Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yanlış anlamışım bu arada ek sahnelerin çekimine başlandı mı yabancı forumlardan da adam akıllı bilgi bulamıyoruz ki herkes filmin sonunun nasıl biteceğini merakla bekliyor sızdırılmış bilgide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Ben yanlış anlamışım bu arada ek sahnelerin çekimine başlandı mı yabancı forumlardan da adam akıllı bilgi bulamıyoruz ki herkes filmin sonunun nasıl biteceğini merakla bekliyor sızdırılmış bilgide yok.

Çoğu tamamlanmıştır. Fragmanda olup filmde olmayan tonla sahne var. Pj de bir röportajında bazı sahneler yaş sınırından geçemedi bizde dvd ye sakladık falan dedi. Tekrar post-pro ya girmiştir film.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Anladım umarım yine eksik bölümler olmaz lotr da olduğu gibi.
  • Lotr benim için efsaneydi. Her birini defalarca izledim, izlerim. Ama bu Hobbit filmlerinin hepsi çöplük bence. Herşey cgi olmuş. Film değilde animasyon izliyoduk sanki. Karakterlerin derinliği yok, senaryo kötü. Nerden baksan elinde kalıyor. Lotr serisinin ekmeğini yiyen bir seri oldu.
  • Neyse ki biraz zaman alacak olsa da wow,assassin's creed ve karayip korsanları gibi orta çağı anlatan filmleri vizyonda görmek güzel olacak hobbit serisi bitmiş olsa da ben bir film daha bekliyorum sauronu ve yüzüğün yapılışını anlatan yapıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Neyse ki biraz zaman alacak olsa da wow,assassin's creed ve karayip korsanları gibi orta çağı anlatan filmleri vizyonda görmek güzel olacak hobbit serisi bitmiş olsa da ben bir film daha bekliyorum sauronu ve yüzüğün yapılışını anlatan yapıda.

Çağlar karıştı galiba? AC ve Korsanlar Ortaçağ' da geçiyor doğru da, Lotr ve Lotr' 'dan türemiş dünyalar genelde Orta Dünya' diye adlandirilan zaman ve mekanı bulunduğumuz dünyadan farkli olan yerlerde geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar beklememe rağmen gitmedim filme, yapılan yorumlardan sonra bekleyip extended versiyonu izlemek daha mantıklı geldi.
  • Arkadaşlar hala vizyonda mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam her şeyi geçtim şu dokuzları görünce illet ediyorum bu kadar olmaz sanki yüzüklerin efendisini babam çekmişde bu hiç bilmiyor neyin ne olduğunu neyse uzatmayayım daha fazla umarım daha erken gelir bu versiyon artık bunu bekliyorum en azından bazı sorularımıza cevap verecektir

Hocam sanırım o şundan kaynaklı:O dönemde daha dokuzlar kara pelerinlere kuşanmıyorlar.Hatırlarsanız Lotr 1'de bahsetmişti bundan Saruman Gandalf'a.

• öyle, normalde görünmezlerdir. çünkü 9 yüzük sayesinde 2 dünya arasında sıkışmışlardır. yüzük savaşı öncesi kara süvari kılığına giriyorlar. ama P.J. ne yaptı. önce aragorn'a "onlar nazgul, ne canlı ne de ölüdürler" dedirtti. sonra gitti hobbitte nazgulleri öldürttü, yetmedi, kefenletip mezara koydurdu, sauroun diriltti izlenimi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 18 Ocak 2015; 23:35:59 >
  • ufacık kitaptan 3 film çıkar ama o 3 filmde yarım yamalak bişeyin sonlanmadığı film olsun. Filmin ne müzkleri güzel ne sahneleri nede karakterleri. Yüzüklerin efendisini izlerken sadece müziklerle bile film izlenir. Ama bu tam anlamıyla rezalet.
  • Hala anlamadım nasıl bu son orta fünya filmi oluyor?
    Orta dünya dediğiniz ne tam olarak?
    Örneğin truva filmi ortacağda geçiyor ben ona ortadünya filmi diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 19 Ocak 2015; 18:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Hala anlamadım nasıl bu son orta fünya filmi oluyor?

Orta dünya

Orta cağ

• quote:

Orta Dünya Tolkien in evreni kendi yarattığı. Orta Çağ Allah ın yarattığı biz insanların yaşadığı bir dönem. Kavimler göçüyle başliyip İstanbul un fethiyle bitmiştir.

• quote:

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Yok çağları karıştırmadım ama içerik olarak az da olsa benzeyen bir takım yönleri var çeşitli ırklar vs. gibi mesela geçtiğimiz yıllarda prince of persia sands of time çıkmıştı mitolojik tarzda ama ne yazık ki devamını göremedik çıksaydı belkide tutulurdu hobbit'in extended versiyonu da çıktıktan sonra orta dünya serüvenine tam anlamıyla veda etmek üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Extended da prologue olacakmış. Artık neyle ilgili olur meçhul.

Durin.
    Silmariller. (Arkentaşı silmaril.Sadece teoriç)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

ufacık kitaptan 3 film çıkar ama o 3 filmde yarım yamalak bişeyin sonlanmadığı film olsun. Filmin ne müzkleri güzel ne sahneleri nede karakterleri. Yüzüklerin efendisini izlerken sadece müziklerle bile film izlenir. Ama bu tam anlamıyla rezalet.

Size katılıyorum.
    Yüzüklerin Efendisi müzikleri gerçekten harikaydı.Sahneleri izlerken müzikler sizi adete ekrana çiviliyordu.
    Fakat Hobbit filminde ben müzikleri yeterince iyi bulmadım.Tabi bu kişisel bir şey.Çok beğenenler de olmuştur.

Şu İsengard müziğini tüm Hobbit müziklerine değişmem.
    http://www.youtube.com/watch?v=zIroosg4FSE

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Extended da prologue olacakmış. Artık neyle ilgili olur meçhul.

Durin.
    Silmariller. (Arkentaşı silmaril.Sadece teoriç)

Durin, Durin'in soyu çok geçti acaba felaketini gösterirler mi ? Ama sanmıyorum Pj'den ben tamamen ümidimi kestim.
  • quote:

Abovv yaş kaç kardeş senin
    Orta dünyayı bilmemenemi
    Orta çağı bilmemenemi
    Yoksa truvaya ortaçağda geçiyor demenemi şaşırim bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 19 Ocak 2015; 21:45:18 >

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.