Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 boyutlu filmi 3 boyutlu diye izlettiler.()Valla kontrol ediyordum 3D'den çıkınca arkadaşlara ''serbest beyler,çıkarın'' talimati veriyordum da çıkarıyorduk arada.
    Oyunculuk hoşuma gitmedi.Karakterler hiç ama hiç oturmamış.Özellikle İroh.Olaylar çok ama çok hızlı bir biçimde gelişmiş ki gerçi bu kadar uzun bir kurgusu olan yapıtı böyle yansıtmalarını hoşgörü ile karşıladım.
    4/10.Belki 5,o da efektler için.

3.5/10 bu puanda efectlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 23 Temmuz 2010; 23:52:29 >
  • Kesinlikle gitmeyi düşünenler gitmesinler verdiğim paranın 1 lirasına değmez 3d efect nerdeyse hiç yoktu konusu alakasızdı oyuncularda 1-2 karakter hariç hiç beğenmedim tek kelimeyle rezaletti.Ayrıca dizisini de izleyip filmini izlemiş biri olarak keşke hiç izlemeseydim dedim.

• 17 liraydı bilet. Vazgeçtik filmden ama başka birinden 13 e aldık. 34 tl lik 2 bilet fiyatı biz 26 tl ye aldık. Iyi ki 17 tl vermemişiz. 3D dediler 3D bişey yok Film'e zaten büyük bi beklenti içinde gitmedim ama bu kadar kötü olacağını da tahmin etmiyordum. Olaylar acaip kopuk. Bi olayı anlamaya çalışırken zınk diğerine geçiyor. Oyuncu seçimleri zaten berbattı. En çok güldüğüm Zuko ve ailesi. Zuko, Komutan Zhao, babası ve Azula hintli ye benzerken amcaları amerikalıya benziyo Herneyse, bence gitmeyin derim. Paranıza yazık. Blu-ray'ini indirmeye bile değmez. Umarım diğer serilerini başka bir yönetmen çeker.

Edit: Puanım 3/10 oda bazı görsel efektler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 24 Temmuz 2010; 0:36:37 >

