Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sephiroth!

nereden kıyafet değiştiriyoruz bulamadım da?
    Ana menüden oyun yükleme bölümüne girdikten sonra kaydını (save) seçiyorsun ve aşağıdaki Edit düğmesine basıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Sephiroth!

nereden kıyafet değiştiriyoruz bulamadım da?
    Ana menüden oyun yükleme bölümüne girdikten sonra kaydını (save) seçiyorsun ve aşağıdaki Edit düğmesine basıyorsun.

teşşekürler
  • oyundaki hileleri yazinca,mesela sinirsiz silah,,belli bi sureden sonra vermiyor neden?
    mademki limiti var neden sinirsiz olarak adi geciyor
  • arkadaşlar bi bölümde takılı kaldım polis şefi ile çatı katın da teke tek kalıyoz adamı öldürüyorum ben o zaman yenilmiş oluyorum bölüme yeniden başlıyor orada ne yapmam gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

arkadaşlar bi bölümde takılı kaldım polis şefi ile çatı katın da teke tek kalıyoz adamı öldürüyorum ben o zaman yenilmiş oluyorum bölüme yeniden başlıyor orada ne yapmam gerek
    Hatırladığım kadarıyla orada adamı aşağı atman gerekiyor.
  • bu 30. bolum cok zorya 4tane gorev veriyolar,gorev yerine gidildiginde icersi adam kayniyo
  • arkadaşlar hepsini okuyamadım ama bi sorum olucak en baştakıyafet değiştirdikten sonra arabaya bindim ama arabadan inemiyorum neyle iniliyor hangi tuşla niliyor acil yardım ederseniz sevinirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilbal

arabadan inemiyorum neyle iniliyor hangi tuşla niliyor
    Space tuşuyla iniliyor. Yalnız oyunun kopya korumasını hallettiysen tuş işlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Ağustos 2006; 23:53:39 >
  • onu nasıl yapcam abi
    bi açıklarmısın
  • Maalesef açıklayamam, çünkü kurallar gereği yasak.
  • abi msn versene
  • Msn yok ki vereyim?
  • bana mail yazsana:halilbalarisi@hotmail.com
  • tamam saolun sorunu hallettim hiç cvp gelmedi ama nese
  • ya lutfen arabadan ınemıom we crackını atarmısınız oynayamıyom lutfen
  • ya arkadaslar oyunda mavi ve turuncu yerleri hallettim sonra napcam oyunun bitmesi icin? C ,T ve S yzan yerlerinin hepsinide almammi gerekiyor?
  • Oyunun load bölümünden değiştiriosun kıyafetleri ma önce 9000 den fazla para biriktir de gir oraya tavsiyem
  • Abi geçmişsindir belki ama tavsiyem önce kapıdan girince karşıdaki binaya git orayı hallet
    Çünkü çıktıında bissürü adam beklio olacak duvarı siper olarak kullanabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya arkadaslar oyunda mavi ve turuncu yerleri hallettim sonra napcam oyunun bitmesi icin? C ,T ve S yzan yerlerinin hepsinide almammi gerekiyor?

görevleri bitirdiysen, yapman gereken ailelerin ana binalarını uçurmak ki bu son görev burdan sonra bikaç bişeyle uğraşıyosun yani oraya buraya git diolar sonra da zaten godfather oluyon... ama oyun yüzde 100 bitmiyo .bunu istiyosan yapman gereken oyunun menüsünde bir yerde yazıyodu bi bak oraya
  • bizim buraya daha gelmemiş heryere baktım kocaeli/izmit
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.