Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
29
Favori
40.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyuna birazdan başlayacağım, part 1 yeni bitti. sizce düz şeklinde mi oynamalıyım kronolojik mod mu? pek deneyimleyen yorumlayan olmadığı için kronolojik oynarsam oyun deneyimi kötü olur diye korkuyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NZXQOTW31Z N kullanıcısına yanıt

önce normal oyna , sonra aradan 6 ay veya 1 yıl geçirdikten sonra yeniden oynamak istersen kronolojik oyna. yeniden oynamak için bahanen olsun.

• NZXQOTW31Z N kullanıcısına yanıt

orjinal hali ile oynamalısın.

işin tüm sırrı oradaki akış...

• Kronolojik modda başladım bakalım bir de böyle bitirelim bu başyapıtı, hala enfes gözüküyor ya bir oyun hiç mi yaş almaz? 👌

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 21 Temmuz 2025; 5:25:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu gidişle daha kaç yıl oynamaya devam edeceğiz. Kuruduk resmen.

• Kronolojik modda da bitirdim ,yine hayran kaldım bu oyuna ya, hala mı zirve olursun her anlamda 🤯, bu modda da çıksa yine Goty olurmuş. Övmelere doyamadım yıllarca daha da doyamıyacam belli. Darısı Intergalactic’in başına 🫡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 25 Temmuz 2025; 2:19:5 >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

hanım seviyor bu dublaj işini, duruyo duruyo last of us oynasana başlasana tekrar diyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

hanım seviyor bu dublaj işini, duruyo duruyo last of us oynasana başlasana tekrar diyor  

Naughty Dog oyunları oyunla ilgisi olmayanları da ekrana çiviliyor, öyle bir büyüsü var bu oyunların. Uncharted ları oynarken benzer tepkileri ben de alıyordum 😂

• The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

• instagram
    Ellie Williams on Instagram: "Someone said that Joel & Ellie are now twins since Joel got his head crushed too 😭😭😭💔💔🥀🥀Video is from etana_plays on TikTok. Check her out #naughtydog #thelastofus"
    https://www.instagram.com/reel/DMik2aKxFBN/?igsh=eDdxaXVydnFsN3E2

Puhahahhahaha

• ShinQda kullanıcısına yanıt

İki tane oyundan yüzlerce versiyon çıkaran tek seri  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

bizim kıytırık Türk takımlarının

yok avrupa şampiyonluğumuz var yok kıtalar birincisiyiz gibi her sene kutlanıyor buda The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• 26:55 den itibaren dinleyin, hüzün bastı yine içimi The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUEduardo Limayoutube
    All rights go to Naughty Dog, Sony, and Gustavo Santaolalla for the audio. (I do not own the copyrights to music) Image Taken From https://n9.cl/1f0qj
    https://www.youtube.com/watch?v=g0kXRjr9SbM&list=RD4VxWEK5orZ0&index=11
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.