• Şimdi film hakkında yazacak çok şeyim var.Yazım uzun olabilir ama sizi aydınlatır.
    İlk olarak belirteyim film tam bir özet havasında.Olay anlatılıyor karakterler a şehrinden b şehrine ışınlanıyor.Kesinlikle hiç bir olayda ayrıntı yok.Daha da kötüsü bir sürü olay birbirine girmiş durumda.Olaylar ve işleyiş çok basite indirgenmiş.Tamamen kolaya kaçılmış gibi değil kolaya kaçmışlar.Hikayeye renk katacak çoğu mekan olay basit bir işmiş gibi anlatılmış.Filmi beğendirecek derinlik yaratılamamış.Baştan savma bir iş gibi duruyor.Neyse ben size olayı açıklayım.Filme giriyorsun gözlüklerinizi aldınız.Sakın olaki Türkçe Dublaj izlemeyin sakın!!!Bu en büyük uyarımNeyse gözlüklerinizi taktınız.Çizgi filmi izlediyseniz başlangıç sizi etkileyebilir.Gaza gelme durumu söz konusu olabilir.Merak etmeyin Şaylaman havanızı fazlasıyla indirecek.Alışıla gelmiş o avatar müziğinide unutun.Ne yazıkki daha ilk 10 dakikada film batıp çıkamıyor.İlk yarı felaket.Olaylar öyle hızlı gelişiyor ki.Olayların akmasından oyuncuların rollerini yapmasına fırsat kalmıyor.Çizgi filminden alıştığımız o aile ortamı (katara sokka aang) yok!!!
    Sokka'nın aptal esprileri bile yok.İlk yarı boyunca dublajda eeng değilde ang diye çağrışmaları ayrohun iiyroh diye okunuşuyla çıkıp gidesim geldi.Ateş bükücülerin ateş bükebilmek için yanlarında ateş taşımaları ayrı bir intihar.Ne kadar mantıksız olsada ateş bükücüyü ateş bükücü yapan anında patlamalar yapabilmesidir.Zuko bile afedersiniz Kuzey kutbuna elinde meşaleyle geliyor ateş bükiyim diye.Hikayenin bütün havası alınmış izleyiciye bir olay örgüsü özet geçilerek anlatılmış.Şahsen ben seriyi bitirmemiş olsam ve izlesem pek bir şey anlayacağımı sanmıyorum.Hani filmde zuko iroh katara aang var ama o karakterler çok havada kalıyor yani bu adam neyin nesidir nasıl biridir diye düşünesi geliyor insanın.Aang sağolsun ki ana karakter olduğu için bize bir kaç çağırışım yapıyor.
    Filmdeki karakter facialarını uzun süre konuştuk.Renkler yanlış bi kere abicim renkler... Beyaz olacak adamlar kara kara olacak adamlar beyaz. Aangin havabükme hocası keşiş gyatso zenci.
    Dev Patel beni şaşırttı ilginç bir şekilde çok geç kalmadan alıştım ona aynı şekilde amcasınada.Yani karakterlere bir şekilde alışıyorsunuz.Ama ortada o kadar kötü bir işleniş varki eğer seriyi bitirip izliyorsanız imkanı yok tatmin olamazsınız.İçimden dedim keşke 3 film olacağına 6 film olsaymışta adam gibi işleseymiş.Yemin ediyorum şu Avatar biraz zeki birinin elinde filme alınsa ortada Yüzük müzük kalmıyacak.Bilmiyorum olurmu ama inşallah değiştirirler yönetmeni.Neyse ayıla bayıla ilk yarısı bitti filmin.Hayal kırıklığı ile xpand gözlüğü çıkardım kucağıma koydum.Yanımdaki küçük kuzenim bile Erman abi bune .ıçmışlar filmin içine dedi.YAAV ÖZELLİKLE DUBLAJI YAPANLAR HİÇMİ AÇIP İNGİLİZCESİNİ DİNLEMEDİNİZ HANGİ AKLA HİZMET ANG DİYE TERCÜME EDERSİNİZ İYROH DİYE ÇEVİRİRSİNİZ BRE KANSIZLAR. Neyse yıkılmış bir şekile tuvalete gittik geldik.İkinci yarı başladı. Ha bu arada kolaya kaçılmış demiştim mekanlarda hiçbir özenme yok final hariç final kısmına ayrı değineceğim.
    Katara Aang ve Sokkanın toprak bükerken yakaladığı ve babası ateş bükücüler tarafından esir alınmış adını unuttuğum BIYIKLI ADAM filmde veletin tekine dönmüş.Hapisane diye bir yer varmı yok mu bilmiyorum bana orası yerleşim yeri gibi geldi.Kaçış için plan yapma ve kömür çıkararak toprak bükücüleri cesaretlendirme diye bir şey yok.ANG efendi çıkıyor ben avatarım geri döndüm diyor ve yallah...
    Filmin ikinci yarısı ilk yarıya göre birazdaha toparlanmış.Ama yinede özet geçe geçe olayları basitleştire basitleştire finale yaklaşıyoruz.Bu arada Zhao tam bir felaket. Zukoyla agni kaisini unutun filme girerken.Adeta TOP olmuş zhao.Kılsız tombiş esmer bir yüz kıvırcık saçlar ufacık bir boy bırak generalliği ateş ulusu askeri tipi yok herifte.Aangin zhao tarafından esir alındığı ve mavi ruhun aangi kurtardığı bölüm insanda umut bırakıyor biraz.Ama filme sıkıştırılması hiçte zor olmayan ayrıntılar ve renkler yine eksik.Mavi ruhu vuran okçu normal bir okçu.Ve tam aha aangle zuko anlaşacak arkadaş olacak dediğimiz yerde aang fırıl fırıl kaçıyor.Sinirimden çok fazla spoilera giriyo olabilirim kusura bakmayın zaten çoğunuz biliyosunuz hikayeyi.Her neyse gelelim Finale belliki şaylaman sadece finali düşünmüş filmi çekerken.HaNİ fm oynarken bir heveslenirsiniz uefayı alıyım kupa alıyım diye buda aynı o şekil olmuş.Sonu için başını ve ortasını batırmış.Ha finaldede eksik yok mu elbette var.Ama şaylaman orda kasmış beğnilir olmuş final.Tabi çarpıklıklar dolu.Aangin avatar halinde o dev su yaratığını yönetişini unutun.Orda bizi gösterişli bir tsunami bekleyecek.O tsunaminin etkisinide izleyince göreceksiniz.
    Dublajlı izlemeyin demiştim çünkü dublaj filmin en güzel yerinide batırıyor.Tam duygulandığım dedim finali olmuş hoşuma gitti dediğim anda katarayı seslendiren kız hemen yardıma yetişiyor ve ANG bombasını patlatıyor yine yazıldığı gibi okuyun ANG!!! Adeta gülesim geldi o ANG larda.

