Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film cok guzeldi bence daha ne bekliyosunuz anlamadim..ee tabi bir recep ivedik degil dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler yemek istemeyenler niye konuya giriyor anlamış değilim.
  • +++ orta dünyanın bir sahnesini 10 filme bedel alın size 2 saat şavaş izle izle bitmedi gayette başarılıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fisherzalim

Film cok guzeldi bence daha ne bekliyosunuz anlamadim..ee tabi bir recep ivedik degil dimi?

Senin düşünce şeklini ...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanTR3838

+++ orta dünyanın bir sahnesini 10 filme bedel alın size 2 saat şavaş izle izle bitmedi gayette başarılıydı

Ilk iki filmden bile surukleyiciydi bence film kendini izlettirdi biraz daha uzun olabilirdi bnce boyle filmler zor geliyor bence sansliyiz...

• Assassino! kullanıcısına yanıt
    Blok...

• Spoiler içerir
    LOTR+HOBBİT
    http://www.youtube.com/watch?v=jZs_JPTK0-c
  • Beyler kitabı da okuyan arkadaşlara bir sorum var

Bard o okla (elf oku) sanırım , Smaug'u o şekilde mi öldürüyor?
  • Yarın akşam 18.30 için biletlerimizi bu günden aldık salon şimdiden dolmak üzere maşallah, biraz heyecan son film olduğundan birazda hüzün var orta dünya bizim köy gibi oldu artık
  • Normalde filmden anlamayanların, sadece aksiyon bekleyenlerin bu tür filmlerde görmek istedikleri şey uzun süreli savaşlar, görsel efektler vs. dir. Yani filmden pek anlamayanların her açıdan seveceği bir film olmuş. Eğer biri bu son filmi beğenmemişse o kişi dikkate alınmalıdır. Aşırı bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Part 1 , Part 2 hayranı olarak söylüyorum; bu film olmamış! Bazıları kitapla alakası yok diye kötü demiş, ona bakarlarsa LOTR'da da çok eksikler vardı ama müthiş bir film, neden? Çünkü Yüzüklerin Efendisini öyle bir film yapan Howard Shore'un tüylerimizi diken diken eden ve bizi ağlatan usta işi müzikleriydi. Ayrıca o gerçekçi mekanlarıydı. Ee hani nerede o müzikler, nerede o görkemli yeni zelanda dağları?

Peter Jackson sırf paradan kaçınmak için, ülkeler arası fazla git gel yapmamak için böyle gelişi güzel bir film çekmiş. Hele o Alfrid denen saçma karaktere ne gerek vardı? Bilbo'dan daha çok ön plana çıktı resmen! Sahnelerin geçişleri zaten çok hızlı. O müzikler olmadan o mekanlar olmadan tam bir hayal kırıklığı olmuş. Neredeyse basit bir aksiyon animasyon filmi olmuş diyecem ama diğer filmlere Peter Jackson'a ve Martin Freeman'ın oyunculuğuna saygımdam dolayı diyemiyorum. Böyle olacağını bilseydim bir 2 yıl daha bekleyip daha iyisini görmeyi tercih ederdim açıkçası.

• Yarın gidiyorum IMAX ler dolu normal 3D gidicem sanırım maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Beyler kitabı da okuyan arkadaşlara bir sorum var

Bard o okla (elf oku) sanırım , Smaug'u o şekilde mi öldürüyor?

Kara ok ile ölüyor ama öyle oğlu ile mekanizma kurmuyor sana kitapdan yazıyorum.

Aniden karalığın içinden bir şey kanat çırparak omzuna kondu. Bard irkildi ama bu sadece ihtiyar bir ardıç kuşuydu. Korkusuzca kulağının yanına tünemişdi ve ona getirdiği haberi söylüyordu. Hayretler içinde kalarak kuşun lisanını anlayabildiğini gördü; zira o Dale ırkından idi Bekle! Bekle Dedi kuş ona. “Ay yükseliyor. O uçup sana döndüğünde sol göğsündeki oyuğu ara! Bard şaşkınlıkla duraksadığında ona Dağ'da olanları ve tüm duyduklarını anlatdı(bilbo ile smaug konuşurken kuş smaug'un yarasını görüyor ve hobbit beklenmedik yolculukdaki en son sahnedeki o kuş işte bu kuş.) Sonra işte kara ok beni yanlız bırakmadın vb vb konuşuyor atıyor ve ölüyor smaug

• yanlız en komik olay tarihsel olarak 100 yıl önce olmuş bir olayda Legolas'ın lotr serisine göre çok yaşlı gözükmesi :)
  • Ankara'da en iyi nerde izleyebiliriz , en iyi hangi sinema ?
  • meameth kullanıcısına yanıt
    benjamin buttton tarzı fazla takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Normalde filmden anlamayanların, sadece aksiyon bekleyenlerin bu tür filmlerde görmek istedikleri şey uzun süreli savaşlar, görsel efektler vs. dir. Yani filmden pek anlamayanların her açıdan seveceği bir film olmuş. Eğer biri bu son filmi beğenmemişse o kişi dikkate alınmalıdır. Aşırı bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Part 1 , Part 2 hayranı olarak söylüyorum; bu film olmamış! Bazıları kitapla alakası yok diye kötü demiş, ona bakarlarsa LOTR'da da çok eksikler vardı ama müthiş bir film, neden? Çünkü Yüzüklerin Efendisini öyle bir film yapan Howard Shore'un tüylerimizi diken diken eden ve bizi ağlatan usta işi müzikleriydi. Ayrıca o gerçekçi mekanlarıydı. Ee hani nerede o müzikler, nerede o görkemli yeni zelanda dağları?

Peter Jackson sırf paradan kaçınmak için, ülkeler arası fazla git gel yapmamak için böyle gelişi güzel bir film çekmiş. Hele o Alfrid denen saçma karaktere ne gerek vardı? Bilbo'dan daha çok ön plana çıktı resmen! Sahnelerin geçişleri zaten çok hızlı. O müzikler olmadan o mekanlar olmadan tam bir hayal kırıklığı olmuş. Neredeyse basit bir aksiyon animasyon filmi olmuş diyecem ama diğer filmlere Peter Jackson'a ve Martin Freeman'ın oyunculuğuna saygımdam dolayı diyemiyorum. Böyle olacağını bilseydim bir 2 yıl daha bekleyip daha iyisini görmeyi tercih ederdim açıkçası.

Yalnız hocam Peter Jackson 3 u aslında çekmek istememişti. 2 .film o çektikleri zaman seriyi 2 filmde bitirmek istemişti. Zorla çekti diyebiliriz bu 3.filmi kısaca şirketin zorlaması aslında.

Benim bir anlamadığım da çokça kararsız kaldım o kadar çok yorum var ki iyi ve ya kötü, sanırım ben filmi izlemeye gidene kadar gösterimden kalkar. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Bide benim izledigim sinemadan mi kaynaklaniyor bilemedin fakat atlar geyikler orklar falan asiri buyuk geldi bana. Ayrica sol tarafimdan bi tane mizrak gecti :) film bitince yanimdaki adama baktim yaralanmis mi diye :)

Ok muydu mızrak mıydı ne
    İlk defa 3d bi filmde anlık irkildim. Sol göz gitti dedim

• Film güzeldi ben beğendim en azından ilk 2 filmdeki hayal kırıklığını yaşamadım. İlk 10dakikadaki sahneler acayip güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Bide benim izledigim sinemadan mi kaynaklaniyor bilemedin fakat atlar geyikler orklar falan asiri buyuk geldi bana. Ayrica sol tarafimdan bi tane mizrak gecti :) film bitince yanimdaki adama baktim yaralanmis mi diye :)

Ok muydu mızrak mıydı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Ok muydu mızrak mıydı ne

Tabikide bunlatın hiç biri 3d gek olojisinin filmin içine eden bir gerçek olduğunu değiştirmiyor. İmax de dahil. Yazık oluyor filmlere.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.