Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Masal arkadaşım bu iyilerin kazandığı bir masal bu kadar mantık aramaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Arkadaş ne ilginç adamlar var ya filmin sonunu yazıyorlar hala o öle öldü bu böle öldü kardeşim Spoiler yazıyo bak orada yaaaa

Alıntıları Göster
    O noktada biraz frp dünyasına girmeli. O zaman garip gelmez o bahsettiklerin.

Bilbo'nunki için demiyorum. Ama tüm seride neden hobbitlerin ekürilere dahil edildiğinden bahsediliyor devamlı.
    Her ırkın kendine göre +/- leri var. Yine heroic karakterlerin 50-100 vs orc ya da düşman kesmesi yine bu çerçevede normal..Genelde Heroic karakterlerle girilen savaşlarda yine ciddi üstünlük söz konusu oluyor. Tabi 6 filmde de Aragorn ve theoden hariç (Kişisel fikrim.) bu heroic etkinin çok yansıtılabildiğini düşünmüyorum. En büyük eksilerden biri de bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bi arkadaşa daha sordum cevaplamadı sen cevaplarsan sevinirim.

Filme Bolg'un kafasını kopartacak dendi ya da Bolg'un ölümü var mı ? filmde yoksa haliyle Extended.

Legolas beynine hançer sapladı.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

sorun legolasın o hareketi yapması değil. yapmaması zaten sorun olurdu.

efektlerden yakındık. çok belli olmuş animasyon olduğu. o harekete hayranlıkla baktım yoksa. legolasa saygı sonsuz
  • mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Ilk yorumunuz hatalı ayni evrende geçiyor muş gibi anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elfler en üstün ırk biraz iddialı oldu
    ama orcların onlara karşı yaratıldığını bilmekte fayda var. morgoth onları yaratırken elf düşmanlığı ile aşıladı. onlardan nefret ettirdi. ve en ezeli en belalı düşman oldu orclar elfler için. ortada maiar ve valar dan birçok kişi varken elfler sadece ilk doğanlar olarak kalıyor.

orta dünyada en üstün elflerdir

orayı görmemişim yine de elf sempatim çok yüksek benimde. aşırı seviyorum.
    o kalkanların üstünden atlayıp saldırmalarını da çok sevdim. cüce kalkan sahnesi zaten efsaneydi

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Hobbitten başlaman iyi olur sırayı izlemiş olursun aslında vaktin varsa silmarilion ile başlamak en doğrusudur tabii senin şanssızlığın filmleri izledikten sonra kitabı okumak olacak ben bu kitapları okuduğumda lise öğrencisiydim ve kendime göre bir film hayal etmiştim hala unutmuyorum yüzük kardeşliğinde shire'i ilk Gördüğümde ağlamıştım mutluluktan bunun en büyük sebebi pj in de bizler gibi Tolkien fanı olması kim ne derse desin bu kitapları okumadan bu filmi izlemek hep bir şeylerin eksik kalmasına yol açar
    Ben GOT serisini de ilk 3 sezon izledikten sonra kitaplara baslamistim. Benim amacim LOTR evrenini anlamak aslinda. Cuceler-Elfler-İnsanlar-Orklar arasindaki iliskileri merak ediyorum. Smarillion ilk cikan seri mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

elfler en üstün ırk biraz iddialı oldu
    ama orcların onlara karşı yaratıldığını bilmekte fayda var. morgoth onları yaratırken elf düşmanlığı ile aşıladı. onlardan nefret ettirdi. ve en ezeli en belalı düşman oldu orclar elfler için. ortada maiar ve valar dan birçok kişi varken elfler sadece ilk doğanlar olarak kalıyor.

o kalkanların üstünden atlayıp saldırmalarını da çok sevdim. cüce kalkan sahnesi zaten efsaneydi
    http://www.youtube.com/watch?v=CJNVtguVvVE&index=8&list=PLC3RL9EN7hPpAVn618wPjQpRbaEda9lMc
    İzlerken alt yazıları açabilirsiniz

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=CJNVtguVvVE&index=8&list=PLC3RL9EN7hPpAVn618wPjQpRbaEda9lMc
    İzlerken alt yazıları açabilirsiniz

• Film gerçekten çok güzel gözüküyor ama shiftdelete nin yorumlarına baktım pek beğenilmemiş heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: J.A.Cooper

Ilk yorumunuz hatalı ayni evrende geçiyor muş gibi anlaşılıyor

filmi toplasan böyle bir sahnenin halini veremez.
    cücelerin kalkan sahnesi sadece etkiledi o kadar.
    onun dışında yok yani. bu sahne tüylerimi şaha kaldırdı yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

arkadaşlar şimdi;

1- insanlar
    2- cüceler
    3- elfler
    4- orklar
    5- ???

goblinler

goblinler mi? onlar kim

5.si troller
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Kitapta ejderha nasil ölüyo beyler bi alinti yapinda aydinlaniyim

Ardıç kuşu Smaug un zırhındaki zayıf noktayı öğreniyo Bard a söylüyo Bard da öldürüyo ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

@YüzüğüKayıpFrodo

Cahillik değil olay adam film hakkında ki şeyler görmek istemiyorsanız girmeyin diye uyarıyor buda nedir spoiler butonunu kullanmayıp film konusu içinde spoiler cümleler olabilir diyor açıkçası bende o düşüncedeyim hatta izlemeden konuya girmeme taraftarıydım Çarşamba günü girdim baktım spoiler verenler var bayağı hatta açıp 1-2 sinide okudum dayanamadım ama hikayeyi bildiğim için sıkıntı olmadı olayın cahillikle ilgili yok şimdi bende cahil oluyorum bu tarz sözcükler kullanıp ortamı germeye kesinlikle gerek yok.

