Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankamall de Imax var ama malesef tadilatta açılmayacak daha en iyi sinema orası.
    Bence Cepa da izlemelisin bu arada Kentpark Prestige sinemasında gözlüğü parayla satıyorlar o yüzden Cepa veya Natavega da izleyebilirsin.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Spoiler vermenin forum kurallarında yasak olduğunu bilmiyorsan sen niye foruma giriyorsun.Spoiler mesajlarının tek tuşla kapalı tutmayı bilmiyorsanda öğretebilirim
  • Film genel sahneleri olarak iyiydi ama müzik kısmında sınıfta kaldı
  • Film olmamış hiç beğenmedim açıkçası adı hobbit olan filmde 15 dakka gördük mü acaba bilboyu. Sadece savaş filmi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Bide benim izledigim sinemadan mi kaynaklaniyor bilemedin fakat atlar geyikler orklar falan asiri buyuk geldi bana. Ayrica sol tarafimdan bi tane mizrak gecti :) film bitince yanimdaki adama baktim yaralanmis mi diye :)

Ok muydu mızrak mıydı ne
    İlk defa 3d bi filmde anlık irkildim. Sol göz gitti dedim

Tabikide bunlatın hiç biri 3d gek olojisinin filmin içine eden bir gerçek olduğunu değiştirmiyor. İmax de dahil. Yazık oluyor filmlere.

Sanki baya tozlu gözlük takarak izliyormuşsun gibi oluyorsun 3D de.bunu halledene kadar açıkça söyliyim 3D nin Allah belasını versin.

• hobbit in izledigim tek serisi o da arkadaş yüzünden neyse 3d denedik ilk defa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Spoiler vermenin forum kurallarında yasak olduğunu bilmiyorsan sen niye foruma giriyorsun.Spoiler mesajlarının tek tuşla kapalı tutmayı bilmiyorsanda öğretebilirim

Dostum sakin ol adam sadece film hakkında bir şey öğrenmek istemiyorsanız konuya girmeyin diyor izlemeden , celallenme hemen.
  • Hocam warcraft dünyasıda tolkienin dünyasından yola çıkma ama wow çok ama çok büyüdü lotr serisi ve öncesi sadece kitapta olandan ibaret ancak oyun büyüdükçe büyüdü şişti çeşitli ırklar vs oluştu yani birebir tabiki tolkien değil ama çıkış noktası oraya dayanmakta

ayrıca bazı arkadaşlar yok son orta dünya filmi bir daha böyle bir film serisi (lotr ve hobbit) gelmez gibi yorumlar yapılmış ancak wow filmi direk lotr serisinin tahtına aday bir film kadroya bakarsanız , bütçeye bakarsanız bunu çok rahat anlarsınız
  • Görsel Şölen harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Normalde filmden anlamayanların, sadece aksiyon bekleyenlerin bu tür filmlerde görmek istedikleri şey uzun süreli savaşlar, görsel efektler vs. dir. Yani filmden pek anlamayanların her açıdan seveceği bir film olmuş. Eğer biri bu son filmi beğenmemişse o kişi dikkate alınmalıdır. Aşırı bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Part 1 , Part 2 hayranı olarak söylüyorum; bu film olmamış! Bazıları kitapla alakası yok diye kötü demiş, ona bakarlarsa LOTR'da da çok eksikler vardı ama müthiş bir film, neden? Çünkü Yüzüklerin Efendisini öyle bir film yapan Howard Shore'un tüylerimizi diken diken eden ve bizi ağlatan usta işi müzikleriydi. Ayrıca o gerçekçi mekanlarıydı. Ee hani nerede o müzikler, nerede o görkemli yeni zelanda dağları?

Peter Jackson sırf paradan kaçınmak için, ülkeler arası fazla git gel yapmamak için böyle gelişi güzel bir film çekmiş. Hele o Alfrid denen saçma karaktere ne gerek vardı? Bilbo'dan daha çok ön plana çıktı resmen! Sahnelerin geçişleri zaten çok hızlı. O müzikler olmadan o mekanlar olmadan tam bir hayal kırıklığı olmuş. Neredeyse basit bir aksiyon animasyon filmi olmuş diyecem ama diğer filmlere Peter Jackson'a ve Martin Freeman'ın oyunculuğuna saygımdam dolayı diyemiyorum. Böyle olacağını bilseydim bir 2 yıl daha bekleyip daha iyisini görmeyi tercih ederdim açıkçası.

Yalnız hocam Peter Jackson 3 u aslında çekmek istememişti. 2 .film o çektikleri zaman seriyi 2 filmde bitirmek istemişti. Zorla çekti diyebiliriz bu 3.filmi kısaca şirketin zorlaması aslında.

Benim bir anlamadığım da çokça kararsız kaldım o kadar çok yorum var ki iyi ve ya kötü, sanırım ben filmi izlemeye gidene kadar gösterimden kalkar. :-)

Onu ben de duymuştum şirket zorladı diye. Doğru olabilir.

