Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak sağlam mı hocam? Hayal kırıklığına ugratmıştı filmin başında prologue olmayışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeqqqqq kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi röportajı tekrar okudum da. Çok üstü kapalı konuşmuş pj. ilk okuduğumda extendad'da bir prologue olduğunu anlamıştım ama şimdi dvd'nin çıkmasıyla birlikte hepsini peş peşe izleyeceğimiz için ihtiyacımız olmadığını söylemiş olabilir de diyorum. Sonra yalancı çıkmayayım.

Buyrun röportaj kendiniz karar verin.

http://www.thewhitetree.org/forum/viewtopic.php?f=188&t=21327
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle yıl sonu görücez gibi cenaze töreninide ayrı bir merak ediyorum thorin kili ve fili için hazırlanan bu filmden çoğu kişi gibi bende umduğumu bulamadım kısmet seneye çıkması beklenen world of warcraft'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Hocam şimdi röportajı tekrar okudum da. Çok üstü kapalı konuşmuş pj. ilk okuduğumda extendad'da bir prologue olduğunu anlamıştım ama şimdi dvd'nin çıkmasıyla birlikte hepsini peş peşe izleyeceğimiz için ihtiyacımız olmadığını söylemiş olabilir de diyorum. Sonra yalancı çıkmayayım.

Buyrun röportaj kendiniz karar verin.

http://www.thewhitetree.org/forum/viewtopic.php?f=188&t=21327

Teşekkürler hocam :)

• Kotu bir başlangıç kotu bir ilerleme kotu bir son. Daha da kotu olamazdi sanırım.
    Yemişim hobbit'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Ben filmi ilk izlediğimde düşüncelerimi yazmıştım buraya bir kaç defa daha izledikten sonra tekrar yazma hissi duydum

Tolkien'nin eserlerini ve Orta Dünyayı yaklaşık 12 yıldır takip eden biri olarak söylüyorum film tartışmasız ''hayal kırıklığı''

Tekrar tekrar izlememe rağmen maalesef övülecek doğru düzgün yer bulamadım

İnsanı en çok üzen şeyde şu kesinlikle; Miğfer Dibi Savaşı ve Pelennor Çayırları Savaşı gibi belki de sinema tarihini en iyi savaş sahneleri çekmiş
    bir yönetmenin bu filmde 'İnsanlar-Cüceler-Elfler'in bir arada savaştığı Beş Ordular Savaşı'nı rezalet bir biçimde çekmesi yani olucak iş değil

Filme dönersek:

-Zaten en kısa orta dünya filmini çekiyorsun bari her zaman koyduğun flashback sahnesi koysan ölür müydün PJ ?
    -Gandalf neden bu kadar geri planda bu fimde? Hiç abartmıyorum savaş sahnelerinde o Alfrid midir nedir daha çok gözükmüştür
    -Savaşı orkların nasıl kaybettiği zaten tam bi faili meçhul.Baktın Kartallar mı geliyo eh bi ork kardeşim kaldır bi kaç ok at dümdüz yürümeye devam ediyorsun
    -Ok demişken neden elfler hiç ok fırlatmadı filmde? Ben mi hatırlamıyorum yoksa Legolas haricinde ok atan elf yok,okları da olması rağmen
    -Savaş sahnelerinin 45 dk olduğu koskocaman bir yalan. Toplasan teke tekleri saymadan 15-20 dkdır

İzleyenlerde farketmiştir inanın daha çok var eleştirilecek ama aklıma gelmedi şu an

Ve son olarak bu filmi Tolkien ailesinin de izlediğini varsayarak Silmarillion'nun haklarını asla satmayacaklardır hele hele bu hayal kırıklığı filmden sonra

cok bile demissiniz hocam ne 15 dksi nerde savsas var? toplasan 5 dk giremiyoruz ordulari. sozde fiomim adi bes ordular savasi. masallah surekli 1v1 savaslari gorduk banane yahu. orduyu goster o atmosferi yasat.

kocaman elf ordusu nereys kayboldu bu bile meçhul. cok cok rezaletti lotr serisine kiyasla. film olarakta atmosfer bakimindan kotu. lotr fani oldugum icin tekrar tekrar izleyecegim ama gercekten bekleneni vermedi...

kesilmis versiyonla duzelir diyen arkadaslar lotrde de kesilmis sahneler vardi ama zerre konuya etki etmedi iyi ayarlanmisti. burda her sey yarim yamalak FRAGMANLARDA KI bazi seyler bile yokk...

• quote:

Orijinalden alıntı: 16ilker16

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Ben filmi ilk izlediğimde düşüncelerimi yazmıştım buraya bir kaç defa daha izledikten sonra tekrar yazma hissi duydum

Tolkien'nin eserlerini ve Orta Dünyayı yaklaşık 12 yıldır takip eden biri olarak söylüyorum film tartışmasız ''hayal kırıklığı''

Tekrar tekrar izlememe rağmen maalesef övülecek doğru düzgün yer bulamadım

İnsanı en çok üzen şeyde şu kesinlikle; Miğfer Dibi Savaşı ve Pelennor Çayırları Savaşı gibi belki de sinema tarihini en iyi savaş sahneleri çekmiş
    bir yönetmenin bu filmde 'İnsanlar-Cüceler-Elfler'in bir arada savaştığı Beş Ordular Savaşı'nı rezalet bir biçimde çekmesi yani olucak iş değil