Neyse daha fazla deşmek istemiyorum oturup seriyi bir daha izleyeceğim.
    Sıralıyacak olursak.
    -Karakterler aşırı zayıf kalıyor.Tatmin edici vurucu hiç bir yanlarını göremiyoruz.
    -Film tamamen özet gibi.Aynı çizgi film başlarında bir önceki bölümde şöle şöle oldu şeklinde.
    -Dev Patel'e alıştım bir süre sonra.Ne kadar tipi uymasada çocukta oyunculuk var.
    -Dublaj son yıllarda yapılmış en kötü dublajdır.
    -Kesinlikle beklenti içinde gitmeyin filme çok üzülürsünüz.
    -Filmde etkiliyici anlar yok denecek kadar az.
    -1 saat 43dakikaya sığacak bir film değil.Sıkıştırırsan böle moktan olur.

Şimdi gelelim asıl adama.
     The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Şaylaman aklını başına al.2. filmi çekeceksin madem şu 2. film 3 saat olsun adam gibi konuyu işle çalışmaktan kaçınma tembellik yapma.
    Çizgi filmi nerenle izledin bilmiyorum otur ikinci kitabı adam gibi izle.Akıllı şaylaman zeki şaylaman yakışıklı şaylaman bu kadar güzel bir projenin başındasın film başlarken shyalaman diye ismini üç boyutuylo burnumuza sokuyosun.Bari biraz masraf yap.Emin ol daha fazlasını kazanıcaksın.Yada bırak ben yapayım filmi.
    Şerrefsizim yanıma hollywoodtan 2-3 bilgili insan verin şaylamandan daha iyisini yapmassam adam değilim o derece sinirliyim ve iddaalı konuşuyorum.
    Şu adam gibi filme alınsa yemin ediyorum en az yüzüklerin efendisi kadar etkileyici ve kalıcı bir yapım olacak ama bu adam içine .çıyor. Nokta koymayı unutuyorum banlanacam şaylaman allah belanı versin şaylaman yuuuh beceriksiz herif.

