Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırsam sinemasına gitmeyeceğim.Zaten LOTR kadar iyi değil ama evde Blu-Ray izlerim büyük ihtimal
  • natavega'dada gözlük parayla
  • Daha kötü bir olamazdı,bu Legolas madem yer çekiminin bugını bulmuş niye yüzüğü o yoketmedi lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Sanırsam sinemasına gitmeyeceğim.Zaten LOTR kadar iyi değil ama evde Blu-Ray izlerim büyük ihtimal

1 ve 2 yi extended bluray izleyince cam gibi ve 3d siz, size hak vermemek elde degil. 3d ve karanlik perdeler filmi mafediyor. ustelik PJ bluraya bol bol eklenecek sahne birakmis. extended bluray hakikaten canmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

arkadaşlar şimdi;

1- insanlar
    2- cüceler
    3- elfler
    4- orklar
    5- ???

goblinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Arkadaşlar filmle alakasız olacak ama ben kitaplarını okumak istiyorum tüm serinin sırasını söyleyebilir misiniz? Yüzüklerin efendisi hobbit silmarillion falan var ona göre baslayayim :)

Silmarillion, Hurin'in Çocukları, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi Serisi, Bitmemiş Öyküler Bu Sıralama İle Okuyun.

bende arkadasin sordugu soruyu soracaktim fakat bir soran olmustur diye yorumlari okuyordum.
    acaba butun kitaplari nereden elde edebilirim yardimci olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seride en karizma irk elfler mi yoksa sadece banami öyle geliyor ?

Elflerin cuceleri asagilamasi , demirayakin konuşmasından sonra thranduil in karşısındakini ezen ve bir aptal durumuna düşüren bakışları , karşılarında 12 cuce de olsa, bir ork ordusuda olsa hiç değişmeyen bakışları disiplinleri. Lotr zamaninda theoden ve aragorna bayilirdim suan ise thranduil ve elf ordusundaki askerlere bayiliyorum. Ayrica orta dunyada ister kabullenin ister kabullenmeyin en ustun irk elflerdir. Haliyle bende bir elf olsam heralde benimde egom yüksek olurdu. Siz nasil dusunuyorsunuz ?
  • Imax ile izleyen varmi varsa efek olarak nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi izledikten sonra beni mentionlada öyle konuşalım şu durumdan sonra söyleyeceklerim spoilere girer.
    @tnuviel37

Vs sahnelerinin kitapta olmayan yada ölmüş kişiler arasında olmasıda eksi noktalarından biri.
    @Nerueger

Evet farkları var mordor orcları vb... diye
    @eyoruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Ironman

Bu seride en karizma irk elfler mi yoksa sadece banami öyle geliyor ?

Elflerin cuceleri asagilamasi , demirayakin konuşmasından sonra thranduil in karşısındakini ezen ve bir aptal durumuna düşüren bakışları , karşılarında 12 cuce de olsa, bir ork ordusuda olsa hiç değişmeyen bakışları disiplinleri. Lotr zamaninda theoden ve aragorna bayilirdim suan ise thranduil ve elf ordusundaki askerlere bayiliyorum. Ayrica orta dunyada ister kabullenin ister kabullenmeyin en ustun irk elflerdir. Haliyle bende bir elf olsam heralde benimde egom yüksek olurdu. Siz nasil dusunuyorsunuz ?

Elfler dik başlı ,disiplinli , cücelerinki kadar olmasada sağlam ve parlak bir zırha sahipler.Gel gör ki orclara karşı telef oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zileantek

Daha kötü bir olamazdı,bu Legolas madem yer çekiminin bugını bulmuş niye yüzüğü o yoketmedi lan?

Şu sahneyi merak ettim. Çok mu abartılmış bilmiyorum. Neyse ki yarın kısmetse ben de izleyenler kervanına katılacağım ama anlamadığım şey şu ; Legolas Caradhras' da karlara gömülmezken, Moria 'da Mağara Trol' ünün zincirini ayağıyla bastırırken, Helm' s Deep' de Aragorn ve Gimli' yi hiç zorlanmadan sur tepesine çekerken ya da Pelennor'da Oliphaunt 'ların tepesinde tavşan gibi sekerken kimse laf etmiyordu.

