Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Hala anlamadım nasıl bu son orta fünya filmi oluyor?
    Orta dünya dediğiniz ne tam olarak?
    Örneğin truva filmi ortacağda geçiyor ben ona ortadünya filmi diyordum

Abovv yaş kaç kardeş senin
    Orta dünyayı bilmemenemi
    Orta çağı bilmemenemi
    Yoksa truvaya ortaçağda geçiyor demenemi şaşırim bilemedim

Daha bu yazdığı neyki eski yorumlarını görmen lazım ki bence yaşı 12 den fazla değildir. ( Kendisi bu forumda yaşını en çok merak ettiğim insandır. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Hala anlamadım nasıl bu son orta fünya filmi oluyor?
    Orta dünya dediğiniz ne tam olarak?
    Örneğin truva filmi ortacağda geçiyor ben ona ortadünya filmi diyordum

Abovv yaş kaç kardeş senin
    Orta dünyayı bilmemenemi
    Orta çağı bilmemenemi
    Yoksa truvaya ortaçağda geçiyor demenemi şaşırim bilemedim

Ne bilim truvayı sadece savaş filmi olduğunu duymuştum (modern olmayanından)
    Truva hangi çağı anlatıyor ki?

Edit:tarihi hiç sevmem ve fazla bilgim yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 19 Ocak 2015; 22:17:56 >

• bu film yerine gider trtdeki dirilişi izler hem daha çok zevk alırım hemde vaktim daha iyi değerlenir
  • filmde kopukluklar fazlaca mevcuttu ama yine de kendisini izlettiriyor yani eleştirilecek ama gömülmeyecek bir film olmuş bence
  • Daha önceden paylaşıldı mı bilmiyorum ancak yeni bilgiler edindim extended versiyonda legolasın annesinin nasıl öldüğü thranduilin mücevherleri neden bu kadar çok istediğinden bahsedilecekmiş.Beornun daha önceden orklar tarafından esir alındığı gördüğü işkenceler ellerinden kaçışı büyük kin ve nefretinin sebebi anlatılacakmış.Yine tam net olmamakla beraber taurielin ailesiyle ilgili küçük bir bölüm olabilirmiş benim tahminim legolasın annesinin öldüğü savaşta onun aileside orklar tarafından öldürüldüğü taurielin sonu sürpriz bir şekilde bitebilirmiş orklar tarafından esir alınıp dönüştürülüyormuş bide

• 2 yi imax de seyretmiştim kötü değildi 3 ü kocaeli de bi de orjinal dil diye taa bi dünya yol gittiğim sinemada (koltuk seçmek için monitor bile yoktu o derece kötüymüş -ncity den bahsediyorum yandıktan sonra gitmemiştim) türkçe dublajla küçücük bi perdede iğrenç bi ses sistemiyle izledim ve bana berbat geldi.
    adam gibi bi versiyon düşsün de evde bir şans daha vericem filme
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Ben 33 yaşındayım ve tıp mezunuyum tarih ile ilgili bilgim sıfırdır türk tarihini de hiç merak etmedim zaten

Ama öte yandan ruhum genç kalmış o zaman

Edit:gerçek yaşımı öğrenmek istiyorsan pm atabilirim.ama 12 yaşındakilere ağır velet diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 20 Ocak 2015; 18:26:11 >
  • quote:

Ben 33 yaşındayım ve tıp mezunuyum tarih ile ilgili bilgim sıfırdır türk tarihini de hiç merak etmedim zaten

Edit:gerçek yaşımı öğrenmek istiyorsan pm atabilirim.ama 12 yaşındakilere ağır velet diyorum

Hı hı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Hı hı tabi

Tamam en büyük sensin deyip kendimi kanıtlama tartışmasından kaçıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Hı hı tabi

Tamam en büyük sensin deyip kendimi kanıtlama tartışmasından kaçıyorum

Bende bin ladin memnun oldum

• arkadaşlar lotr nin sizdeki gibi tek cilt olanı almayı düşünüyorum ama göründüğü üzere çok kalınmış. acaba iç kısmının bir fotosonu gönderebilir misiniz birde elde tuttuğunuz halini
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

arkadaşlar lotr nin sizdeki gibi tek cilt olanı almayı düşünüyorum ama göründüğü üzere çok kalınmış. acaba iç kısmının bir fotosonu gönderebilir misiniz birde elde tuttuğunuz halini

Hocam internetten mi alacaksınız?güvendiğiniz site var mı? Henüz internetten bakmadım ama d&r da çok pahalıydı.

