Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.243
Cevap
64
Favori
80.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitene kadar başlamadım mis gibi beklemedek tek solukta bitiricem. Tek tek yayınlanan dizilere böyle yapmak lazım.

• 9.bölüm maşallah oyunla bire bire aynı gitti neredeyse mekan olsun diyalog olsun böyle olunca hem ne olacağını biliyorsun bu kötü ama oyundaki ortamları olayları da görünce mutlu oluyorsun bilemedim iyimi kötümü :) eğer final bölümüyse daha uzun bişey beklerdim ve Sürpriz sonlu..

Bu arada aklıma joelin kızı Sarah neden siyahi sorusu takıldı şimdi yahu?

Ayrıca
    bu Joel elliyi ateş böceklerine götürünce ameliyat edeceklerini bilmiyormuydu bu mantar beyinde oluşuyor sonuçta neden son anda vazgeçti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Mart 2023; 22:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla aynı işlenen sahneleri pek sevmemiştim ama final sekansını harika işlemişler. Direkt oyundaki etkinin aynısını yaptı, çok beğendim. Onun dışında Part II müziklerini birinci sezonda kullanmaları hoş olmamış bence. O müzikler 2. oyunun dramatik yapısını daha iyi yansıtıyor.

• Sezonun en iyi bölümüydü açık ara en iyi bölümüydü. Saçma sapan amcaların birbirlerine kılıçlarını çekme bölümü çekeceğinize şöyle hiç bilmediğimiz
    ellie doğum sahnesi
    çekinde alkışlayalım.

• genel olarak kötü bir sezondu benim için ve finali de beğendiğimi söyleyemem.

ellie ve joel'in yakalandıkları sahne komediydi. işlerine gelince oyuna bağlı gidip işlerine gelmeyince saçma bir şekilde oyundan kopmaları beni deli ediyor. bu yakalanma kısmı hiç doğal hissettirmedi.

bir diğer sevmediğim sahne.... joel'in hastanede çatıştığı sahne rezaletti her anlamda. mermi kovanı düşüyor, mermi kovanını izliyoruz. şarjör'i değiştiriyor yere atıyor şarjör'ü izliyoruz. joel'in botlarını izledik ya o sahnede daha ne diyeyim. bu diziye acilen iyi bir aksiyon kurgucusu lazım. neden aksiyon işine girmediklerini bu sahneden çok net bir şekilde anladım.

açıkça şunu diyebilirim.

the last of us ve the walking dead izlememiş biri bana gelip sorsa hangi diziye başlayayım diye düşünmeden the walking dead derim.

ilk sezonu açık ara bu diziyi tokatlar her anlamda.

bir de şöyle bir anket başlattım merakımdan. oylarsanız sevinirim, bakalım ne çıkacak sonuç.

The Last of Us (2023 -) | HBO
    The Last of Us (2023 -) | HBOstrawpoll
    Genel olarak sezonu nasıl buldunuz? - Online Poll - StrawPoll.com
    https://strawpoll.com/polls/ajnEOGGG9ZW

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

sadece kanini alacaklar saniyordu antikor uretmek icin

ellie ayni annesi The Last of Us (2023 -) | HBO 

bolum asiri hizli bitti gibi geldi bana

joel reiz yine konusturdu reizligini The Last of Us (2023 -) | HBO 

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    dizideki oyuncu seçimlerinden en mantıksız olanı Sarah 'ti zaten, muhtemelen zenci kadrosunu boş geçmemek için onu oraya monte ettiler, eş dost torpiliyle.

Joel da diğer herkes gibi, kanla alakalı olacağını düşündü, birkaç kan testi sonrası serbest bırakıp gideceklerini düşündü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ellie'nin annesini oynayan kişi aynı zamanda oyunda Ellie'yi canlandıran kişi olması...