Filme dönersek:

-Zaten en kısa orta dünya filmini çekiyorsun bari her zaman koyduğun flashback sahnesi koysan ölür müydün PJ ?
    -Gandalf neden bu kadar geri planda bu fimde? Hiç abartmıyorum savaş sahnelerinde o Alfrid midir nedir daha çok gözükmüştür
    -Savaşı orkların nasıl kaybettiği zaten tam bi faili meçhul.Baktın Kartallar mı geliyo eh bi ork kardeşim kaldır bi kaç ok at dümdüz yürümeye devam ediyorsun
    -Ok demişken neden elfler hiç ok fırlatmadı filmde? Ben mi hatırlamıyorum yoksa Legolas haricinde ok atan elf yok,okları da olması rağmen
    -Savaş sahnelerinin 45 dk olduğu koskocaman bir yalan. Toplasan teke tekleri saymadan 15-20 dkdır

İzleyenlerde farketmiştir inanın daha çok var eleştirilecek ama aklıma gelmedi şu an

Ve son olarak bu filmi Tolkien ailesinin de izlediğini varsayarak Silmarillion'nun haklarını asla satmayacaklardır hele hele bu hayal kırıklığı filmden sonra

cok bile demissiniz hocam ne 15 dksi nerde savsas var? toplasan 5 dk giremiyoruz ordulari. sozde fiomim adi bes ordular savasi. masallah surekli 1v1 savaslari gorduk banane yahu. orduyu goster o atmosferi yasat.

kocaman elf ordusu nereys kayboldu bu bile meçhul. cok cok rezaletti lotr serisine kiyasla. film olarakta atmosfer bakimindan kotu. lotr fani oldugum icin tekrar tekrar izleyecegim ama gercekten bekleneni vermedi...

kesilmis versiyonla duzelir diyen arkadaslar lotrde de kesilmis sahneler vardi ama zerre konuya etki etmedi iyi ayarlanmisti. burda her sey yarim yamalak FRAGMANLARDA KI bazi seyler bile yokk...

PJ bir röportajında extended için çekeceğimiz sahneler var demiş,O.Bloom ve I.Mckellen'nın çekimleri bittiğine göre aklıma sadece -aslında öyle olmasını dileyerek- ek savaş sahneleri çekeceği geliyor.Umarım film hakkındaki yorumları dikkate alır ve extended da min 15-20 dk daha savaş sahneleri ekler.Ayrıca da fragmanda olup da filmde olmayan sahneleri de eklemeli

• Uzatılmış versiyon derken filmin içine ettiler. Yap işte adam gibi 180 dk. Uzun bir süre Orta-Dünya filmi göremeyeceğiz.En azından doya doya izlerdik.
  • tombombadil_07 kullanıcısına yanıt
    Orta dünya ile pek alakası olmasada seneye world of warcraftı vizyonda görücez en azından bir sürü ırk var.

• Sırf bizim :) ragnar için izleyeceğim onuda sanırım
  • Konusu zor olan bir film olacak ırklar arasındaki bağlantıyı iyi oturtmaları lazım.
  • HD videolar düşmeye başladı. Film hazirana kalmayacak bence. Not filmden sahnedir yani spoiler.

• PG-13 olmasından dolayı filmdeki savaş sahnelerini kesip makyajlamışlar. Olan bizim zevkimize oldu. Uzatılmış sürüm piyasaya çıkınca cevapsız soru kalmaz.
    Bire bir dövüşler yerine kitaptaki gibi bir savaşı görmek isterdim. Azog'un, ilk filmin başlangıcında ki savaşta Dain tarafından öldürülmesini gösterselerdi daha iyi olurdu.
  • izledim önceki filme göre biraz boş geldi özenmemişler sanki
    Hocam her şeyi geçtim şu dokuzları görünce illet ediyorum bu kadar olmaz sanki yüzüklerin efendisini babam çekmişde bu hiç bilmiyor neyin ne olduğunu neyse uzatmayayım daha fazla umarım daha erken gelir bu versiyon artık bunu bekliyorum en azından bazı sorularımıza cevap verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam her şeyi geçtim şu dokuzları görünce illet ediyorum bu kadar olmaz sanki yüzüklerin efendisini babam çekmişde bu hiç bilmiyor neyin ne olduğunu neyse uzatmayayım daha fazla umarım daha erken gelir bu versiyon artık bunu bekliyorum en azından bazı sorularımıza cevap verecektir

Haradrim savascilarina benziyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Aynen bende diyorumki birilerine benzetiyorum ama kimlere
  • Oscara 1 adaylığı var oda boşbeleş bir adaylık. Düşünün orta dünya filmi çekilecek. 5 ordular savaşı olacak ve görsel efekte aday bile olamayacak.

Film gerçekten leşti hele anismasyon ve efekler 2. veya 3. Sınıftı. Hak ettiği değeri oscar ödülleri ve imdbde aldı. Sadece çok gişe yaptı haketmediği kadar. Keşke gideşedr hakettiği değeri alsaydıda petera iyi olsaydı.

Ben bu sahneyi izledim internette yayilanan sinema cekiminde var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Ben bu sahneyi izledim internette yayilanan sinema cekiminde var ?

Ben yok demedim ki . Normal blu-ray için konuştum extended için belli bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.