Ama sen yine de git izle içinde kalmasın

• Filmi izleyin arkadaşlar. Eleştirmekte serbest... Lakin PJ ye teşekkür etmek lazım 6 film ile doya doya orta dünya yaşattı beyaz perdede. Artık gözüm kulağım Warcraft Filminde :) Medivh bir Gandalf etkisi yaratacak mı bakalım :D

** Tek takıldığım nokta filmi +13 de tutabilmek için kan ve şiddet öğeleri azaltılmamış hatta kullanılmamış desek yeridir... Oysaki Kralın dönüşü de +13'dü ama kan şiddet akıyordu, Askerler çatır çatır ölüyordu. Bu filmin finaline insanların acizliği ve katledilişini hiç yansıtamamış PJ :/
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam spoiler görmek istemiyorsanız konuya girmeyin diyor.Sinema bölümünde takılırsa spoiler vermenin ne kadar yanlış olduğunu ve herkesin dikkat ettiğini anlar.Çoğu kişi senede bir filme gidip sonra gelip burada bas bas filmi anlatıyor.Yetkililerin zaten bunlara yetişmesi imkansız.Bizim uyarmamıza rağmen birde görmek istemiyorsanız konuya girmeyin cümlesi cahillikten başla bir şey değil.
    Film hakkında öğrenilecek bir şey yok zaten.Kitapları okudum ve hikayeyi biliyorum.Konuya girmemin nedeni aldığı eleştirileri görmek filmin içeriğini değil.Önemli olan jackson'ın filmi nasıl anlattığı ki bunu filmde izlemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

keşke pıt pıt olsa kart-kurt yedi yanımdaki, bir de hışır hışır cips paketleri var; arada beslenseniz olmuyor mu En azından yiyeceğin yasak olduğu seanslar yada salonlar olsa bizim gibi hassas kişiler için

Hocam çok haklısınız, tamam pıtpıt, çikolata felan olurda cips paketi nedir yani, paketin sesinden filmi anlayamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Dostum sakin ol adam sadece film hakkında bir şey öğrenmek istemiyorsanız konuya girmeyin diyor izlemeden , celallenme hemen.

Adam direkt misillemeye geçmiş. Ben hayatımda kimseye spoiler yememek için fragman bile izlemem çoğu zaman. Dizi bölümünde çizgiromancılar burda da kitapçılar illa spoiler veriyor o kadar fanatiğiysen filmin girmeyeceksin konuya benim gibi.

Filme 15 gün kala konuya hiç girmedim, öncesinde millet yok kitapta şu var bu var diye konuşmaya başlayıp spoiler yağdırıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Normalde filmden anlamayanların, sadece aksiyon bekleyenlerin bu tür filmlerde görmek istedikleri şey uzun süreli savaşlar, görsel efektler vs. dir. Yani filmden pek anlamayanların her açıdan seveceği bir film olmuş. Eğer biri bu son filmi beğenmemişse o kişi dikkate alınmalıdır. Aşırı bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Part 1 , Part 2 hayranı olarak söylüyorum; bu film olmamış! Bazıları kitapla alakası yok diye kötü demiş, ona bakarlarsa LOTR'da da çok eksikler vardı ama müthiş bir film, neden? Çünkü Yüzüklerin Efendisini öyle bir film yapan Howard Shore'un tüylerimizi diken diken eden ve bizi ağlatan usta işi müzikleriydi. Ayrıca o gerçekçi mekanlarıydı. Ee hani nerede o müzikler, nerede o görkemli yeni zelanda dağları?

Peter Jackson sırf paradan kaçınmak için, ülkeler arası fazla git gel yapmamak için böyle gelişi güzel bir film çekmiş. Hele o Alfrid denen saçma karaktere ne gerek vardı? Bilbo'dan daha çok ön plana çıktı resmen! Sahnelerin geçişleri zaten çok hızlı. O müzikler olmadan o mekanlar olmadan tam bir hayal kırıklığı olmuş. Neredeyse basit bir aksiyon animasyon filmi olmuş diyecem ama diğer filmlere Peter Jackson'a ve Martin Freeman'ın oyunculuğuna saygımdam dolayı diyemiyorum. Böyle olacağını bilseydim bir 2 yıl daha bekleyip daha iyisini görmeyi tercih ederdim açıkçası.

Yalnız hocam Peter Jackson 3 u aslında çekmek istememişti. 2 .film o çektikleri zaman seriyi 2 filmde bitirmek istemişti. Zorla çekti diyebiliriz bu 3.filmi kısaca şirketin zorlaması aslında.

Benim bir anlamadığım da çokça kararsız kaldım o kadar çok yorum var ki iyi ve ya kötü, sanırım ben filmi izlemeye gidene kadar gösterimden kalkar. :-)

Onu ben de duymuştum şirket zorladı diye. Doğru olabilir.

Ama sen yine de git izle içinde kalmasın

Gideceğim zaten hocam . Ext.versiyonu da erken çıkar ise iyi olur. Fragmanda olan sahnelerin filmde olmadığını söyleten kişiler var , bu demekki ext.versiyonda olacak onlar.

• Filmin sonları harbiden duygulandırdı.Eski günlerden isimler geçmesi,o güzel köyü tekrar görmemiz ,babasının legolasa şu diyara git demesi arkada çalan müzikler gözlerimi birazcık doldurdu desem yeridir :)

Ayrıca Thorin ile Bilbo'nun konuşmasıda çok duygulu bir sahne idi.

Not:Spoiler bence yoktur,sadece olan şeyleri üstü kapalı anlattım .Spoiler olmamasına dikkat ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Film olmamış hiç beğenmedim açıkçası adı hobbit olan filmde 15 dakka gördük mü acaba bilboyu. Sadece savaş filmi olmuş

Bu mantiga gore lotrde de yuzugu sadece 4 dk gördük hic güzel degildi dememiz lazim.

• merhaba ben bilbonun çantasından arıyorum internet te bulamadım daha önce gördüyseniz bana link atabilir misiniz teşekkürler
     The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• Abi çok iyiydi ya Legolas yine konusturmus , Thorin'de efsaneydi.

• ...Su bir gercek ki spoiler yemek istemeyen birisi bu basliga filmi izledikten sonra girsin. Spoiler oklari havada ucusurken meydana giren beklemedigi oku yer kalir :) Yillardir forum kullaniyoruz hala ogrenemedik mi? spoiler yasak olsaydi zaten baslikta kitaptan spoiler vermek yasak yazardi. Bu kadar Daywalker hakli.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.