Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayal dahi edemeyeceğimiz bir kalite, sunum ve senaryo içinde gelecek Part 2, bu yüzden heyecanlıyım, bu yüzden seviniyorum, yıllardır beklediğin bir oyunun seni hayal kırıklığına uğratmayacak olması çok güzel bir duygu, teknik anlamda da gayet güzel iş çıkartacaktır Naughty Dog, her zaman olduğu gibi çıtayı arşa çıkartan 2 firma var, Rockstar ve Naughty Dog, şimdi CD Projekt Red nerede diyenlerde olur fakat, CD Projekt Red hala yetersiz bir firma, daha çok çalışmaları, hatalarını düzeltmeleri lazım, bu 2 firma olmak kolay değil çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    PS5 için Kapak Tasarımı yapmışlar..

    Tabi ki oyunun çıkışına daha çok var ve kapak tasarımı sızdırılmış olamaz.
    Zaten kapak tasarımını da böyle bir görselle yapmazlar.

    Bu kompozisyonda ELLIE'nin duruşu, vaziyeti saklanan, korkan gibi anlaşılabilir.
    Yani böyle bir algı oluşturacak, ELLIE yi için olumsuzluk yaratacak bir riske girmezler kapak tasarımında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 29 Ocak 2020; 10:37:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASKERTUNGA

    Tabi ki oyunun çıkışına daha çok var ve kapak tasarımı sızdırılmış olamaz.
    Zaten kapak tasarımını da böyle bir görselle yapmazlar.

    Bu kompozisyonda ELLIE'nin duruşu, vaziyeti saklanan, korkan gibi anlaşılabilir.
    Yani böyle bir algı oluşturacak, ELLIE yi için olumsuzluk yaratacak bir riske girmezler kapak tasarımında.

    Alıntıları Göster
    Bunlar kullanıcıların yaptıkları yani bir nevi konsept tasarımlar.
    Ama daha önce paylaştığım at üzerinde duran vardı tasarım olarak da hoşuma gitmişti. :)
    Kapak tasarımı daha önce paylaşılmıştı onun gibi öfke dolu bir kapak tasarımı ile PS5'e yapılabilir yada daha güzeli :)




  • İlk oyun 2013 yılında çıkmış ve ikinci oyun bi aksilik olmazsa 2020 yılında çıkacak. 7 sene arkadaşlar 7 :) Rockstar içinde bu durum geçerli, adamlar 7 8 senede bir devam oyunu çıkartıyorlar. Bir yandan böyle kaliteli oyunların artmasını vs çok istiyorum fakat artık oyunların yapım süreleri çok çok uzamaya başladı.

    Kaliteli oyun isteniyorsa bu süre hiç kısalmayacak farkındayım, en azından bu tarz firmaların sayısı artmalı diye düşünüyorum. 2 3 firmanın elinden çıkacak oyunları beklemekle ömür bitecek :) Yeni nesille birlikte en azından bu öncü firmaları taklit ederek güzel işler çıkartırlar.

    Son olarak Last of Us p2 ps4 için çıkacak, devamı gelirse muhtemelen ps6'ya gelecek :) Allah izin verirse çocuğumla birlikte oynarım :)
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bence ps5 son dönemine doğru bir oyun daha gelir, part 3 mü olur bilemeyiz 2 yi görelim belli olur devamı gelip gelmeyeceği. Farklı bir karakteri oynadığımız oyun olabilir. Şöyle 40-50 saat sürsünde doyalım, bitirince şöyle ohhhh doydum diyebilelim.
  • Naughty Dog, The Last of Us serisinin part 2 ile birlikte biteceğini söylemişti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wight Lord

    Bence ps5 son dönemine doğru bir oyun daha gelir, part 3 mü olur bilemeyiz 2 yi görelim belli olur devamı gelip gelmeyeceği. Farklı bir karakteri oynadığımız oyun olabilir. Şöyle 40-50 saat sürsünde doyalım, bitirince şöyle ohhhh doydum diyebilelim.
    Hikaye bitse bile dediğin gibi farklı bir karakterle evreni yaşatabilirler. Bende neslin sonuna doğru naughty dog tarafından bi baba oyun daha bekliyorum.

