Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb'de yazan 13 aralık doğru mu acaba?

Evet doğru.
  • ilk film bitince duvarlara tırmandım. 2. filmeyse daha 1 yıldan fazla var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

ilk film bitince duvarlara tırmandım. 2. filmeyse daha 1 yıldan fazla var.

Saymaya başlayalım: 357
  • aragorn olsa keske 2. Veyaa 3. Fılmde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

aragorn olsa keske 2. Veyaa 3. Fılmde

3. filmin çekimleri daha tamamlanmadı.Bakarsın PJ kadroya ekliyivermiş Viggo Mortensen'ı...
    Son film "Yüzük Kardeşliği" ile bağlantılı olacağı için Aragorn karakteri yerleştirilebilir aslında senaryoya...
    Gerçi Viggo abimiz bayağı yaşlanmış ama Special make-up'çılar için bu bir sorun değil tabii...
  • gandalf fln harıka ama ben aragorncym

• 1 yıl daha buralardayız
  • Kaç gün kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

3. filmin çekimleri daha tamamlanmadı.Bakarsın PJ kadroya ekliyivermiş Viggo Mortensen'ı...
    Son film "Yüzük Kardeşliği" ile bağlantılı olacağı için Aragorn karakteri yerleştirilebilir aslında senaryoya...
    Gerçi Viggo abimiz bayağı yaşlanmış ama Special make-up'çılar için bu bir sorun değil tabii...

3 filmin de çekimleri bitti.

post prodüksiyon aşamasında şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

3 filmin de çekimleri bitti.

post prodüksiyon aşamasında şimdi.

3.Filmin çekimlerinin bitmesine inanırım ama bana çok mantıksız geliyor.

Ya PJ bize söylenenden çok önce 3.film kararını aldı ve çekti yada 3.film için fazla yeni sahne çekmediler 2 filmden fazla kesinti yaptılar.

• İlk filmi dün izledim ve 2. film için bekleyenlerdenim beklentimi karşıladı Türkçe dublaj izlememe rağmen beğendim Hobbit kitabından 3 film çıkarıyorsa bu adam kesin LOTR 3D remake yapmalı hikayeye geniş geniş değinmeli.
  • Üstad Christopher Lee ölmeden çekimlerin tamamlanması iyi olmuş. Gerçi kitabı okumadım, devamında Saruman var mı yok mu bilmiyorum.

• of yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz ama aragorn un olacagını sanmıyorum bu flimde humanlardan hiç bahsedilmedi ve nacromancer sauron gelcekmiş
  • the hobbit üçleme olmayacak ikileme olacak ve 13 aralık 2013 çok uzak bir tarih neden bu kadar erteliyorlar anlamıyorum.eğer film çekilmişse ve hazırsa yaptıkları şerefsizlik
  • Hobbit 3 leme olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Dölün Laneti

the hobbit üçleme olmayacak ikileme olacak ve 13 aralık 2013 çok uzak bir tarih neden bu kadar erteliyorlar anlamıyorum.eğer film çekilmişse ve hazırsa yaptıkları şerefsizlik

Habbit iki film olarak başlandı ancak ardından 3 filme çıkarıldı. İkinci filmin gösterim tarihi 13.12.13 Dediğiniz gibi çok da uzak bir tarih değil. 270m$ film başı para yatırıp dizi gibi herhafta birini çıkaramaz adamlar. İlk film hala gösterimde olan onlarca ülke var. Para akışının önce durmasını bekleyip ardından 2.Filmin reklamını yapıp daha sonra gösterime çıkarmalılar. Bu işler genelde böyle yürür. Satış politikası yani.

• Adam akıllı sahneleri 3. filme saklayacak aç gözlü adamlar
  • İlk teaser poster yayınlandı mobilden koyamadim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

http://i.imgur.com/1vCls.jpg

Fun çalışması olmasın bunlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.