Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

1080P Sürümden aldığım SS'ler bazılarından müthiş arkaplan oluyor tavsiye ederim.

1080P aldım ama ne yazıkki biraz ufaltmış.

Savaş sahneleri ilerisi için umut verici gerçekten 3.filmde coşacağız.

resmi paylaşırmısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Fragmana dikkat ederseniz Dain'de var.1.56 1.59 arasında balta yada başka bir şeyi savuran o.Fragmanı 1080p indirip led tvde izleyince anladım kıyafeti falan değişik kaliteli bir kıyafet.

Ayrıca Frodo Bilbo'ya bakıp Bag End'den aşağı inerken Yaşlı Bilbo'yu Ian Holm oynamıyor.Sağlığı yüzünden yeni zellandaya gelmemişti zaten.

Filmde çok fazla hata var.
    Frodo'nun elinde kitap var ve sence gelecek mi diyor sonra Bilbo'ya selam verip Gandalf'a sürpriz yapmak için aşağı inerken elindeki kitap kayboluyor.
    Sonra Bofur Bombur'a yemek gibi bir şey atıyor.Bombur catch diyor o anda Bombur'un sağ tarafında Kili var.Catch deyip attıktan sonra Ori gözüküyor.1 saniye içinde sen oraya nasıl geldin.
    Sonra Taş devlerinde Thorin Kili yada Fili'ye yanlış adla hitap ediyor.Kili demesi gerekirken Fili diyor yada Fili demesi gerekirken Kili diyor.İsterseniz açıp kontrol edin.

Kitap elinden kaybolmuyor. Dikkatlice yakından bakarsanız sol elinde tutuyor zaten.

Bofur, Bombur'a atarken Bombur'un solunda ( bize göre sol ) Nori var. Siz isimleri de yanlış biliyorsunuz. Bofur'un sağın'da ise Bifur var. Arkasında ise pipo tüttüren Kili var.

Taş devleri bölümünde ise haklısınız. Thorin'in grubunda Kili var. Diğer tarafta ise Fili. Fili demesi gerekiyor ama Kili diyor.

sol değil sağ tarafı yanlış söylemişim isimleri karıştırmadım.En küçüğü olan oin bir anda orada

Tamam ben sahneleri karıştırmışım. Haklısınız, Fili ve Kili var sağ'ında. Bombur Catch diyince Ori geliyor birden. Tam anlamıyla bir hata değil açıkcası. Yemek fırlatma sahnesi büyük ihtimalle bir kaç kez çekildi. Oyuncular yer değiştirmiş olabilir. Filme en uygun olan çekimde sonradan bağlandığı için böyle ufak şeyler olabiliyor. Kral'ın dönüşünde son savaşta Gandalf'ın saati gözüküyordu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

o fotoğraf tamamen fotoshop.Tek yüzük için de coca-cola reklamı vardı.Hepsi fotoshop
  • Extended çıksa da izlesek.
  • yeni filmi beğenmedim.
    ilk üç filmdeki efsanevi kaliteyi alıp potter tarzı çocuk filmine çevirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

Filmi sinemada 3D halinde izledim ayrıca pc den ve mini sinema sisteminden izledim. Lotr un diğer serilerine göre daha sönük bir film olmuş.

İyide konu zaten yıllardan beri var olan kitaplardan alınma bir konu. Başı, sonu belli. İlk seri ile kıyaslamayalım bu seriyi.

evet diğer üçleme ile bunun bağlantısı yok fakat ilk çıktığında hayal kırıklığına uğradım. Filmde cüceler gandalf baggins den başka kimse oynamıyor azog dan goblin kralına kadar hepsi animasyon ve çok kötü kurgulanmış lotr daki gibi harika makyajlar etkileyici sahneler yok ayrıca troller konuşmaz fakat film de konuşuyor. Peter Jackson da animasyonların kötü olduğunu ve ork ların diğer filmde daha iyi olduğunu kabul etti benim kıyaslamam sadece bu yönde hikaye ve oyunculuk olarak iyi fakat animasyon yerine makyaj olsaydı daha iyi olurdu kanaatimce

Troller hobbit kitabında konuşur orada yanlışınız var. Makyaj kısmına katılıyorum animasyon olması kötü olmuş, bence Azog bir Lurtz olamamış. Aslında Azogu değilde hikayedeki gibi oğlu Bolg olacakmış ama koymaktan vazgeçmişler halbuki Bolg ne kadar iyi olmuş;

Alıntıları Göster
    quote:

Troller hobbit kitabında konuşur orada yanlışınız var. Makyaj kısmına katılıyorum animasyon olması kötü olmuş, bence Azog bir Lurtz olamamış. Aslında Azogu değilde hikayedeki gibi oğlu Bolg olacakmış ama koymaktan vazgeçmişler halbuki Bolg ne kadar iyi olmuş;

O bolg filimde oynuyor zaten kısacık bir sahnede ben yanlış görmediysem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 16 Mart 2013; 17:58:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

http://insidepulse.com/wp-content/uploads/2012/12/Bolg-son-of-Azog-Hobbit.jpg

Ben hiç fark etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

http://insidepulse.com/wp-content/uploads/2012/12/Bolg-son-of-Azog-Hobbit.jpg

Ben hiç fark etmedim.

DWALIN öldürüyor. hatta o mu diye geri sardım o yaw.

• arkadaşlar filmi blueray olarak buldum ama subtitle bulmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Dostum extended cıkıcak mı bugun yoksa normal bluray mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Dostum extended cıkıcak mı bugun yoksa normal bluray mi ?

Genişletilmiş değilde Özel baskısı çıkıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

arkadaşlar filmi blueray olarak buldum ama subtitle bulmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim

http://www.turkcealtyazi.org/sub/377456/the-hobbit-an-unexpected-journey.html

Uyumlu olan sürümü indir.
  • quote:

quote:

arkadaşlar filmi blueray olarak buldum ama subtitle bulmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim

tamamdır teşekkürler.bir şey daha sormak istiyorum. vlc playerde Türkçe karakterlerin abuk sabuk görünmemesi için na yapmak gerekli? ya da kullanılabilir daha iyi bir program tavsiyeniz var mı?

• quote:

quote:

quote:

tamamdır teşekkürler.bir şey daha sormak istiyorum. vlc playerde Türkçe karakterlerin abuk sabuk görünmemesi için na yapmak gerekli? ya da kullanılabilir daha iyi bir program tavsiyeniz var mı?

GOM Player iyidir. Sorun çıkarmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GOM Player iyidir. Sorun çıkarmaz.

akşama deneyelim.cevap için teşekkürler

• quote:

akşama deneyelim.cevap için teşekkürler

Bir şey değil, ne demek.
  • Arkadaşlar filmin Türkiye'ye gelmesine çok var.Malum yerlerden 1080p indiren var mı?

Kaç gb boyut olarak en büyük dosyayı indirmek istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar filmin Türkiye'ye gelmesine çok var.Malum yerlerden 1080p indiren var mı?

Kaç gb boyut olarak en büyük dosyayı indirmek istiyorum

Remux indirin derim.
    35-45GB felandır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.