Uzun sözün kısası olmamış hemüde hiiç olmamış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O zaman film dizi gibi 3 bölümden mi oluşacak? yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.Ona göre gidebilirim kötü de olsa çünkü olurda film parasını çıkarır gibi olur 2. filmi çekmek isterler ilkine gitmemezlik olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Şimdi film hakkında yazacak çok şeyim var.Yazım uzun olabilir ama sizi aydınlatır.
    İlk olarak belirteyim film tam bir özet havasında.Olay anlatılıyor karakterler a şehrinden b şehrine ışınlanıyor.Kesinlikle hiç bir olayda ayrıntı yok.Daha da kötüsü bir sürü olay birbirine girmiş durumda.Olaylar ve işleyiş çok basite indirgenmiş.Tamamen kolaya kaçılmış gibi değil kolaya kaçmışlar.Hikayeye renk katacak çoğu mekan olay basit bir işmiş gibi anlatılmış.Filmi beğendirecek derinlik yaratılamamış.Baştan savma bir iş gibi duruyor.Neyse ben size olayı açıklayım.Filme giriyorsun gözlüklerinizi aldınız.Sakın olaki Türkçe Dublaj izlemeyin sakın!!!Bu en büyük uyarımNeyse gözlüklerinizi taktınız.Çizgi filmi izlediyseniz başlangıç sizi etkileyebilir.Gaza gelme durumu söz konusu olabilir.Merak etmeyin Şaylaman havanızı fazlasıyla indirecek.Alışıla gelmiş o avatar müziğinide unutun.Ne yazıkki daha ilk 10 dakikada film batıp çıkamıyor.İlk yarı felaket.Olaylar öyle hızlı gelişiyor ki.Olayların akmasından oyuncuların rollerini yapmasına fırsat kalmıyor.Çizgi filminden alıştığımız o aile ortamı (katara sokka aang) yok!!!
    Sokka'nın aptal esprileri bile yok.İlk yarı boyunca dublajda eeng değilde ang diye çağrışmaları ayrohun iiyroh diye okunuşuyla çıkıp gidesim geldi.Ateş bükücülerin ateş bükebilmek için yanlarında ateş taşımaları ayrı bir intihar.Ne kadar mantıksız olsada ateş bükücüyü ateş bükücü yapan anında patlamalar yapabilmesidir.Zuko bile afedersiniz Kuzey kutbuna elinde meşaleyle geliyor ateş bükiyim diye.Hikayenin bütün havası alınmış izleyiciye bir olay örgüsü özet geçilerek anlatılmış.Şahsen ben seriyi bitirmemiş olsam ve izlesem pek bir şey anlayacağımı sanmıyorum.Hani filmde zuko iroh katara aang var ama o karakterler çok havada kalıyor yani bu adam neyin nesidir nasıl biridir diye düşünesi geliyor insanın.Aang sağolsun ki ana karakter olduğu için bize bir kaç çağırışım yapıyor.
    Filmdeki karakter facialarını uzun süre konuştuk.Renkler yanlış bi kere abicim renkler... Beyaz olacak adamlar kara kara olacak adamlar beyaz. Aangin havabükme hocası keşiş gyatso zenci.
