Bildirim
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (47. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
_____________________________ -
Hocam kronolojik sıra fark ettiriyor mu?
-
Şuan tekrar bitirme aşamasındayım ve 3. Oyunun gelmeme ihtimali % milyon milyar sonsuz…. Herşeyi geç öyle bir yerde bir diyalog var ve direk ne olacağını söylüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
3. Oyun ile sonlandırmaları güzel olacak hocam. Gerek geniş bir anlatım hikayesi ile, gerekse vurucu sahneleri, Teknik ve Görsel anlamda ise yıllar boyu konuşturacak bir oyun bekliyorum ND'den. Ama öncelik Intergalactic hele onu bir oynayalım. :)
3.oyunun gelmeme ihtimali yok.quote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
Şuan tekrar bitirme aşamasındayım ve 3. Oyunun gelmeme ihtimali % milyon milyar sonsuz…. Herşeyi geç öyle bir yerde bir diyalog var ve direk ne olacağını söylüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer -
Kısa bir süre önce Neil Druckmann şöyle demişti.:
"Zamanı geldiğinde sizlere TLoU ile ilgili daha fazla güncelleme vermek için sabırsızlanıyorum."
Ana Konusu da mevcut. :)
donanımhaber forumTHE LAST OF US: PART III [ANA KONU] | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/the-last-of-us-part-iii-ana-konu--147608265_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt