Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle rezalet bir sınav dönemime denk geldi ki, muhtemelen sinemalarda yetişemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Müzikleri coverlamışlar değişmiş..

Ork'ların savaş sur boru sesi değişmiş..

13 yaşında izlediğim lotr 2 kule filminden daha çok etkilenmiştim bilmiyorum çocuk olduğum içinmi ama bu film bana lotr havasını hissettirmedi sanki yüzükleri efendisini taklit eden bi film izledim adamlar filmin başına bile lord of the rings yerine battle the five army yazıp geçiştirmiş telif hakkı sorunu olmasın der gibi

+ Kesilmiş kırpılmış olduğunu çok belliydi sanki hızlı hızlı atlayarak izlemiş gibi hissettim?

Liv tyler nedense yapmacık geldi ve hiç elfçe konuşmadı yada ben dikkat etmedim

Acaba sırf yapılmak için yapılmış bir filmmi yoksa çok emek varmı bilenler cevaplasın?

Liv TYLER?????

Dostum karıştırmışsın. Liv tyler bu üçlemede yok.
    Elf kızdan bahsediyorsa Taurelden o kadın liv değil.
    http://www.imdb.com/name/nm1431940/?ref_=ttfc_fc_cl_t17

Ohaaa cok benziolar yaaaa

3 filmdir taureli arwen zannediorum of

Ayrıca kızımız 3 filmdir değil son 2 filmdir var. Ula komple failsin ha

Ilk beklenmeyen yolculukta gordum sonra smaug corak topraklari simdide 5 ordularda gordum arwen saniodum

Ben de diyorum ki. Beklenmeyen yolculukda görme imkanın yok. Oynamadı çünkü, arka fonda bile yok diyorum

Yaw ilk orda gordum zaten ozamandan beri arwen olarak biliodum

Çözemediğimiz bir sorun var dostum

Siyorumki kadın hobbit1 filminde asla ve asla oynamadı. Sette mikrofon bile tutmadı. Setin yapıldığı ülkede değil hawaide tatildeydi.

Sende diyon işte orda gördümde arwen sandım diyon hala. Yok ne arwen ne taurel ne liv me de bu kadın 1.filmde yok panpa. Kafayı yedirttin bana

hahahha

Arkadaş beyin felci geçirtti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın ben de gitmeyi düşünüyorum dün bilet bulamadık ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknsyl

Bilen var mı? LG 3D Tv gözlükleri Cinemaximum'larda 3D filmlerde iş görüyor mu? Ayrıca gözlük parası ödemeye gerek var mı yani? :)

Gozluk pasif 3d ise calisir

• Şunlarında k.çını hep kartallar kurtardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 19 Aralık 2014; 13:01:13 >
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    spoiler'a girmiyor mu bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

Şunlarında k.çını hep kartallar kurtardı

Madem kartallar vardı o kadar yollarda ne süründünüz hem lotr serisinde hem bunda bin git yüzüğü ateşemi atıyon krallığınımı geri alıyon hallet işte

Tüm seriyi okumuş ve filmleri izlemiş birisi olarak Mesajıma edit geçeyim yanlış anlaşılmayalım Şaka yapalım dedik neyse... aşağıdaki video sanırım daha açıklayıcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 19 Aralık 2014; 13:50:33 >

• Ankaralı Arkadaşların Dikkatine !!

Ankara'daki IMAX sinemalarının tadilatı bitince Hobbit ve Interstellar filmelerinin tekrar IMAX'te gösterime girmesi için imza kampanyası başlatılmış.

Ne kadar etkili olur hiçbir fikrim yok ama destek olmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. 1000 geçerse bence cinemaximum yetkilileri de dikkate alacaklardır.

https://www.change.org/p/ankaraimax-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1nca-interstellar-the-hobbit-vizyona-girmeli-marsgateonline-cinemaximum?recruiter=13419877&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Madem kartallar vardı o kadar yollarda ne süründünüz hem lotr serisinde hem bunda bin git yüzüğü ateşemi atıyon krallığınımı geri alıyon hallet işte

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: fathwow

spoiler'a girmiyor mu bu ?

Sorry

• AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt
    Bence kaliteli yapımların arandığı bu zamanda gayet güzel film.. ancak lotr gibi efsane bir serinin son filmi olarak çok vasat kalmış.. kim kimle savaşıyor belli değil kopukluklar atlamalar var.. yine de sırf izlemiş olmak için bile izlenir yani..
  • Bu filmi çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Kartallarin kendi iradeleri var onlara hukmedemiyorsun bildigim kadariyla.Onlar kendi iradeleriyle yardima geliyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Beyler istinye parkta imax ile izlemek istiyorum. Ama önler haricinde yer kalmamış. Önlerde hiç izlemedim. Kötü bir deneyim olur mu? Yoksa fena değil mi? Ne dersiniz?

Orta sıralardan izlemeni tavsiye ederim zira film D3 olmasının yanında çok fazla görsel efekt var kız arkadaşım sinema sonunda gozleri kıpkırmızı olmuştu. Gerçekten gözleri yoran bir film ama inanılmaz keyif aldım filmden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

arkadaşlar şimdi;

1- insanlar
    2- cüceler
    3- elfler
    4- orklar
    5- ???

Kartallar. Zaten normalde savaşın seyrini değiştiren de onlar.

bu tarz yorumlar sayesinde filmi izlemiş kadar oluyoruz. eksik olmayın (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknsyl

Bilen var mı? LG 3D Tv gözlükleri Cinemaximum'larda 3D filmlerde iş görüyor mu? Ayrıca gözlük parası ödemeye gerek var mı yani? :)

Hocam cinemaximumun gözlükleri tvde çalışıyor. Terside olur sanırım.

• 350 sayfa kitaptan 3 film çıkarırsan son film böyle boş beleş bir şey olur işte... Sadece orduların kapışmasını izlemek için gidilebilir. Bunlar ve efektler haricinde bir şey yoktu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 19 Aralık 2014; 13:39:49 >
  • o kafanızdaki sorulardan çok vardır farkındayım fakat onlar dediginiz gibi olsaydı ilk başta kartalın üstüne binip neden yüzügü yok etmediler yani saçma saçma sorulara gerek yok o sorular olmasaydı film olmazdı
  • Bana göre film güzeldi tamamı şavaş kılıç ok borazan sesleri ile geçen müthiş bir orta dünya şavaşıydı 1 tek bile boş sahne yoktu kısa olması üzdü birazdaha uzatılabilirdi bazı sahneler. onun dışında hayatımda izlediğim en güzel şavaş sahnelerinden biri olarak hafızalarımdan silinmeyecek
  • Beklediğimin altındaydı film.Kitap da ki hissi veremediği için üzüldü.Yani bir L.O.T.R efsanesinin yerini tutamaz.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.