Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.227.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarihleri çok ileri atıyorsun bence Konsol döngüsü değil bu hocam 7 yılda bir gelsin.

Teknoloji çok ilerledi Ssd ve yeni mimariler yapım süreçlerini kısalttı ben önümüzdeki yıl duyuru bekliyorum 🌿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Duyuru şu anda gelebilir onda bir sıkıntımız yok, sıkıntı oyunun kendisinin 1.5 yıl içinde gelip gelmemesi. Ben gelmez diyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende daha erken tarih bekliyorum senin gibi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bence 2024 ilk yarısında duyuru videosu belki oynanış videosu gelecektir, 2025 sonu veya 2026 ilk çeyreği oynarız gibi geliyor. 2023 içersinde artık faction multiplayer oyunu görmemiz lazım boku çıktı, 2020 den beri yatıyorlar sanki 2024 anca çıkacak bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 25 Aralık 2022; 17:19:7 >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt

Haziran'da 10 milyonu geçmişti zaten, 20'ye dayanmıştır. Oyunun satış rakamları çok iyi.

• doğru hocam bildiğim kadarıyla da beinconnect üyeleri için yine bein uygulamsı üzerinden izlenebilecek

• Part 3 ten önce yeni IP gelicek. Bu yeni ip diğer Naughty Dog oyunlarından farklı olacak ve bir Tv şovu gibi bir yapıda olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 26 Aralık 2022; 22:37:10 >

• Tüm odak Part 3 üzerinde diye haberler okuduk gümledik o zaman

• Unchartedx kullanıcısına yanıt

Dedik zaten 1-1.5 sene sonra Part 3 oynamak hayal. Şu an yapım aşamasında ama gelmesi 2026 dan önce olmaz.

• Selam arkadaşlar, oyunun Dijital Deluxe sürümünde bu 2 sini PS5 te kullanabilir miyiz? Veya oyunun Standart sürümünü alanlar bu 6 setlik Avatara nasıl ulaşabilir?

• PS4 Dinamik Teması
    • 6 Setlik PS4 Avatarı
  • The Last of Us Part II , Director's Cut sürümü ile Ps5 e geliyormuş. 3 kere de Ps5 te bitirecez anlaşıldı.

• Nerde yazıyor hocam

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

The Last of Us Part II , Director's Cut sürümü ile Ps5 e geliyormuş. 3 kere de Ps5 te bitirecez anlaşıldı.
    Kaynak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DomTheBombtwitter
    “Recently we got even more hints The Last of Us 2 PS5/Director's Cut is happening as the original trailer for the PS5 Enhanced Performance Patch on the PlayStation YouTube channel was quietly removed earlier this year and is unavailable to watch!”
    https://twitter.com/DomTheBombYT/status/1607467882098606082?t=cvfUs2ecp5HyA2NSDRhThw&s=19

ahmetxactwitter
    “Söylentilere göre The Last of Us Part II için PS5 özel sürümü gelebilir.”
    https://twitter.com/ahmetxac/status/1607629530461519909?t=KGTZKd_W9JY_V0nS-dlEVA&s=19

Bir kaç yerde daha gördüm, resmi olarak açıklanmadı ama %100 gelicek. Bu oyunu bir de Ps5 te satmak isteyecektir Sony.

• Part III çıktığı zaman 30'umuza gireriz artık.  

• Başlığın değişme vakti geldi.  

gamesradar
    Elden Ring surpasses The Last of Us 2 as the most-awarded Game of the Year recipient
    https://www.gamesradar.com/elden-ring-surpasses-the-last-of-us-2-as-the-most-awarded-game-of-the-year-recipient/

thegamer
    Elden Ring Reportedly Surpasses The Last Of Us Part 2's GOTY Awards Record
    https://www.thegamer.com/elden-ring-last-of-us-2-game-of-the-year-awards-record

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 3 Ocak 2023; 17:2:50 >

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt

Bunu yazmaya gelmiştim.

• Remaster için 1600 lira isterler artık.

• Peki bu yeni dizi hangi platformda yayınlanacak beyler ?

• 
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.