Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
29
Favori
40.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tv nizin VRR desteklemesi gerekli hocam

• gamer-x kullanıcısına yanıt

destekliyor VRR ALLM dahil .

• Oyunun sound design'ı bambaşka seviyede.
    Bu konuda en iyi oyun benim oynadığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ps4 de bitirmiştim. ilerde ps5 alırsam tekrar oynarım remastered sürümünü

• Oyun 1250 tl oldu store de geçmiş olsun.

• Last of Us 2'nin yükseltmesinin 150 TL olması "ucuz" diyerek çok dillendirildi. Böyle yapmamak lazım. Millet ucuz derse firmalar zam yapar. Yapmayın...

• nier kullanıcısına yanıt
    Ps4 düz sürümü 999 yapıp deluxe olanı 899’da tutmuşlar. Bambaşka bi’ kafaları var bunların.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Hdmi ayarlarında optimizasyon diye birsey var tam hatırlamıyorum menüyü ama bunu aktif etmeyince vrr ve allm açılmıyor

• uzun1911 kullanıcısına yanıt

Bambaşka kafaları yok hepsini aynı anda zamlamadıkları için böyle bir görüntü oluşuyor.

• Katze kullanıcısına yanıt
    Daha önce takip ettiğim birçok oyunun üst versiyonunu standart sürümlerin altında tuttuklarını gördüğüm için yazdım.

• Abby ile oynarken bu akşam ki eşlikcim ÇANKAYA olucak. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
  • Upgrade de zam yedimi. 250 olmuş olabilir.

• abby 'le smirnoff gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

Yemedi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Güzel ısıtır. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU Vodka yerine viski daha çok severim. Yüksek alkollü içkiler çok ağır geldiği için genelde uyku sorunum olursa içerim. Ama bu aralar sadece şaraplara yoğunlaştım. Biraz ipin ucunu kaçırdım azaltmak lazım. Haftada 2 şişe şarap + 2 bira + ara ara da viski içiyorum. 1 şişe şarap 5 kadeh de içilmesi lazım ama ben 2 günde bitiriyorum sanırım müptelası olduk. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

ps4 versiyonu 1000 lira olmuş, ps5 versiyonu da 1250 oldu. yükseltmede 250 lira olması lazım. hala zam yemedi ise almayan alsın

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Az önce arkadaşa yaptık yükseltme 150 tl ye.

Bu arada neredeyse tüm sony oyunları 2000 tl olmuş, Kena 1000 tl, mortal kombat 1 delux 2750 olmuş muhtemelen tüm oyunlara zam gelecektir. Ay sonu Suicide Squad alacaktım inşallah zam yemez.

• The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

Firmalar bizi sağlam kekliyor. Şunları Ps4 donanımı ile yaptı adamlar. Hala daha iyisini de oynamadım şahsen. Tekrar giriyorsun yine hayran bırakıyor kendine. Üstüne bir de yemediği linç kalmadı. Oyun dünyası vasat istiyor ve seviyor. Şu firmayı abuk subuk işlerle meşgul edenlerin sağlam linç yemesi lazım hakikaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Suicide Squad 1500lira da kalmış zam görebilir bu hocam

• Save yok bende uçtu her şey neyse platin kasmaya bahanem oldu tekrardan 😜

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.