Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam fazla takılmayın o konuya, olması gereken oldu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten bir suredir gelistiriliyor ama hangi asamada ne büyüklükte olacağı bilinmediği icin cikis tarihi belli olmaz. 2023 duyurusu olsa bile bence 2024'un baslarinda oynariz gibi

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Tâbi hocam haklısınız fazla takılmamak lazım ama oyunun bel kemiklerinden birisi ya o yüzden etki ediyor oyuna. Bakalım nasıl bir son olacak...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 99,75 tl ye dusmus ps de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardnz kullanıcısına yanıt

Yakında kütüphaneye eklenir ne koparsak kardır diyolar şu saatten sonra boşuna para vermeye değmez artık..

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Türk Lirası'nın değerine ve Part II'nin kalitesine bakarsak daha çok oyunu 99₺'den alanlar Sony'i kopartıyor gibi :)

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Şu oyunu 99 tl ye bulmuşlar buna bile laf ediyorlar inanılmaz ya. 99 tl para mı şu şartlarda? THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle :)

• yakında kütüphaneye ekleneceğine bende inanıyorum ama hem kalitesi hem de türkçe desteğinden dolayı 99 lira gibi bir fiyata indirimden alınır. abi pizza 100 lira

• Eğer THE LAST OF US PART III söylentileri doğru ise ve 2023 sonu yada 2024 Mayıs gibi gelecekse

1.5 sene içerisinde PART II içinde REMASTERED çıkar yada (küçük bir olasılık da olsa) ücretsiz güzel bir yama ile 4K çözünürlüğe yükseltirler.

Yani PART 1 yakın zamanda 4K olarak geldi.

PART 2 de 4K seviyesine çekilir.

1.5 sene içerisinde de PART 3 noktayı koyar.

• Merhabalar , hayatımda hiç TLOU oynamadım. 2. oyun indirime girince satın aldım. TLOU PART I ' de 599TL'ye düşmüş. Alınır mı sizce bu paraya ?

• Rabbit53 R kullanıcısına yanıt

Eğer 1. oyunu oynamadıysan 2. oyunu sakın direkt oynama kardeşim.

Önce 1. oyunu oynaman şart

• Yok hocam biliyorum oynamadım. 1. Oyunu alıcam da 600₺ verilir mi diye ondan sordum.

• Part III'ün gelmesine en az 3 yıl var hocam, o da çok iyimser tahmin. Ben 2027 gibi göreceğimize inanıyorum, ama 2028 gibi Ps5/Ps6 için de çıkabilir.

Sızıntıları okumadın sanırım hocam. Önce Part 2 çıkışını doğru bilen sonrada Part 1 ve dizi tahminleri de doğru çıkan elemanlar söyledi bunu.

Naughty Dog şuanda harıl harıl Part 3 için de çalışıyormuş. Ve Part 3 alışık olduğumuz gibi bu neslin son oyunu olmayacak. Part 3 için 1-2 sene süre var diye twitler atmışlar resmi hesaplarından.

Naught Dog bu nesili THE LAST OF US PART 3 ile bitirmeyecek anlayacağın.

Uncharted serisini sil baştan ele alabilirlermiş yada son bir Uncharted oyunu daha yapabilirlermiş. Bunu da paylaşmışlar.

Nasıl GOW serisi bambaşka bir hikaye ile yeniden start aldı.

Yada CALL OF DUTY MODERN WARFARE nasıl sil baştan ele alındı.

Bunun gibi bir şeye hazır olun diyorlar UNCHARTED için.

Ben bir oyuncu olarak açıkçası böyle bir şey istemem. Ha yapılacaksa son bir UNCHARTED yapar mı, olabilir. UNCHARTED 5 olur, tamamen final olur ama bence gerek bile yok. Tam tadında, üst seviyede bitirdiler zaten.

Bu arada TLOU P3 için kaynak isteyen varsa okuyabilir

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUDomTheBombtwitter
    “According to Movie Insider Viewer Anon The Last of Us Part 3 is currently in production at Naughty Dog!”
    https://twitter.com/DomTheBombYT/status/1602830131801858048?t=ctCsTKmPqriYMa60lOSEfQ&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Daha önce haberleri gördüm ama 1.5 - 2 yıl içerisinde geleceğini sanmıyorum, henüz Naughty Dog tarafından doğrulanan bir şey yok. Doğrulandığı andan itibarende en az 2 yılı olur.

Önce yeni IP yaparlar, sonra da Part III gelir muhtemelen, bunun tam tersi olursa da yine 2023 - 2024 gibi göremeyiz bence.

• Part 3'ü 2026 dan önce bekleme hocam. Bir mucize olur da Sony bastırırsa belki 2025 olur o da bana göre imkansız.

Tüm odak part 3 üzerindeymiş hocam eğer doğruysa ben 2025 iyi bir tarih diye düşünüyorum gelişen ve gelişecek teknoloji ile 2025 iyi bir tarih hatta tüm odak bu olduğu için 2024 sonları bile sürpriz yapabilirler 2020 yılında çıkmış bir oyunun devamı için 4/5 yıl bence yeterli bir süre.

• @Press a Key @Persona_6 arkadaşlar yazdıklarınız için teşekkürler ama paylaştığım twitter paylaşımını yapan adam daha önce PART 2 - FANCTION ve TLOU DİZİSİ için ne dediyse bildi ve zamanlamayı tutturdu. Yani bu elemanlar ya NAUGHTY DOG ekibinden bilgi alabilen kişiler yada direkt içerden kişiler. Adamlar daha TLOU P2 piyasada yokken ikinci oyun PART 2 adı ile gelecek dediler, bildiler. MAYIS ta çıkacak dediler senesine ayına kadar PART 2 yi bildiler. Sonrasında ND ekibi online bir oyun üzerinde çalışıyor ve bu oyun TLOU dünyasında geçecek dediler, bildiler. THE LAST OF US DİZİSİ çekilecek ve 2022 yada 2023 başında yayınlanacak dediler, bildiler. Şimdi de diyorlar ki ND ekibi olduğu gibi PART 3 e odaklı çalışıyor. Aynı zamanda FANCTION ı da hazırlıyorlar ama PART 3 için çok beklemeyeceğiz. 1-2 seneyi bulmaz dediler bu ayın başında. Tüm youtuberlar bu adamların bu paylaşımından yola çıkarak THE LAST OF US PART 3 GELİYOR haberlerine başladılar bile.

• Uncharted'ı farklı bir stüdyoya verdiklerini duydum tamamen yeni karakterler odaklı olucak her halde. Neil Druckmann daha önce Part III'ün senaryo taslağının hazır olduğunu söylemişti. İlk önce ya Yeni IP yada Part III gelicek muhtemelen bana Part III daha yakın geliyor. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Gidişat şu şekil olur gibi;

The Last of Us (HBO) | S1 | 14 Ocak 2023

The Last of Us Part I | PC | 3 Mart 2023

The Last of Us Factions MP | PS5 & PC | 2023 sonu veya 2024'ün ilk çeyreği

The Last of Us Part II | PC | 2024

The Last of Us Part III | PS5 | 2024 Resmi Duyurusu & 2025'de çıkar.

The Last of Us (HBO) | S2 | 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Aralık 2022; 11:48:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.