Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
139
Favori
1.222.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 22 Kasım 2019; 0:51:56 >

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Yanlış hatırlamıyorsam kütüphane kısmından tek bir oyun seçip silme gizleme yok diye hatırlıyorum Bütün oyunları toplu gizleme şeklinde var ama tekrar fırsat bulduğum da dediğinizi deneyeceğim EDİT: Evet kütüphaneden oyunlar tek tek silinebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5EF6FA98 -- 5 Aralık 2019; 20:11:0 >
  • neden ertelendi
  • neden ertelendi
  • Level'in kasım ayı dergisini kaçırdım ya stoklar bitmiş, Last Of Us Part 2 posteri vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanat tasarımlarından gördüğümüz kadarıyla alanlar genişleyecek. Bu da süreyi ciddi oranda arttırır. Lost Legacy'deki dördüncü bölüm gibi yerler olacak.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Aynen Neil boşuna en büyük oyunumuz dememiş.
  • İyi ki ertelediler ya doğru düzgün çalışsınlar da çıksın oyun biz nasıl olsa çıkar çıkmaz alamayacağız
  • İlk oyun gta 5 yüzünden yılın oyunu ödülünü alamamıştı ama 2. oyun cyberpunk falan dinlemeyip alıcak bence ödülü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım +25 saat olur oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine poster yaptırabilirsiniz, hem daha kaliteli hem de istediğiniz Last of Us görüntüsünü kullanırsınız, Level dergisi 4 adet poster veriyor diye ben de alıyordum dergilerini fakat artık vazgeçtim almaktan, katlanmaları ayrı bir eksi, parlamaları ayrı bir eksi, araştırdım o kadar, içime sinen bir yer buldum artık oradan 4k çözünürlükte istediğim oyunun istediğim fotoğrafını alıp asıyorum

• 178 Gün Kaldı..!

• The Last of Us Part Ⅱ | PlayStation Japan |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 3 Aralık 2019; 13:6:43 >
  • oyunu çıkışa doğru spotcudan kutulu almayı düşünüyorum fiyat fark eder mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

oyunu çıkışa doğru spotcudan kutulu almayı düşünüyorum fiyat fark eder mi sizce ?
    Dijitale göre fark eder, 370, 400 Lira gibi bir fiyata kutulu alabilirsin

• Tsushima kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz yer online magazami ?

• dijital alıyorum, online mağazalara güvenim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsushima

Onun yerine poster yaptırabilirsiniz, hem daha kaliteli hem de istediğiniz Last of Us görüntüsünü kullanırsınız, Level dergisi 4 adet poster veriyor diye ben de alıyordum dergilerini fakat artık vazgeçtim almaktan, katlanmaları ayrı bir eksi, parlamaları ayrı bir eksi, araştırdım o kadar, içime sinen bir yer buldum artık oradan 4k çözünürlükte istediğim oyunun istediğim fotoğrafını alıp asıyorum
    Neresi orası hocam ? Link paylaşırmısın sana zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsushima

Onun yerine poster yaptırabilirsiniz, hem daha kaliteli hem de istediğiniz Last of Us görüntüsünü kullanırsınız, Level dergisi 4 adet poster veriyor diye ben de alıyordum dergilerini fakat artık vazgeçtim almaktan, katlanmaları ayrı bir eksi, parlamaları ayrı bir eksi, araştırdım o kadar, içime sinen bir yer buldum artık oradan 4k çözünürlükte istediğim oyunun istediğim fotoğrafını alıp asıyorum
    Link?

• Çık gel artık vicdansız

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.