    Açıkçası bu oyun hem teknik olarak hem içerik olarak oyun dünyasına ciddi katkılar verecek. Mayıs gel be artık...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Naughty Dog = Eski Blizzard
  • 120 Gün Kaldı!!

  • Görseldeki konsept çalışması bağıra bağıra onaylıyor bir şeyi bence eğer çok büyük bir şaşırtma vs olmayacaksa:


    Joel cidden oyunun başlarında ölecek. Çünkü Ellie'nin çizimdeki kıyafeti oyunun ''asıl'' oynayacağımız kısımlarından ve yanında da Dina var kanlı canlı bir şekilde; oyunun ilerleyen kısımlarından bir sinematik aksiyon sahnesi olacak bu çizim muhtemelen, Joel ise Ellie'nin kafasının içinde olacak.

    Eğer Joel hakkında olacak olan şey, dediğim gibi olursa çok eleştiri alırlar gibi geliyor, özellikle ''kafasının içinde'' olayına dair.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Joel gibi bir karakteri oyun başında harcamak aptallık olur bence, sanmıyorum öyle bir hata yapacaklarını. Bana kalırsa Ellie Joel'a kızacak yalan söylediği için büyük bir tartışma dönecek, sonra Joel ayrılacak kasaba gibi gözüken yerden. Yani oyunun büyük bir bölümün de Joel olmayacak olayı doğru bana kalırsa. Ancak flashback'ler olabilir çok eskiye doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 30 Ocak 2020; 14:49:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde aslında sizin Teoriniz ile aynı ancak kafada acabalar oluşuyor.


    1- State of Play etkinliğinde gösterilen de Joel ile Ellie'nin karşılaşmasında Ellie biraz daha yüz olarak küçük gibi gösteriliyor yada benim gözüme öyle geldi bilmiyorum. Siz dedikten sonra belki öyle olmuş olabilir düşüncesi yer aldı kafamda. :)

    2- Son yayınlanan Art of Book konseptinde Ellie'nin yüzü biraz daha büyük gibi görünebiliyor ama ne kadar zaman geçtiği üzerinden yada aynı dönemde mi bu olay yaşanıyor malesef bilmiyoruz. Belki de sinirli / öfkeli baktığı içinde bu durum anlaşılmıyor olabilir. :)

    3- Çok sevilen Joel karakterini hemen öldürürler mi yoksa Oynanabilir karakter olarak tekrar görebilirmiyiz bilmiyorum.
    En acısı da şu olabilir belki de Joel'i son kez bizim kontrolümüze verebilirler. Ve o sahnede yara alıp ölebilme ihtimali / enfekte olup değişime uğramaya yakın birisi tarafından öldürülme ihtimali / yada Farklı bir senaryo ile sonlandırılıp kontrol tekrardan Ellie'ye geçebilir. ( Ağır bir dramatik bir sahne ile )

    Bunlar olası şeyler ama dediğimiz gibi Teoriden başka bir şey değil maalesef. :)




  • Bence de oyunda Ellie'nin 3 ''dönemi'' var:

    1-Kasabada yaşadığı en küçük hali.
    2-State of Play'de görülen yolculuğa çıkmış ama hala en olgun olmayan hali.
    3-E3'te gördüğümüz ve genel materyallerde en çok karşılaştığımız ''asıl'' olgun hali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 30 Ocak 2020; 15:1:55 >
  • The Last of Us Part II Sanat Kitabı Ön Siparişe Açıldı, Haziran'da Çıkacak


    Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin resmi sanat kitabı The Art of the Last of Us Part 2'yi Amazon üzerinde ön siparişe açtı.

    200 sayfa sanatsal görsel ve oyunun yapımıyla ilgili bilgiler içerecek kitap Dark Horse Books tarafından yayınlanacak ve üç ayrı versiyona sahip olacak: Deluxe ($89.99), Hardcover ($35.99 ve Kindle ($23.59).

    Deluxe sürüm yeni bir kapak, kitap kabı ve litografa sahip. Hardcover fiziksel format ve Kindle dijital formattan satışa sunulan sürümleri.

    The Last of Us Part II sanat kitabı 16 Haziran 2020'de çıkacak. Aşağıdaki bağlantılardan Amazon sayfalarına göz atabilirsiniz.

    Deluxe

    Hardcover

    Kindle

    Oyun 29 Mayıs 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.