• quote:

quote:

arkadaşlar lotr nin sizdeki gibi tek cilt olanı almayı düşünüyorum ama göründüğü üzere çok kalınmış. acaba iç kısmının bir fotosonu gönderebilir misiniz birde elde tuttuğunuz halini

Hocam internetten mi alacaksınız?güvendiğiniz site var mı? Henüz internetten bakmadım ama d&r da çok pahalıydı.

evet hocam netten alacağım büyük ihtimalle dr ve idefix te 67,5 kitap yurdunda 72 tl
    dr den alırım yalnız kitap baya büyük gibi ben biraz uzanarak okumayı severim o kitapla hiç okunmaz galiba çok büyük ve kalın

3 lü ayrı kitap daha mantıklı gibi onlarında tanesi 22 TL filan

• quote:

quote:

quote:

evet hocam netten alacağım büyük ihtimalle dr ve idefix te 67,5 kitap yurdunda 72 tl
    dr den alırım yalnız kitap baya büyük gibi ben biraz uzanarak okumayı severim o kitapla hiç okunmaz galiba çok büyük ve kalın

3 lü ayrı kitap daha mantıklı gibi onlarında tanesi 22 TL filan

Bence cilt al, tek cilt daha efsanevi duruyor

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    biraz kalın okurken yoruyor bileği sürekli tutmak ama çokta fark etmiyorsun birsüre sonra.

• meameth kullanıcısına yanıt
    resimler için teşekkürler hocam normalde uzanarak ve otobüste okumayı severim yalnız bu tek cilt ile mümkün değil gibi neyse artık lotr için katlanırız tek cilt daha mantıklı en azından kitaplar dağınık durmaz.

haftasonu hobbit kitabını okudum sonra bu sitede (http://middle-earth.thehobbit.com/map) baya bi takılınca gaza geldim acaip bi orta dünya çekti canım :) verdim siparişi dr den game of thrones 4. kitaptan sonra buna başlayacağım hayırlısıyla. kitaptan sonra bluray lotr extended edition da cila gibi olur
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    lafı olmaz yardımcı olduysak ne mutlu , battle for middle earth 2'yi de kur pc ye bir hd texturelerini yükle mis gibi :) ama silmarillion aralarındaki en iyi destan.
  • quote:

Okuması zor, ansiklopedi gibi düşünün.
    Ben önce 3 ayrı cilt şeklinde aldım, onları okudum, sonra kitapçıma onları verdim bunu aldım üzerine biraz daha ödeyerek. Sırf kitaplığımda bu şekilde durmasını istediğim için. Okumak için malesef pek elverişli değil bu tek cilt :)
  • quote:

resimler için teşekkürler hocam normalde uzanarak ve otobüste okumayı severim yalnız bu tek cilt ile mümkün değil gibi neyse artık lotr için katlanırız tek cilt daha mantıklı en azından kitaplar dağınık durmaz.

haftasonu hobbit kitabını okudum sonra bu sitede (http://middle-earth.thehobbit.com/map) baya bi takılınca gaza geldim acaip bi orta dünya çekti canım :) verdim siparişi dr den game of thrones 4. kitaptan sonra buna başlayacağım hayırlısıyla. kitaptan sonra bluray lotr extended edition da cila gibi olur

3 gün evvel D&R da 3 kitap 105 TL, tek cilt 90 TL ye satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

3 gün evvel D&R da 3 kitap 105 TL, tek cilt 90 TL ye satılıyordu.

Dün 67.5 TL idi DR ve idefix de

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.