Şimdi Ara

The Hunger Games (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
13.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film nasıl arkadaşlar gidenler yorum yapabilir mi? dar vaktimin olduğu şu günlerde zaman harcamaya değer mi merak ediyorum. .

imdb ilk gün 8.2 olmuş 7000 kişinin oyuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 23 Mart 2012; 9:49:04 >

Orijinalden alıntı: mac3560

film nasıl arkadaşlar gidenler yorum yapabilir mi? dar vaktimin olduğu şu günlerde zaman harcamaya değer mi merak ediyorum. .

yazdık ya filmin nasıl olduğunu :) okumadan direk yazı yazan gençlik

Orijinalden alıntı: oray

quote:

film nasıl arkadaşlar gidenler yorum yapabilir mi? dar vaktimin olduğu şu günlerde zaman harcamaya değer mi merak ediyorum. .

Tartışma geliyooor...

Şimdi o da diyecek ki; "Belki ben senin yorumunu istemiyorum" ve büyüyecek falan. Açlık oyunları başlasın .))

Orijinalden alıntı: 津波

quote:

quote:

Tartışma geliyooor...

Şimdi o da diyecek ki; "Belki ben senin yorumunu istemiyorum" ve büyüyecek falan. Açlık oyunları başlasın .))

iyiydi by hocam.Birazdan gidicem filme bakalım nasıl olmuş.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind

• quote:

Kitaplarını bir türlü okuyamadım ama bugün ilk seansına gidip izledim. Kesinlikle muhteşemdi. Bu zamana kadar nasıl kitabını okumamışım dedirtti. kitabını okumadığım için bir kıyaslama yapamam ama kitaptan uyarlama filmler arasında en iyilerinden biri olmuş bence. Büyük bir beklentiyle gitmemiştim ve bu kadar beğeneceğimi sanmıyordum. Peeta'yı pek sevemedim yaa. Gale ile kıyaslanamaz bana göre. Herneyse. Mutlaka izlemelisiniz. Pişman olmazsınız(:

quote:

bende ilk seansına girdim güzeldi tavsiye ederim...

quote:

FİLMDEN AZ ÖNCE ÇIKTIM.FİLMİN KİTAPLARINI OKUMADIM AMA HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN HEYECANLI FİLMLERDEN BİRİYDİ VE MUTLAKA SERİSİNİ EN KISA ZAMANDA ALIP OKUCAM.MUHTEŞEMDİ TEK KELİMEYLE.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

quote:

bazı yerlerde kitaptan kopmuş,hafif değişiklikler var fakat bütünü iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 23 Mart 2012; 17:27:49 >

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011

• quote:

quote:

sen bi nasıl konuşman gerektiğini öğren ondan sonra belki senin de yorumunu dikkate alırım. .
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Bende bugün gittim ortalama bir filmdi kitabı çok daha sağlamdı.

Orijinalden alıntı: Intruder

Filmi izledim benim seveceğim türde ve tarzda bir senaryoya sahip değildi.
    Genel anlamda vasat bir film.

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bende bugün gittim ortalama bir filmdi kitabı çok daha sağlamdı.

ben de gitmekten vaz geçtim artık pek olumlu yorum yok imdb deki 8.2 lik puan da kitap fanatiklerinden kaynaklanıyor heralde yakında düşer gibime geliyor. .

Ayrıca kitapta Katniss'e juri 12 puan veriyor diye hatırlıyorum.Filmde 11 puan geldi.
  • Özetleme ve konu akışı güzel, ancak detay seven biri için kesinlikle vasatın üstüne geçemeyecek bir filmdi. Bir de Çekimi beğenmedim. Kamera o kadar çok sağa sola oynatılır mı kardeşim insan gözü izleyecek bunu.

Film hakkındaki geniş yorumum ve bulduğum hatalar :

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27875312

DVDSCR düşmüş, indirebilirsiniz.
  • @Neytiri filmi ekşi sözlükte çok güzel yorumlamış.
    Film gerçektende vasattı.Ölüm sahneleri gösterilmediği gibi detaylara da inilmedi.Bukadar beklemeye açıkçası değmedi diyebilirim.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind
  • Açlık Oyunları filmini seyretmek için sinemaya gitmenize gerek yok. 1500 Tl altında geliriniz varsa, siz bu oyunun içerisindesiniz demektir!

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Açlık Oyunları filmini seyretmek için sinemaya gitmenize gerek yok. 1500 Tl altında geliriniz varsa, siz bu oyunun içerisindesiniz demektir!

• quote:

Açlık Oyunları filmini seyretmek için sinemaya gitmenize gerek yok. 1500 Tl altında geliriniz varsa, siz bu oyunun içerisindesiniz demektir!

İsmini kaç kez yazdırdın listeye kardeş bu sene?

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

İsmini kaç kez yazdırdın listeye kardeş bu sene?

• Kitabı okumayanlar için güzel, ama okuyanlar için idare eder bir filmdi. Çoğu ayrıntı atlanmış, hatta karakter bile atlanmıştı (mage). Mutta'lar açıklanmadı, katniss açlıktan ölecek duruma gelmedi, hatta hiç aç gibi bir hali de yoktu yani. Trende yemeği çatal bıçakla yemeler vs. Kitabı en iyi yansıtan sahne, yeteneklerini gösterdikleri sahneydi. Ayrıca kamerayı sürekli sallamaları da kötüydü. Şu an saymaya üşendiğim bir sürü ayrıntı var filmde olmayan. Tabi iyi yanları da var ki mesela kitapta olmayan ama filme eklenen sahneleri cidden güzel yapmışlar. Ama bunu yapacaklarına kitaptan sahne silmemelerini tercih ederdim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.