Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Çok beğendim. Kitabı okuyanlarında okumayanlarinda gitmesi gerek. Kitaptan kesilen sahnelerin neden kesildiği cok bariz. 384 sayfalık kitabı filme aktarmak kolay degil. Kitabı okumayanlar sıkılabilir o sahnelerde. Zaten kitapta katniss'in ağızından anlatılıyor. Dövüş sahnelerinde kamera amatörlüğü var. Film esnasında güldüm de ürktüm de heyecanlandim da sevindimde... İnşallah twilight'ın tahtını indirir. Bambaşka bir film. Tek ortak yönü filme gidenlerin %90'ninin kız olmasi ikinci filmini merakla bekliyorum. Ben söyleyeyim; film twilight'ı geçecek ve ikincisi 3D olacak.

kesilecek onca sahne varken oyunlarımı kesiyor adamlar ?

2 buçuk saatlik filmin 1.5 saatini fasa fisoya ayırıyorsun, oyunlardan tonla sahne kesincede bilmem kaç sayfalık kitabın hepsini kitap yapamayız oluyor bi git işine ya

madge diye bir kızın olduğu bölümü felan kestiler. fazla gerekli değildi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Çok beğendim. Kitabı okuyanlarında okumayanlarinda gitmesi gerek. Kitaptan kesilen sahnelerin neden kesildiği cok bariz. 384 sayfalık kitabı filme aktarmak kolay degil. Kitabı okumayanlar sıkılabilir o sahnelerde. Zaten kitapta katniss'in ağızından anlatılıyor. Dövüş sahnelerinde kamera amatörlüğü var. Film esnasında güldüm de ürktüm de heyecanlandim da sevindimde... İnşallah twilight'ın tahtını indirir. Bambaşka bir film. Tek ortak yönü filme gidenlerin %90'ninin kız olmasi ikinci filmini merakla bekliyorum. Ben söyleyeyim; film twilight'ı geçecek ve ikincisi 3D olacak.

kesilecek onca sahne varken oyunlarımı kesiyor adamlar ?

2 buçuk saatlik filmin 1.5 saatini fasa fisoya ayırıyorsun, oyunlardan tonla sahne kesincede bilmem kaç sayfalık kitabın hepsini kitap yapamayız oluyor bi git işine ya

madge diye bir kızın olduğu bölümü felan kestiler. fazla gerekli değildi

2. film için gerekli bir karakterdi. Zaten 2. film olursa herhalde flashback yapıp arkadaşlıklarını gösterirler. Yani göstermek zorundalar o karakteri bence.

• filmi izlemedim ama fragmanından ve konsuundan yola çıkarsak buna benzer filmler var . tek farkı ülkede yaşayanların yaşamaya devam etmesi için ölüm oyununu kazanmak zorunda olması , gamer filmine çok benziyor konu olarak ve arnold schwarzenegger baş rolünü oynadıgı ismini şuan hatırlamadıgım bir filmede benziyor.
  • kitabını okumadım ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

filmi izlemedim ama fragmanından ve konsuundan yola çıkarsak buna benzer filmler var . tek farkı ülkede yaşayanların yaşamaya devam etmesi için ölüm oyununu kazanmak zorunda olması , gamer filmine çok benziyor konu olarak ve arnold schwarzenegger baş rolünü oynadıgı ismini şuan hatırlamadıgım bir filmede benziyor.

The Running Man, güzel filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

quote:

filmi izlemedim ama fragmanından ve konsuundan yola çıkarsak buna benzer filmler var . tek farkı ülkede yaşayanların yaşamaya devam etmesi için ölüm oyununu kazanmak zorunda olması , gamer filmine çok benziyor konu olarak ve arnold schwarzenegger baş rolünü oynadıgı ismini şuan hatırlamadıgım bir filmede benziyor.

evet film buydu. senaryosunu aynı kişi yazmış herhalde değiştirip değiştirip film yaptırıyor...

