Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu önsipariş ne zaman açılacak acaba?
  • These are Gundabad Wargs. They will outrun you.
    These are Rhosgobel Rabbits. I'd like to see them try.
  • Film gayet güzeldi. Umarım sonraki film daha fazlasını gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç oldu beyler ? Ben bi 16 - 17 kez izlemişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Kaç oldu beyler ? Ben bi 16 - 17 kez izlemişimdir

En son Batman:Dark Knight'ı o kadar izlemiştim. Bunu daha bir kere izleyebildim.

• Geç oldu ama güç olmadı kaç zamandır izlenmeyi bekliyordu.Umarım devamı güzel olur.
  • 16-17?? Sanki biraz abartmışınız
    İlkini imax de izledim 2.sini evde izledim aralığa kadar bikaç kez daha izlerim.Extended versiyonun çıkış tarihi belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Kaç oldu beyler ? Ben bi 16 - 17 kez izlemişimdir

Ben yatarken açıyorum her şekil uyutuyor, onun haricinde de 10'u bulmuştur izlemişliğim diğer türlü yarım yarım 50 filan
  • Az bile LOTR'i sanırım 100'ü geçmiştir. Haftalık LOTR maratonu yaptığım zamanlar çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 4 Mayıs 2013; 15:07:59 >
  • Yok artık Bence abartmamak gerek ya, siz her repliği ezberlemişinizdir şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 4 Mayıs 2013; 18:38:02 >
  • Cidden abartmışsınız imax'ten izledim ben de sonra bir daha izlemedim Bence filmleri izlemek yerine tekrar tekrar kitapları okumak daha güzel oluyor en azından Lotr'da öyle yapıyorum ben

• 16-17 mi?
  • Hastalık olmuş sizinki bence yada sallıyorsunuz, koca seriyi her hafta izleyip bitirecek kadar işsizmisiniz ?
  • Ya ben bile serinin büyük fanlarından biriyim ama hobbiti en fazla 6 kere falan izledim siz ne yaptınız beyler?
  • uçmuşsunuz siz, ben 3 kere izledim daha fazlasını mide kaldırmıyor
  • Millet uçmuş lanBen 3 kez mi ne izledim canım sıkılırsa da arada beğendiğim,kritik birkaç sahneye bir daha bakıp kapatıyorum.

Aslında kitabını okusam iyi olacak.Aralık'a kadar yalayıp yutarım ve ön bilgi sahibi olmak da iyi olur.
  • Maaşallah maaşallah.
  • IMAX 3 kere. Çıktığı zamandan beridir de on'u rahat geçtim. Fakat LOTR gibi yapmayacağım. Diğer 2 film çıksın maraton yardırmasını siz o zaman görün
  • 2nci film ne zaman çıkıyor beyler tadı damağımızda kaldı Ama 14 adamdan 1 kişi bile fire vermedi o kadar şeye rağmen orası saçma olmuş
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.