  • Joel yerine Ellie'nin ölmesi daha mantıklı gibi geliyor bana, Ellie yerine Joel'in ölmesi durumunda, Joel üzerinden verilen duygu yoğunluğu daha tamamlanmadan yarıda kesilmiş olur, Joel'in hikayesine tanık olduk biz, Ellie'nin hikayesine değil, zaten Ellie hiçbir zaman derinden anlatılmadı çünkü yan karakterdi, yani Ellie karakteriyle kurduğumuz bağ, Joel ile kurduğumuz bağdan daha az doğal olarak, Joel karakteri'nin yaşadığı zorlukları, geçtiği yolları gördük ve deneyim ettik, eğer Naughty Dog dram konusunda başarılı olmak istiyorsa Ellie ile Joel'den vurması gerekir bizleri, Joel'in şu anda ki tek yaşam kaynağı Ellie, onu Sarah'ın yerine koydu neredeyse, korudu, kolladı, hayatta tutunacağı tek şey özellikle arkadaşı da gidince Ellie oldu, yaşlı ve yalnız bir adamın, değer verdiği tek kişiyide kaybedecek olması daha yoğun bir duygu yaşatır diye düşünüyorum, kim bilir belki 2'si de ölür finalde, Neil Druckmann ilk oyunda ki sahnelerle Part 2'de ki sahnelerin Paralellik göstereceğini söyledi, bu Ellie'nin Joel'in kucağında öleceği anlamına tabi ki gelmez, fakat Sarah'ın başına gelen durum, yıllar sonra yeniden Ellie'nin başına gelebilir, ardından Joel'de dayanamayıp kendi kafasına sıkabilir, bu şekilde bir final insanları duygu seline kaptırabilir, Last of Us serisi baştan aşağı Dram içeriyor ve Part 2 bu Hikayenin sonu, başta Troy Baker ve Ashley Johnson olmak üzere Neil Druckmann, Halley Gross, yapımcı ekipte o çekim esnalarında olan kim varsa ağladı finalde, yani çok mutlu sonla bitmeyeceğini tahmin edebiliriz, sevinç gözyaşlarından ziyade o fotoğraflarda hüzün vardı gibi hissettim ben, ve Uncharted serisiyle kıyaslayanlar belki olabilir, ama Last of Us serisi, Uncharted serisine göre daha derli toplu, ciddi bir dünya ve hikaye temeline sahip, Dram'ı koküne kadar hissedeceğiz bence, bir ekleme daha yapayım, Joel ölse dahi ilk bolümler yerine son sahnelerde ölmesi daha yüksek bir ihtimal, Ellie'nin kafasında olacak hayali bir Joel'i eminim ki kimse istemez ve çok uçuk, saçma, işin ciddiyetini bozacak bir durum olur, arada bir gelip Ellie'ye öğüt mü verecek? Joel gibi temel bir karakteri Naughty Dog çok daha iyi bir şekilde kullanabilir. Dediğim şeyler kişisel bir tahminden öteye geçemez, kendi düşüncelerimi belirtmek istedim sadece, herkese iyi forumlar, iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 30 Ocak 2020; 18:50:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 117 Gün Kaldı!!
  • arkadaşlar tekrar bi erteleme gelmez dimi şu virüs muhabbetinden dolayı ...

    sanırım 6-9 şubattada göremiyoruz yeni bir video ertelenmiş ilgili etkinlik ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha ertele almaz kanımca. Çünkü İlk erteleme olayında açıklama yapılmıştı düzeltilmesi ve cilalanması için ek bir süreye ihtiyaç duyduklarını dile getirmişlerdi.

    İkinci bir erteleme olayı şuan için çok uzak bir ihtimal gibi görünüyor.:)

    TaiPei Oyun Etkinliği CoronaVirüsü yüzünden yaz aylarında bir tarihe alındı.

    Öncesinde Sony'nin PS5 Etkinliğinde boy göstereceğini düşünüyorum The Last of Us : Part 2 hakkında yeni trailer yayınlanabilir. Ama erteleme olacağını düşünmüyorum. :)
  • İkinci erteleme gelirse Tsushima ile çakışır, imkansız gözüyle bakıyorum ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu Ellie'nin çantayı tek alma fırsatımız olur mu acaba, çok hoşuma gidiyor. (Sürümün TR fiyatı anlık 1300₺ )


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.