O bir elf ve elflerin bu tarzda yetenekleri olması çok doğal!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film 3dmi ?
  • @YüzüğüKayıpFrodo

Cahillik değil olay adam film hakkında ki şeyler görmek istemiyorsanız girmeyin diye uyarıyor buda nedir spoiler butonunu kullanmayıp film konusu içinde spoiler cümleler olabilir diyor açıkçası bende o düşüncedeyim hatta izlemeden konuya girmeme taraftarıydım Çarşamba günü girdim baktım spoiler verenler var bayağı hatta açıp 1-2 sinide okudum dayanamadım ama hikayeyi bildiğim için sıkıntı olmadı olayın cahillikle ilgili yok şimdi bende cahil oluyorum bu tarz sözcükler kullanıp ortamı germeye kesinlikle gerek yok.

Kısacası film hakkında detay duymak istemeyen bakmasın bazı arkadaşlar cümbür cemaat ne bitmiş ne olmuş hepsini yazıyor ya da fark etmeden yazabiliyor unutarak.

@DayWaLkeR

Abi sıkıntı yok olayı anladım ve arkadaşa anlattım dediğin gibi girmemek en iyisi ister istemez o spoiler butonları açılıyor vallahi ben bakıyorum kim ne yazmış spoiler butonunu görürsem yorumu atlıyorum okumuyorum eleştirileri zaten okumadım onuda söyleyim bir anca gidip izleyim ki rahat rahat yazalım.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    ben şahsen öyle bir hareketi yapmasından çok ilk karede hazırlanan efektlerden memnun kalmadım, o kadar leş gözüküyor ki... fakat diğer açılardan gösterince olması gereken efektler vardı.
  • Arkadaşlar İzmir'de Cinemaximum'da ya da Agora Sinemalarında bu filmi izlemeyi düşünüyoruz. Agora'da öğrenci 13 tl yazıyor Cinemaximum'da 14 tl. Gözlük fiyatları ne kadar? Gözlük satın almak yerine mevcut şu linkteki gözlükler iş görür mü?

http://www.teknosa.com/urunler/110012778/samsung-ssg-p51002xc-2-3d-pilli-gozluk-paketi

Giden arkadaşlar gözlük fiyatları hakkında ve bilen arkadaşlar mevcut samsung gözlüklerini kullanıp kullanamayacağımıza dair bizleri bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Arkadaşlar İzmir'de Cinemaximum'da ya da Agora Sinemalarında bu filmi izlemeyi düşünüyoruz. Agora'da öğrenci 13 tl yazıyor Cinemaximum'da 14 tl. Gözlük fiyatları ne kadar? Gözlük satın almak yerine mevcut şu linkteki gözlükler iş görür mü?

http://www.teknosa.com/urunler/110012778/samsung-ssg-p51002xc-2-3d-pilli-gozluk-paketi

Giden arkadaşlar gözlük fiyatları hakkında ve bilen arkadaşlar mevcut samsung gözlüklerini kullanıp kullanamayacağımıza dair bizleri bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler :)

Samsungun gözlükleri aktif, lg'nin pasif olur mu sence.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    lg nin pasif derken sinemada satılanlar lg marka mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

lg nin pasif derken sinemada satılanlar lg marka mı?

IMAX teknolojisi LG'nin diğer 3dlerde de lg teknoloji kullanılıyor, dolayısıyla gözlükler pasif. Samsungun geliştirmesi lazım teknolojiyi acayip göz ağrıtıyor aktif gözlükler.

En baba yerde 3 lira mı ne zaten gözlük fiyatı.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Cevahirde 5TL sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Cevahirde 5TL sanırım

Yok 10tl cevahirde ben 2.5tl verdim gözlüğe
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.