Şimdi Ara

The Last Airbender Nasıl Film?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam 3D sine gitmeyi düşünüyorum da.Giden var mı nasıl film?

• Çok sayıda yorum okudum bir tane pozitif yorum yok, çok kötü olduğunu söylüyorlar o yüzden gitmedim.
  • berbat bir film parana yazık
  • Saçmalık olmuş onun yerine 4. sezon gelse daha iyiydi.Artık çocuk dizisi olmaktanda çıksın az xxx olsun
  • aangde bi katarayı düzemedi
  • GİTME ben gittim 3d olarak parama yazık oldu resmen
  • güzel değil diyorlar ama bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Of Thrones nasıl bir dizi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bı ben beğendim heralde :D
  • Parana yazık , gittim ben de. Hele normal çizgi filmdeki bölümleri daha önce izlediysen iyice bayıyor. 10 \ 1,5 veriyorum filme. 3D bile belli değildi, James Cameron's Avatar'da filmin içindeydin resmen.
  • Eğer animasyon seviyorsan Toy Story'yi öneririm.Çok hoşuma gitmişti.Buna gitmedim ama yorumlara bakmak sanırım yeterli.
  • Birgün daha bekle 'Başlangıç' filmine git. Şu anda dünyanın en iyi 3. filmi gözüküyor. Eleştirmenlere göre mükemmel bir yapıt olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Temmuz 2010; 17:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Saçmalık olmuş onun yerine 4. sezon gelse daha iyiydi.Artık çocuk dizisi olmaktanda çıksın az xxx olsun

100 yıl sonrası anime olacak demişlerdi ama daha bir şey yok.
  • benim asıl istediğim 3D film görmekti aslında
    ama madem 3D sahneler iyi değil,başka filmi beklerim o zaman.
  • Yok sahneler iyi de aynı şeyler ya. Kısa kısa bahsetmiş 1. sezondan. Gitmeyin boşuna yani.
  • filmi hintliler basmış.. tahminime göre hintli olan yönetmen,oyuncu kontenjanını akrabalarıyla doldurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Birgün daha bekle 'Başlangıç' filmine git. Şu anda dünyanın en iyi 3. filmi gözüküyor. Eleştirmenlere göre mükemmel bir yapıt olmuş.

ilk iki hangileri
  • icine edilmis senaryo, kalitesiz oyunculuk,berbat turkce dublaj,mukemmel gorsel efektler.Ben tekrar tekrar izlerim o efaektler icin... Ancak keske bukme hareketlerini biraz adam gibi yapsalardi daha iyi olurdu.
  • Orjinal altyazılı izledim, berbat bir filmdi. Çizgi film'inin hayranıyım gerçekten büyük zevk alarak izlerdim. Yani vasatın altında.
    Ama 1. Kitapta fazla güzel değildi çizgi filmde. 2-3. Bölümlerde belki daha iyi yapabilirler.
  • 3d türkçe dublaj izledim.

gidilmeyecek bi film değil. herkesin dediği gibi 2. ve 3. filmleri çok daha iyi olacak.
  • Filme gitmemeye karar vermiştim.Ama dünkü ısrarlar sayesinde akşam gittim.
    Efektler ve müzikler çok güzel olmuş.
    Sezonun özetine özet geçmişler
    3D olarak izlemeye gerek yokmuş.
    öyle milletin anlattığı gibi 'kendimi filmin içinde hissettim!' falan yoktu.
    Ama Allah var.Filmin başında 2 fragman gösterdiler.
    Onlarda 3D ymiş.Ancak süperdi.Yani 2-3 dk lık fragman ama 3D olayını çok iyi örneklemiş.
    (ki ben zaten 3D görmek için gittim)

Yani gidin derim,ancak 3D ye o kadar para vermeye gerek yok.Ancak güzel filmdi.
    Yine olsa izlerim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.