Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
139
Favori
1.222.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen in game God of war, Horizon, Uncharted, Days Gone gördükten sonra şaşırmıyorum artık. Aynen sizin gibi düşünüyordum bu grafiklerle 2-3 sene daha giderdi. Tek sıkıntı yükleme süreleri ve ses
  • In-Game diyebiliriz hocam. :) Çünkü çok örnekleri olduğu için birde başta Naughty Dog olunca güven tam.

Dediğiniz gibi firmalar oyunlarında gerçekten üstünde dursalar kimbilir bizlere neler sunacaklar.:)

PS5'de ise çıta yükselecektir. bir sonraki nesilde yapacakları ile ağızları açık bırakacaktır firmalar. PS4/Pro'nun daha ömrü var zaten ama bunu düzgün kullanacak firmalar ellerinde ki imkanları iyi kullanmaları gerekiyor diye düşünüyorum.

Ek olarak : Geçmişte Sony'nin çıkardıkları oyunlara bakınca gerçekten şaşırmamak gerek. :)

Ghost of Tsushima / The Last of Us : Part 2 ile büyük kapanış yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Aralık 2019; 17:32:39 >
  • Sony'nin en büyük ve en yetenekli firması Naughty Dog'dur, hatta Dünya'nın en iyi Animasyon ve Grafiğini sağlayan da Naughty Dog'dur, Sektörde tektir yani, eşi ve benzeri görülmemiş Oyun içi videoları ile Shadow of The Tomb Raider yönetmenine dahi "Nasıl bunu yaptınız?" dedirtmiştir, bu sebeple Naughty Dog kalitesini tartışmaya gerek yok, Dünya'nın en iyi oyunları arasında tarihe altın harfler ile yazılacak bir Klasik geliyor, aynı zamanda Naughty Dog, Oyun sektöründe ilk defa büyük ölçeklerde kullanılan Devrim teknolojisi ile fark yaratacak ve sınırı belirleyecektir, bu sebeple Detay hakkında konuşmak biraz anlamsız kaçıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 19 Aralık 2019; 21:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Şubata şurada ne kalmıştı ya. 6 ay ya, dile kolay. Konuyu gördükçe ağız dolusu küfür etmekten kendimi alamıyorum. Topik Dog.

• Bu nasıl ingame olabiliyor inanmak güç

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son fragmanı 4k indirmiştim açıp bir tekrar bakayım dedim, harbiden de happy holidays screenshotı in-game galiba . Arada çok az fark var , muhtemelen fragmanda kar fırtınası olduğu içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsushima

Sony'nin en büyük ve en yetenekli firması Naughty Dog'dur, hatta Dünya'nın en iyi Animasyon ve Grafiğini sağlayan da Naughty Dog'dur, Sektörde tektir yani, eşi ve benzeri görülmemiş Oyun içi videoları ile Shadow of The Tomb Raider yönetmenine dahi "Nasıl bunu yaptınız?" dedirtmiştir, bu sebeple Naughty Dog kalitesini tartışmaya gerek yok, Dünya'nın en iyi oyunları arasında tarihe altın harfler ile yazılacak bir Klasik geliyor, aynı zamanda Naughty Dog, Oyun sektöründe ilk defa büyük ölçeklerde kullanılan Devrim teknolojisi ile fark yaratacak ve sınırı belirleyecektir, bu sebeple Detay hakkında konuşmak biraz anlamsız kaçıyor :)
    "Dünya'nın en iyi Animasyon ve Grafiğini sağlayan da Naughty Dog'dur,"
    Birisi arkadaşa Rockstardan bahsedebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: joof

"Dünya'nın en iyi Animasyon ve Grafiğini sağlayan da Naughty Dog'dur,"
    Birisi arkadaşa Rockstardan bahsedebilir mi

Alıntıları Göster
    Onun yerine ben sana Naughty Dog'un ne kadar ileri gidebileceğini burada açıklardım ama gerek bile görmüyorum, artık anlatmak ya da açıklamak zorunda kalmak istemiyorum, Rockstar'dan bahsedin diyorsun ya, ben o Rockstar'ı çok iyi biliyorum sen merak etme güzel dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 20 Aralık 2019; 9:3:25 >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Rockstar animasyon işlerinde bence çok kötü, o kalitede bir firmaya yakışmıyor ama grafik açısından Rockstar bence de daha iyi, aslında biri lineer oyun yapıyor biri open world farklı değerlendirilebilir.