    Dev Patel beni şaşırttı ilginç bir şekilde çok geç kalmadan alıştım ona aynı şekilde amcasınada.Yani karakterlere bir şekilde alışıyorsunuz.Ama ortada o kadar kötü bir işleniş varki eğer seriyi bitirip izliyorsanız imkanı yok tatmin olamazsınız.İçimden dedim keşke 3 film olacağına 6 film olsaymışta adam gibi işleseymiş.Yemin ediyorum şu Avatar biraz zeki birinin elinde filme alınsa ortada Yüzük müzük kalmıyacak.Bilmiyorum olurmu ama inşallah değiştirirler yönetmeni.Neyse ayıla bayıla ilk yarısı bitti filmin.Hayal kırıklığı ile xpand gözlüğü çıkardım kucağıma koydum.Yanımdaki küçük kuzenim bile Erman abi bune .ıçmışlar filmin içine dedi.YAAV ÖZELLİKLE DUBLAJI YAPANLAR HİÇMİ AÇIP İNGİLİZCESİNİ DİNLEMEDİNİZ HANGİ AKLA HİZMET ANG DİYE TERCÜME EDERSİNİZ İYROH DİYE ÇEVİRİRSİNİZ BRE KANSIZLAR. Neyse yıkılmış bir şekile tuvalete gittik geldik.İkinci yarı başladı. Ha bu arada kolaya kaçılmış demiştim mekanlarda hiçbir özenme yok final hariç final kısmına ayrı değineceğim.
    Katara Aang ve Sokkanın toprak bükerken yakaladığı ve babası ateş bükücüler tarafından esir alınmış adını unuttuğum BIYIKLI ADAM filmde veletin tekine dönmüş.Hapisane diye bir yer varmı yok mu bilmiyorum bana orası yerleşim yeri gibi geldi.Kaçış için plan yapma ve kömür çıkararak toprak bükücüleri cesaretlendirme diye bir şey yok.ANG efendi çıkıyor ben avatarım geri döndüm diyor ve yallah...
    Filmin ikinci yarısı ilk yarıya göre birazdaha toparlanmış.Ama yinede özet geçe geçe olayları basitleştire basitleştire finale yaklaşıyoruz.Bu arada Zhao tam bir felaket. Zukoyla agni kaisini unutun filme girerken.Adeta TOP olmuş zhao.Kılsız tombiş esmer bir yüz kıvırcık saçlar ufacık bir boy bırak generalliği ateş ulusu askeri tipi yok herifte.Aangin zhao tarafından esir alındığı ve mavi ruhun aangi kurtardığı bölüm insanda umut bırakıyor biraz.Ama filme sıkıştırılması hiçte zor olmayan ayrıntılar ve renkler yine eksik.Mavi ruhu vuran okçu normal bir okçu.Ve tam aha aangle zuko anlaşacak arkadaş olacak dediğimiz yerde aang fırıl fırıl kaçıyor.Sinirimden çok fazla spoilera giriyo olabilirim kusura bakmayın zaten çoğunuz biliyosunuz hikayeyi.Her neyse gelelim Finale belliki şaylaman sadece finali düşünmüş filmi çekerken.HaNİ fm oynarken bir heveslenirsiniz uefayı alıyım kupa alıyım diye buda aynı o şekil olmuş.Sonu için başını ve ortasını batırmış.Ha finaldede eksik yok mu elbette var.Ama şaylaman orda kasmış beğnilir olmuş final.Tabi çarpıklıklar dolu.Aangin avatar halinde o dev su yaratığını yönetişini unutun.Orda bizi gösterişli bir tsunami bekleyecek.O tsunaminin etkisinide izleyince göreceksiniz.
    Dublajlı izlemeyin demiştim çünkü dublaj filmin en güzel yerinide batırıyor.Tam duygulandığım dedim finali olmuş hoşuma gitti dediğim anda katarayı seslendiren kız hemen yardıma yetişiyor ve ANG bombasını patlatıyor yine yazıldığı gibi okuyun ANG!!! Adeta gülesim geldi o ANG larda.