Ben açıkçası beğendim. Birebir olmasa da oyuna bağlı kalmaları hoşuma gitti. Bu tür dizi ya da filmler asla birebir takip etmez. Kitap uyarlamaları bile bir kaç değişikliğe uğruyor. Bence bu hikayenin akışını bozmadığı sürece iyi bir şey çünkü oyunu birebir kopyalamış olsaydı sıkıcı olacaktı. Ama oyunu oynamış olan kişilere ahanda şimdi şöyle olacak deme fırsatı veren bir kaç sahne koymaları çok güzel.

• Dizi gayet güzeldi 10 üzerinden 8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi baştan aşağı mükemmeldi. Oyunu oynamış olmak bazı sahnelerde ki sürpriz olgusunu kaçırsa da, oyunda olmayan ayrıntılarla dengelediler. Keşke bir kaç bölüm daha fazla olsaydı. Bu arada son bölümde bir şey dikkatimi çekti bölümü izleyen, oyunu oynayan ve oyuna hakim biri cevap verebilir mi?

Spoiler(bölümü gizleme seçeneği yok mu bu forumda)

Alıntı

metni:
    Spoiler:Elienin doğduğu ev part 2 de oyun sonunda birlikte yaşadıkları evdi, oyunda bunla ilgili bir açıklama var mıydı?:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froce1903 -- 13 Mart 2023; 23:40:31 >
  • Spoiler,

Demek ki evi, 2.oyundaki eve benzeten bir ben değilmişim. O ev galiba.

• evet o ev. ama biraz tadilat görmüş hali. evin girişi yüksek, sol tarafında ahır vardı. ama hurda traktör ayrıntısını da unutmamışlar.

• "The Last of Us", Tam sezon izleyici sayısında "House of the Dragon"u geçti.

Ortalama İzlenme Sayısı

• The Last of Us - 30.4 milyon

• House of the Dragon - 29 milyon

The Last of Us (2023 -) | HBOBenji-Salestwitter
    “Incredibly The Last of Us actually had higher average ratings than House of the Dragon Average Viewership • The Last of Us - 30.4 Million • House of the Dragon - 29 Million Amazing, considering HoTD is the follow-up to the biggest HBO Show ever https://t.co/WgC8YCfCiP”
    https://twitter.com/BenjiSales/status/1635388199416762369
  • Dizi güzeldi ama bence cok rushlamislar. 2 3 bölüm fazla olmaliydi. Bunun disinda bi sikayetim yok.

• Çok iyi bir bölümdü ama sezon finali için kısaydı hastane aksiyon sahneleri daha uzun olabilirdi. Ama gene olarak çok iyi diziydi genel bölüm sayısıda az geldi keşke daha uzun olsaydı. 2. sezonu bence part 1 ve part 2 oyun arasında çekip 3. sezonu part 2. oyun yapsınlar. Hem ellie büyümüş olur oyunda çünkü bu haline göre büyük duruyor baya. 2. sezonu 2 parta bölseler bile malum olay başlangıçta olduğu için bence gereksiz olcak.

• Kan donduran ama güzel bir bölümdü. Troy Baker'dan sonra Ashley Johnson'a da rol verildiğini görmek mutlu etti. The Last of Us (2023 -) | HBO 

The Last Of Us - Performance Capture (Troy Baker and Ashley Johnson)

• Normalde sezon finali son sahnesinde yeni sezonu beklettirecek bir şey olur; bu normal bölüm gibi bitti öyle.

• Spoiler,

JOEL HAKLI ARKADAŞLAR KESİN BİLGİ DAĞILABİLİRSİNİZ.

Bu senenin en iyi yapılmış işi olabilir geçen sene filmler için kısırdı ama diziler için şampiyonlar ligi gibiydi bu senede öyle olacak gibi.

BTW griffith did nothing wrongThe Last of Us (2023 -) | HBO 

• Oyunu hiç oynamadım dizi mükemmeldi hbo şov yaptı bu sene şimdi de succession başlayacak

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.