Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: king_yao

yaw bn bu oyunu yeni yukledim yani çok yeniyim mause ve araba sorunu yaşıyorum yanılmıyorsam yaması falan varmıs internetteki tüm linkler ölmüş bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar

sefa_40_@hotmail.com orijinal craği
  • bu oyunda müziğin sesini kapatma falan ayarlanmıyomu
  • heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

bu oyunda müziğin sesini kapatma falan ayarlanmıyomu

bence de vardır ama oyun ingilizceye iyi anlayamassın ama ingilizcen iyise rahatlıla anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat1407

oyunun sonundayım ve earn all execution styles galiba yeni öldürme stili istiyor nası yapcam bunları bütün öldürme stillerini yaptm adamı yere yatırıp öldürmek boynunu kırma sopayla fln baska ne var ki

Aynen bende burda takıldım lütfen biri yardımcı olsun
  • Orjinalden alıntı: codermaster

Orjinalden alıntı: murat1407

oyunun sonundayım ve earn all execution styles galiba yeni öldürme stili istiyor nası yapcam bunları bütün öldürme stillerini yaptm adamı yere yatırıp öldürmek boynunu kırma sopayla fln baska ne var ki

Aynen bende burda takıldım lütfen biri yardımcı olsun
    [/quoya sen bütün görevleri (turuncular) sonra evleri aldın mı onları yapıcan ölüm sitilleri ise adamın kafasını duvara vurucan sonra adamı duvarayaslıyacan sonra adamı duvardadn atıcan sonra adamı pencereden atıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 21 Mayıs 2007; 20:11:19 >

• ya beyler bakıyom kimse cevap yazmıyor hadi konuyu yeniden başlatalım
  • Arkadaşlar oyunda yürüme var da ben mi bilmiyorum ? Yardımcı olursanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hisset

Arkadaşlar oyunda yürüme var da ben mi bilmiyorum ? Yardımcı olursanız

evet var tab tuşuna basarak yürü
  • beyler baba fillerinin hepsini 5 er kere izledim hastasıyım oyunun adı godfather ya isterse ateri oyunu olsun yine oynarım bende oyuna başlıycam scarface i yeni bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: trinidadtobago

beyler baba fillerinin hepsini 5 er kere izledim hastasıyım oyunun adı godfather ya isterse ateri oyunu olsun yine oynarım bende oyuna başlıycam scarface i yeni bitirdim

abi biz sana yardım ederiz ben de bunun cd sini arıyom bu oyunu bitirdimde olsun yinede oynuyacam
  • oyun çok kötü hem arabaları içi gözükmüyo one öyle simsiyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: memoxx37

oyun çok kötü hem arabaları içi gözükmüyo one öyle simsiyah

abi öyle söyleme arabaların içi kırmızı iyice bak adam binerken
  • valla ben godfather hakkındaki kötü eleştirilere körüm abi godfather gibi bi oyunun kötü olması imkansızdır ayrıca öyse krdş bitirdiği halde bidaha oynuyosa oyun hakikaten iyidir
  • quote:

valla ben godfather hakkındaki kötü eleştirilere körüm abi godfather gibi bi oyunun kötü olması imkansızdır ayrıca öyse krdş bitirdiği halde bidaha oynuyosa oyun hakikaten iyidir

Emin ol o kadar iyi değil
  • olabilir ama yinede ea o kadar kötü oyun yapmaz ben alır bitiririm bu oyunu
  • Mafia yı oynadınmı oynamadıysan oyna sonra godfather ı oyna o zaman anlarsın ama zevkler tartışılmaz genede
  • Bende yeni başladım oyuna şimdilik tek sıkıntım oyunda GTA daki gibi adamı kolay hareket ettiremiyorsun
    Onun dışında iyi gidiyor şimdilik ...Baba aldı bizi asker yaptı bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak
  • quote:

valla ben godfather hakkındaki kötü eleştirilere körüm abi godfather gibi bi oyunun kötü olması imkansızdır ayrıca öyse krdş bitirdiği halde bidaha oynuyosa oyun hakikaten iyidir

sağolabiya bu oynu sevmeyenlerin nedeni ney ya bence süper birkere adam öldürmek çok zevkli ve aksiyon var sonra o sonyynin ölüşü acayip süper sahne resmen gözlerim doldumalikaneler süper senaryo flime göre olmuş süper

• quote:

Orjinalden alıntı: hisset

Bende yeni başladım oyuna şimdilik tek sıkıntım oyunda GTA daki gibi adamı kolay hareket ettiremiyorsun
    Onun dışında iyi gidiyor şimdilik ...Baba aldı bizi asker yaptı bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak

abi eğer sorun mouse ise ayarlar var örn mouse hassaslığını arttır öyle güzel olur birde bu oyunun kötü yanı var oda tek birşey demolar geçilmiyorama bazende işime yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.