Neyse daha fazla deşmek istemiyorum oturup seriyi bir daha izleyeceğim.
    Sıralıyacak olursak.
    -Karakterler aşırı zayıf kalıyor.Tatmin edici vurucu hiç bir yanlarını göremiyoruz.
    -Film tamamen özet gibi.Aynı çizgi film başlarında bir önceki bölümde şöle şöle oldu şeklinde.
    -Dev Patel'e alıştım bir süre sonra.Ne kadar tipi uymasada çocukta oyunculuk var.
    -Dublaj son yıllarda yapılmış en kötü dublajdır.
    -Kesinlikle beklenti içinde gitmeyin filme çok üzülürsünüz.
    -Filmde etkiliyici anlar yok denecek kadar az.
    -1 saat 43dakikaya sığacak bir film değil.Sıkıştırırsan böle moktan olur.

Şimdi gelelim asıl adama.
     The Last Airbender (2010) | 4.3 /10

Şaylaman aklını başına al.2. filmi çekeceksin madem şu 2. film 3 saat olsun adam gibi konuyu işle çalışmaktan kaçınma tembellik yapma.
    Çizgi filmi nerenle izledin bilmiyorum otur ikinci kitabı adam gibi izle.Akıllı şaylaman zeki şaylaman yakışıklı şaylaman bu kadar güzel bir projenin başındasın film başlarken shyalaman diye ismini üç boyutuylo burnumuza sokuyosun.Bari biraz masraf yap.Emin ol daha fazlasını kazanıcaksın.Yada bırak ben yapayım filmi.
    Şerrefsizim yanıma hollywoodtan 2-3 bilgili insan verin şaylamandan daha iyisini yapmassam adam değilim o derece sinirliyim ve iddaalı konuşuyorum.
    Şu adam gibi filme alınsa yemin ediyorum en az yüzüklerin efendisi kadar etkileyici ve kalıcı bir yapım olacak ama bu adam içine .çıyor. Nokta koymayı unutuyorum banlanacam şaylaman allah belanı versin şaylaman yuuuh beceriksiz herif.

Uzun sözün kısası olmamış hemüde hiiç olmamış.

Harika annatmışn Yanlız bişe dicem normalde de ANG dio bunlar ben dün internet üzerinden izlicektim hatta 10-15 dk izledm basbaya orjinaldede ANG dio.Türkler doğru çevirmiş yani

Sinemada bügn izliorum Appa ya Apo dedi ya Bir kahkaha attım millet bana bakıo Çok kötüydü dublaj ama Orjinali sorunlu.Aslnda bizimkilerde çizgifilmdeki gibi düzeltselerdi ya.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Heyecanla merakla izlediğim oha çizgifilme insanda bu kadar etki bırakır mı dediğim.Çizgi filmde böyle efektler olur mu müthiş çizimler bea diyip her bölümünü tekrar tekrar izlediğim bir yapımın içine bu kadar mı edilir şaştım kaldım.Filmden çıkmamak için kendimi zor tuttum çizgi filmini izleyenler kendi iyi niyetiniz için en azından bir tat bırakmışsa bu çizgi dizi hiç bulaşmayın gitmeyin derim...

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Heyecanla merakla izlediğim oha çizgifilme insanda bu kadar etki bırakır mı dediğim.Çizgi filmde böyle efektler olur mu müthiş çizimler bea diyip her bölümünü tekrar tekrar izlediğim bir yapımın içine bu kadar mı edilir şaştım kaldım.Filmden çıkmamak için kendimi zor tuttum çizgi filmini izleyenler kendi iyi niyetiniz için en azından bir tat bırakmışsa bu çizgi dizi hiç bulaşmayın gitmeyin derim...

gidin gidin ellerinde para biriksin 2. film için. ama nickolodeon ve diğer yapımcı şirketlerin akıllarını toplayıp bazı radikal kararlar almaları lazım. bir şekilde kimsenin beğenmediniğini ve bu serinin böyle bir filmi haketmediğini anlamaları lazım

• Demek o derece kötü bir film olmuş. Filmden çok umutluydum ve izlemeyi düşünüyordum. Artık hiç hevesim kalmadı. Bu arada film 3D değilmiydi nasıl 3D effect yoktu onu anlamadım yoksa sonradan 3D ye mi çevrilmişti?
    Eğer 3D olarakta kötüyse hiç gidip izlemeyim daha iyi. Bu arada dublajın kötü olduğuna inanırım filmlerde dublaj kalitesini baya düşürdük.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • Çizgi diziyi takip ediyordum. Filmi ni duyunca merakla beklemeye başaladım ancak sinema eleştirmenlerinden geçersiz not alan bu filmde birde siz değerli dostlardan okuduklarım eklenince filme maalesef BAN

Cameron basit, öylesine bir konuyla Avatar'ı çekmiş. Eğer sinemanın hakkını verecekseniz, 160 dakikaya ancak o kadarcık basit bir hikaye sığar. LOTR bile, 3 uzun film olmasına rağmen o konu için çok kısa kalmıştı.