Kısacası film hakkında detay duymak istemeyen bakmasın bazı arkadaşlar cümbür cemaat ne bitmiş ne olmuş hepsini yazıyor ya da fark etmeden yazabiliyor unutarak.

@DayWaLkeR

Abi sıkıntı yok olayı anladım ve arkadaşa anlattım dediğin gibi girmemek en iyisi ister istemez o spoiler butonları açılıyor vallahi ben bakıyorum kim ne yazmış spoiler butonunu görürsem yorumu atlıyorum okumuyorum eleştirileri zaten okumadım onuda söyleyim bir anca gidip izleyim ki rahat rahat yazalım.
    3d gözlük almamak için LG'nin AG- f315 modeli ile sinemada izleyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Sanırsam sinemasına gitmeyeceğim.Zaten LOTR kadar iyi değil ama evde Blu-Ray izlerim büyük ihtimal

e bizene senin evinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Ironman

Bu seride en karizma irk elfler mi yoksa sadece banami öyle geliyor ?

Elflerin cuceleri asagilamasi , demirayakin konuşmasından sonra thranduil in karşısındakini ezen ve bir aptal durumuna düşüren bakışları , karşılarında 12 cuce de olsa, bir ork ordusuda olsa hiç değişmeyen bakışları disiplinleri. Lotr zamaninda theoden ve aragorna bayilirdim suan ise thranduil ve elf ordusundaki askerlere bayiliyorum. Ayrica orta dunyada ister kabullenin ister kabullenmeyin en ustun irk elflerdir. Haliyle bende bir elf olsam heralde benimde egom yüksek olurdu. Siz nasil dusunuyorsunuz ?

simdi hocam silmarilionu okursaniz goreceksiniz elfler yaratici tarafindan yaratılıyor ve yaratici onlari yaratmak icin uzun zaman harciyor kusursuz olmalari icin. hatta bu sirada oglun olan madenlerden sorumlu elaman dwarflari yani cuceleri yaratiyor ve bu sirada asil yaratici oglunun onlari bitirmesi icin bekliyor ve bitirdiginde ise cok sinirleniyor ve onlari daglarin altinda uykuya daldiriyor. ta ki elfler orta dunyaya yerlestirilinceye kadar.

bu arada dwarflarin kucuk ve eksik yaratilmalarinin sebebi yaratici tarafindan degil de oglu tarafindan yaratilmalari. eksiklikleri buradan gelmekte.

bu arada elflerinde insanlarla dalga gecmelerinin sebebi onlarin sonradan gelme olmasi ve olumlu olmasidir. hatta bu duruma ilk insan öldügunde cok sasiriyorlar cunku o ana kadar onlarin olumlu olduğunu bilmiyorlardi.

• quote:

O sahnede bir tebessüm ettim neden bilmiyorum

Birde legolasin taşlara basarak çıkma sahnesinde gülündü salonda. Ancak ben pek gülünecek birsey göremedim.

Ayrıca smaugun sahneleri çok iyiydi bence hele 3d de o ateşin püskürmesi.

Edit : unutmuşum bu arada cucelerden öyle bir performans beklemiyordum. Orklar kaldırıp kaldırıp firlatirken çok iyi ve uzun bir süre savundular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Skywalker Dude -- 19 Aralık 2014; 22:33:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Ironman

Bu seride en karizma irk elfler mi yoksa sadece banami öyle geliyor ?

Elflerin cuceleri asagilamasi , demirayakin konuşmasından sonra thranduil in karşısındakini ezen ve bir aptal durumuna düşüren bakışları , karşılarında 12 cuce de olsa, bir ork ordusuda olsa hiç değişmeyen bakışları disiplinleri. Lotr zamaninda theoden ve aragorna bayilirdim suan ise thranduil ve elf ordusundaki askerlere bayiliyorum. Ayrica orta dunyada ister kabullenin ister kabullenmeyin en ustun irk elflerdir. Haliyle bende bir elf olsam heralde benimde egom yüksek olurdu. Siz nasil dusunuyorsunuz ?

simdi hocam silmarilionu okursaniz goreceksiniz elfler yaratici tarafindan yaratılıyor ve yaratici onlari yaratmak icin uzun zaman harciyor kusursuz olmalari icin. hatta bu sirada oglun olan madenlerden sorumlu elaman dwarflari yani cuceleri yaratiyor ve bu sirada asil yaratici oglunun onlari bitirmesi icin bekliyor ve bitirdiginde ise cok sinirleniyor ve onlari daglarin altinda uykuya daldiriyor. ta ki elfler orta dunyaya yerlestirilinceye kadar.

bu arada dwarflarin kucuk ve eksik yaratilmalarinin sebebi yaratici tarafindan degil de oglu tarafindan yaratilmalari. eksiklikleri buradan gelmekte.

bu arada elflerinde insanlarla dalga gecmelerinin sebebi onlarin sonradan gelme olmasi ve olumlu olmasidir. hatta bu duruma ilk insan öldügunde cok sasiriyorlar cunku o ana kadar onlarin olumlu olduğunu bilmiyorlardi.

Alıntıları Göster
    Aragorn'un legolas ile karşılaşmaşı en iyi sahnelerdendi

• Demin gittim şahane bir filmdi savaş sahnelerinde bazı sahneler hemen gecistirilmis gibiydi ama genel olarak güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

MarmaraPark sorunu düzeldi mi bilen var mı? ya da bugün gidip izleyen? IMAX bozulmuştu orada seanslar iptal edilmişti 2 gün.Benim biletlerim yarın için de arayıp soramıyoruz dün 1.5 lira gitti arama için.

Marmaraparktan 1 saat önce falan çıktım hala bozuktu ımax.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.