• Rockstar hiçbir zaman Animasyon ve Grafik kalitesiyle ön plana çıkan bir firma olmadı, Açık Dünya öğelerini çok başarılı yaptılar diye sevdik biz Rockstar'ı, en iyi Animasyon ve Grafiği verdiklerine dair bir iddiaları da yok, ki zaten Açık Dünya oyunlar yapıyorlar, fakat Naughty Dog, her zaman yaptıkları Animasyon ve Grafik ile ön plana çıkan bir firmaydı, ve dediğin gibi biri Açık Dünya, diğeri Lineer, bu yüzden karşılaştırmak bile çok gülünç ve mantıksızca, tabi ki de Rockstar'dan daha iyidir Naughty Dog bu konularda, Rockstar özellikle Red Dead Redemption 2 ile Grafik ve Animasyon konusunda güzel işler çıkarttı bence, ama ne olursa olsun, bu Naughty Dog'u geçebilecekleri anlamına gelmez, Ayrıca RDR2'nin doku kalitesi kötüyken Işıklandırması çok müthiştir, bu yüzden göze estetik gelebilir, ama Genel olarak, Yüz, mimik, animasyon ve çevre doku kalitesinde hala Uncharted 4'ün üzerine çıkabilmiş bir firma daha yok, kaldı ki Part 2 yoldayken, 2011 çıkışlı Uncharted 3 ile 2013 çıkışlı Gta 5 bile bu konularda kapışamaz bile, bu yüzden Rockstar'ı, Animasyon ve Grafik delisi Lineer oyunlar yapan bir firmayla kıyaslamak dahi anlamsız kaçıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 21 Aralık 2019; 8:52:58 >

• 159 Gün Kaldı!!
  • Canlar selamlar, bir sorum olacak ;

Psn üzerinden ilk defa ön sipariş vermeyi düşünüyorum.

Ve lakin oyun çıkış tarihinden 1-2 hafta sonra psn de aynı fiyat mı oluyor yoksa daha pahalı mı ?

Soruya istinaden ; ön sipariş fiyatı oyun çıkış tarihi gelmeden oynayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 21 Aralık 2019; 19:58:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

Canlar selamlar, bir sorum olacak ;

Psn üzerinden ilk defa ön sipariş vermeyi düşünüyorum.

Ve lakin oyun çıkış tarihinden 1-2 hafta sonra psn de aynı fiyat mı oluyor yoksa daha pahalı mı ?

Soruya istinaden ; ön sipariş fiyatı oyun çıkış tarihi gelmeden oynayabilir mi ?
    Fiyatların, çıkışına yaklaşık düştüğü de olabiliyor yükseldiği de görülebiliyor, yani kesin şudur diyebileceğimiz bir durum söz konusu değil, diğer soruna istinaden ise, bazı oyunlarda (Ubisoft, Electronic Arts gibi firmaların bazı yapımları gibi) ön sipariş ile alan kişiler 1 - 2 veya 3 gün öncesinden oyuna erişim sağlayabiliyor, bu da yine nadir görülen, her oyunun Ön Sipariş içeriğinde bulunmayan öğeler

• Teşekkür ederim. Verdim ön siparişi sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorumlarda erteleme durumu olduğunu okudum. Geri sayıma 2-3 hafta kala 2. Kez oynayacağım eski oyunu. Hikayeyi unuttum nerede ise.

Umarım harika bir konu ile çıkar karşımıza.

• Hayırlı olsun ve tabiki harika bir oyun olacak gene ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

Teşekkür ederim. Verdim ön siparişi sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorumlarda erteleme durumu olduğunu okudum. Geri sayıma 2-3 hafta kala 2. Kez oynayacağım eski oyunu. Hikayeyi unuttum nerede ise.

Umarım harika bir konu ile çıkar karşımıza.
    Rica ederim, yardımım dokunuyor ise ne mutlu, Part 2 kaliteli bir oyun olacaktır, merakla gün sayıyoruz bakalım, zaman tahmin ettiğimden daha hızlı geçiyor

• GamesRadar'ın ardından The Hollywood Reporter'de Last of Us'ı Son 10 yılın en iyi oyunlarından biri seçti, Naughty Dog hak ettiği değeri görmeye başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 25 Aralık 2019; 13:31:51 >
  • Son 155 Gün Kaldı!!
  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    Daha önce görmediğini mi düşünüyorsun.🤔

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Değer gördüklerini düşünüyorum, ama yeterince değil, son yıllarda Uncharted 4 çıktıktan sonra kıymete bindi Naughty Dog, yani 2 - 3 yıldır hak ettikleri değeri görmeye başladılar, mesela God of War Hatta Horizon Zero Dawn bile Uncharted 4'den daha fazla sattı ya da hemen hemen aynı rakamdalar, oysa ki Guerilla Games'in Yeni IP'si nerede, Naughty Dog'un hikayeyi sonlandırdığı Uncharted 4 nerede? Part 2 ile kendilerini bir kez daha kanıtlayacaklar, bu sefer satışlar çok daha fazla olacak, ama evet, önceden yeterli değeri görmüyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 25 Aralık 2019; 19:3:25 >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.