Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bir oyun konusu. Siz ne yapıyorsunuz? Kendinize gelin. Her şeyi bu kadar önemsemeyin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kun0s K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Aldığın hasar artıyor ya da kaynaklar azalıyor. Düşman farklı taktik uygulamıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyunun yapay zekası gayet yeterliydi vuruş hissiyatı yakın dövüş özellikle elinin bıçağı gırtlaktan sokma olayına bayıldım abyninde silahları eliye göre iyiydi ben oyunu yere yata yata stealth olarak bitirdim mekanikler 10 üzerinden 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macrinius kullanıcısına yanıt
    Son sayfaları okuyunca aynı tepkiyi verdim. Neden yahu?

• Vallahi şaşırıyorum ben farklı oyun mu oynadım nedir, bir kişi öldü diye geri kalan tüm oyuna bu kadar nefret kusulması anlamsız, bir karaktere bu kadar bağlanılıp oynanması garip, ön yargıyla oynanırsa tabi beğenmezsiniz. Açıkcası ben 2. yarısını oynarken daha çok zevk aldım. Bölüm tasarımları heyecanı çok daha fazlaydı, 2. yarısını oynarken bitsede gitse diye oynadım laflarını duyunca çok ilginç geliyor.
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Karaktere bağlılıkla ilgisi yok , herkes ölebilir o önemli değil. Biz de aynısını beğenenler için diyoruz, farklı oyun mu oynadık diye :) Beğendiyseniz,keyif aldıysanız ne mutlu size, keşke biz de alabilseydik .

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Vallahi şaşırıyorum ben farklı oyun mu oynadım nedir, bir kişi öldü diye geri kalan tüm oyuna bu kadar nefret kusulması anlamsız, bir karaktere bu kadar bağlanılıp oynanması garip, ön yargıyla oynanırsa tabi beğenmezsiniz. Açıkcası ben 2. yarısını oynarken daha çok zevk aldım. Bölüm tasarımları heyecanı çok daha fazlaydı, 2. yarısını oynarken bitsede gitse diye oynadım laflarını duyunca çok ilginç geliyor.
    Aynı 3 lü hocam sürekli aynı şeyleri yazıyorlar. Genel algılama bütün yabancı ve Türk basın oyuna hayran kaldı. Burdaki bir iki kişiye bakma sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 3 Temmuz 2020; 21:16:1 >

• Buradaki birkaç kişiye veya basına bakmayın siz, Türkiye ve Dünyadaki oyuncuların %70-80 İ memnun değil oyunun hikayesinden, yorumların birçoğu olumsuz, kullanıcı puanı da bunun somut örneği.Burada farklı şeyler yazarak gerçeği değiştirmeniz mümkün değil.

• Arkadaşlar tlou2nin online modu varmı?
    Bir cevap yazan olmadı yav

• 1. daha önce paylaşmıştım, şimdi devamı gelmiş. İkisini birlikte paylaşıyorum.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• online mod yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_0461

Arkadaşlar tlou2nin online modu varmı?
    Bir cevap yazan olmadı yav
    2021 de Ps5 e çıkacak hocam.

• Hikayeyi beğenmeyip yerden yere vuran kesmi de çok iyi anlıyorum, çünkü onlar da öylesine çok seviyor ve öylesine bağlılar ki bu oyuna. Bekledikleri şeyi bulamamış olmanın verdiği üzüntü ile saldırıyorlar böyle durmadan.

• Abby oyun suresi fazla idi bence. Birde bence konu bulamamislar ara oyun gibi olmus. Ama grafikler, senaryo isleyisi vs cidden iyi. Last of us part abby oyunu olmus ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde oyun...1 oyun fiyatına 2 oyun işte ne kadar güzel (Ellie vs Abby)
  • quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

Oyun içinde oyun...1 oyun fiyatına 2 oyun işte ne kadar güzel (Ellie vs Abby)
    Ucuncu oyuna ortam hazirladilar. Zaten oyun boyunca birbirlerine karsima cikma vs deyip surekli karsilasmalarina gicik kaptim. Ucuncu oyunda yine kapisirlar sonra ortak dusmana saldirirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Abby candir

• 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.