• Salakça kamera sallama olayı olmasaydı güzel film olabilirdi, filmin içine etmişler resmen.
  • quote:

quote:

quote:

evet film buydu. senaryosunu aynı kişi yazmış herhalde değiştirip değiştirip film yaptırıyor...

İyide kitaptan uyarlama bu.

• quote:

quote:

quote:

Çok fena fail'sın The Running Man Stephen King kitabıdır. Hikayeler benziyor.

Film tamamen balon hiç hoşuma gitmedi, sıkıldım filmde. Hikaye güzel ama kitabını alıp okuyacağım distopya aşığı olarak bayağı seveceğimi tahmin ediyorum. Oyunculuk kötü, sahne geçişleri berbat, hayal meyal hatırladığım anılar bile birbiriyle daha bağlantılı oradan oraya oradan oraya ama birleştiriyorsun hiçbir şey geçmiyor eline. Sonuç olarak mükemmel senaryo nasıl batırılır bunu izledik terra nova vakası yani.

• Bu gün izleyeyim ama yorumlar kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

quote:

İyide kitaptan uyarlama bu.

demek ki kitabı yazan kişi o filmlerden esinlenmiş yada kitabı yazanlar birbirinden kopya çekmiş benim ki işin şakası ama konu olarak neredeyse bu 3 film birbirin aynısı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAMİR KARA -- 1 Nisan 2012; 14:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

quote:

farkındaysan HERHALDE dedim .(herhaldenin sözlük anlamını açıklamak gerekmez umarım) yani bunları aynı kişi yazmış demedim. zaten öyle bir şeyin olması da imkansız benim ki sadece ince bir espriydi ...
    ayrıca fail özel bir isim değil '' ' '' ayraç işareti koymana gerek yoktu ...

• Benzer dediğiniz film olsa olsa Battle Royal'dir beyler. Zira gamer la bunun alakası yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

quote:

farkındaysan HERHALDE dedim .(herhaldenin sözlük anlamını açıklamak gerekmez umarım) yani bunları aynı kişi yazmış demedim. zaten öyle bir şeyin olması da imkansız benim ki sadece ince bir espriydi ...
    ayrıca fail özel bir isim değil '' ' '' ayraç işareti koymana gerek yoktu ...

O farklı bir hata bu farklı bir hata. Biri yanlışını söylediğinde cevap mı veirrsin söylediğini mi düzeltirsin?

• Kitaptaki çoğu önemli olay es geçilmiş.
    Alaycı kuşun önemi minumum düzeye indirilmiş.
    Aksiyon sahnelerinde kameram da dövüşüyor.
    Dünyada ki açlık pek anlatılmıyor.
    Kızımız iki dakika da suyu her şeyi buluyor bıraksan bir ömür yaşar orada.
  • ben yarın ankamall de 14.40 seansına gircem kitabını okudum bakıyorum kitabını okuyanlar filmden memnun değil yarın bakıcaz artık
  • dün gittim filme benim hatırladıgım kitapta katniss kendinden çirkinim diye bahsediyodu ama filmdeki nasıl olduysa içine çekti heleki gözler genel olarak iyiydi ama kitap sanki daha bi heyecanlıydı
  • göynüm döndü be mal kamereman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kitaptaki çoğu önemli olay es geçilmiş.
    Alaycı kuşun önemi minumum düzeye indirilmiş.
    Aksiyon sahnelerinde kameram da dövüşüyor.
    Dünyada ki açlık pek anlatılmıyor.
    Kızımız iki dakika da suyu her şeyi buluyor bıraksan bir ömür yaşar orada.

Evet oyle bir sorun var %20 si susuzluktan oldu diyor heryer su maşallah okyanus var sanki
  • filmin sonunda çalan parçayı arıyorum bir türlü bulamadım bilen birisi varsa yardımcı olabılırmı çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.