Sinemada hikaye olacak, roman değil. Yoksa böyle karman çorman oluyor ortalık.

Ve dahası bir milad geçti: Avatar form J.Cameron. Bundan sonra artık özel efekt vs. işleri insanları öyle kolay kesmeyecek. Hele öyle baktın film kötü oldu, 3D ekle, bir kaç şey fırlat seyircinin gözüne dönemi de kapandı.

Avatar'dan sonra bu gibi efekt bazlı filmlere hep burunların bükülmesini iyi tahlil etmesi gerekiyor yapımcıların. Elbette bu ha deyince olacak iş değil ama, bundan sonra filmlerin avatar gibi çekilmesi gerekiyor. En baştan planlanmış, kotarılmış ve yamama 3D değilde, en başından her şeyi 3D kurgulanmış olarak.

Yoksa, toplanacak nal çok. Rip grupları aç sinekler gibi filmlerin başına üşüşmek için bekliyor. İnsanları sinemada izlemeye ikna edemezseniz, avcunuzu yalarsınız. Şu hale bir bakın, avatar senesi olacak nerdeyse, hala bilmem kaç sinemada oynamaya ve insanları toplamaya devam ediyor. BUndan çıkarılacak dersler olmalı artık.

Tamam vizyondaki filmler avatar miladından öncesi başlanmış, planlanmış projelerdi. Bu nedenle avatarın çıkışı onlara darbe oldu. Umarım bundan sonra akıllanıp avatar'dan ders alır, daha adam gibi film yaparlar.

Şu hale bir bakın.

• Açıkçası James Cameron'un neden sinemada bir devrim yaptığını bu sahte 3D filmler çıkınca daha iyi anlıyorum. Film 3D hale getirilmiş. Dolayısıyla gerçek bir 3D film değil. Sadece altyazı 3D

Fakat işte Aang ve Avatar efsanesi sözkonusu olunca pek de önemsemedim. Efektler ve hikaye ilk bölüm için gayet güzeldi. Bakalım bundan sonraki bölümlerde nelerle karşılaşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 24 Temmuz 2010; 16:40:58 >
  • Okuduğum yorumlardan sonra,çizgi diziyi izleyenler filmdeki hata ve eksiklikleri daha çok farkettikleri için izlemeyenlere oranla 5-10 kat daha kötü buluyorlar.Yani çizgi diziden bağımsız ele alınınca bu kadar kötü çıkmıyor sanırım film.Ama oyunculuğa falanda laf söylenmiş orasını bilemeyiz tabi.
  • beyler cameronın avatarı animasyon gibiydi zaten. Animasyonlarda 3d yi çok iyi yapıolar ama bu filmde animasyon fazla olmadığından yarısından itibaren gözlüksüz izledim ve diyerbilirimki: olmamış. Bi de sonunda yönetmen kendi yazmış gibi written and directed by falan çıkmaz mı, çizgi filmi sıkıştırmışsın işte ne yazması. bunu görünce 5/10 veriyorum o da çzgi filmin hatrına kısacası gitmeyin çizgi filmden farklı bişi yok hatta eksik ona göre

Orijinalden alıntı: Erengy

beyler cameronın avatarı animasyon gibiydi zaten. Animasyonlarda 3d yi çok iyi yapıolar ama bu filmde animasyon fazla olmadığından yarısından itibaren gözlüksüz izledim ve diyerbilirimki: olmamış. Bi de sonunda yönetmen kendi yazmış gibi written and directed by falan çıkmaz mı, çizgi filmi sıkıştırmışsın işte ne yazması. bunu görünce 5/10 veriyorum o da çzgi filmin hatrına kısacası gitmeyin çizgi filmden farklı bişi yok hatta eksik ona göre

Düşündüklerimi dile getirmişsin.Gerçekten deymez gitmiye,çıkışta geriye kalan sadece gözlerimdeki ağrıydı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.