum. :)

Bakalım Şubat 6'ya birşey kalmadı canlı canlı izleriz umarım. :)

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, zaten çok kalmadı şunun şurasında, Uzun uzun gösterilip bölümlerden spoiler yemek hoş olmaz, 1 - 2 dakikalık bahsi geçen videoyu gösterseler hem gece nasıl gözüktüğüne dair bilgiler alır, hem de gizliliğin işleyişini görürüz, bir de kısa videolar her zaman daha çok etki yaratır, daha çok meraklandırır

• +20 saat olur oyun umarım. Gerçi open world olmayan bir oyun için zor ama.

• Kutu tasarımı güzel durmakla birlikte Days Gone'ın kapak resmini animsatmadı mı size de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengeful Spirit

Kutu tasarımı güzel durmakla birlikte Days Gone'ın kapak resmini animsatmadı mı size de ?
    Evet anımsatıyor daha doğrusu o hissi veriyor diyelim. :)
  • Sabah'a şöyle güzel bir Görsel atalım. :)

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Oynanış şekline göre değişiklik gösterecek olsa da, ortalama 25 saat ve üzeri Oynanış sunacak

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Sabah'a şöyle güzel bir Görsel atalım. :)

Oyun düşman çeşitliliği açısından umarım kıt olmaz.

• Düşman çeşitliliği gösterilen ve bazı kısa videolarda olduğu gibi kıt olacağını düşünmüyorum.
    Tarikat/Tarikatlar/Yeni enfekte olmuş insanlar/ vs. vs. Neil bu konuda iyi iş çıkaracağını umuyorum. :)
  • Ya arkadaş çok iyi bu ama 89 dolar ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Ya arkadaş çok iyi bu ama 89 dolar ne ya
    Gerçekten öyle bildiğin cep yakan bir fiyat. :/
  • PS5 için Kapak Tasarımı yapmışlar..

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmaz

• Ellie nin boynunda beyazlık var, muhtemelen asılmaktan kurtulacağız oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Ellie nin boynunda beyazlık var, muhtemelen asılmaktan kurtulacağız oyunda.
    Aslına bakılırsa bunlar daha başlangıç gibi duruyor. Ellie'nin başına gelmedik bir şey yok sırtındaki morluklar / hırpalanmalar / bir çok mücadelede yara almalar derken gerçekten Ellie'nin hem zor zamanlarını hemde öfkesini fazlası ile göreceğiz gibi. :)
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.