Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • upgrade den silahlar upgrade omuyo galba levelim olmasına ramen yapamadım bazı pahalı silahlar level 3 te delen onlarada para yetmedi..

bide ben im 2 sorum var..

1- kamyonlar var para taşıyan onları sadece durdurup soyuyomuyuz başka yapabilceğimiz bişe varmı bunlara bide rüşvet veremizyozmu bunlara

2- bazı karşı mafya binalarında 3 tane veya 4 tane dolar işareti var hani kalabalık korumaların olduğu orları almak nekadar zor yahü alamadım biturlu varmı kolay bi yolu bi tanesindede hereksi oldurdum adamı ikna edemedim..
  • Helal olsun 06ugurum en sonunda bitirdin .. ben o sahneyi görmeden sildim oyunu bıkmıştım artık ... bundan sonra bi çok oyun bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

upgrade den silahlar upgrade omuyo galba levelim olmasına ramen yapamadım bazı pahalı silahlar level 3 te delen onlarada para yetmedi..

bide ben im 2 sorum var..

1- kamyonlar var para taşıyan onları sadece durdurup soyuyomuyuz başka yapabilceğimiz bişe varmı bunlara bide rüşvet veremizyozmu bunlara

2- bazı karşı mafya binalarında 3 tane veya 4 tane dolar işareti var hani kalabalık korumaların olduğu orları almak nekadar zor yahü alamadım biturlu varmı kolay bi yolu bi tanesindede hereksi oldurdum adamı ikna edemedim..

Arkadaşım silahların levellerini zaten kendin ayarlayamıyorsun pahallı olanlar leveli yüksek olanlardır. Sorularına gelince;

1-Kamyonları sadece soyuyuorsun ve adamları öldürüyorsun tabi şöforün işini konuşturduktan sonra bitir. Ne anlatıyo ben anlamadım ama neyse

2-Dolar işareti fazla olanlar mekan olarak diğerlerinden daha mühim yerler oraları ele geçirince haraçta aynı oranla fazla oluyo yani adamı ikna edersin etrafa filan sık bende hiç bir sorun çıkmadı baktın olmadı yakasından tut salla kendine gelsin tanımamıştır seni bir Don CARLİONE olduğunu hatırlat ona

@msw: dostum teşekkür ederim. Oynadığın oyunlar arasına bu tarza beğendiğin oyun varsa söyle beraber takılalım.

• Takılırız hacım ... bu ara HITMAN Takılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

heyecanla bekliyorum walla bütün sistemi bu oyun için toparladım sayılır ama grafikleri benim makineye göre değil gibi ona üzülüyorum..

MAFIA kadar güzel olsun konusu oynanışı fln isterse çok benzesin hiç farketmez.. MAFIA yı 4-5 kere oynamadık mı
    bunu da oynarız o kadar

+1
  • Sanırım Duvardan geçemedin ama unutmaki kırarak geçersin
  • doslar oyun tam 4,63 GB ben oyunu bitirdim baya zoroldu ama bütün sora bilirsiniz
  • Neyse arkadaşlar diğer arkadaş ilgilenmiyor galiba
  • Oyun oldukça güzel. Özellikle filmi seven biri için çok güzel. Bir nevi filmin görünmez kahramanısınız. Oyunu %100 bitirmek çok zor hatta neredeyse imkansız. Çünkü kasaların tamamını patlatmış, tüm idam şekillerini uygulamış, tüm film makaralarını toplamış , tüm evleri de satın almış olmanız lazım. Hadi kasalar veya film makaraları biraz kasarsanız halledilir de sanırım bu idam şekilleri suikast görevlerine özel. Car Accident olayı adamı arabanın önüne atmaktı hatırladığım kadarıyla, eğer bunu suikast görevi sırasında yapmayıp hedefi direkt silahla falan öldürdüyseniz sonra yapamazsınız. Çünkü bütün aileleri safdışı bıraktıktan sonra düşman neredeyse kalmıyor, kalanlar da çaldığınız arabaların içinden fırlayan bir kaç kişi. DON of NYC olmak için her dükkanı ve bu dükkanlardaki gizli kumarhane, depo, randevu evi vs. yi Corleone ailesine bağlamanız gerekiyor. Son dükkanı da kendinize bağlayıp, son aileyi de safdışı bırakınca önemli bir görüşme için malikaneye çağırılıyorsunuz ve DON of NYC oluyorsunuz. DON of NYC olduktan sonra yapılacak bir şey yok. Ancak oyundaki bitirme yüzdesini yükseltmeye kasarsınız. Ben 28 saat falan oynamışım, %97 si tamamlanmış. Daha bulmam gereken 70 tane falan film makarası var. Bunun yanında 4 tane idam şekli var... Açıkçası uğraşmaya gerek yok, çünkü bildiğim kadarıyla oyun %100 tamamlanınca herhangi bir bonus film vs. yok. Bence oyunun başları daha güzel. Orada Sonny, Don Corleone, Tom Hagen vs. var. Ki bunları da filmdeki karakterleri seslendirmiş, bu sayede çok eğlennceli oluyor. Hele Vito Corleone ile konuşulan sahneler falan ayrı bir zevkli.

• yav bu mob war die bişe varya.. bu melet suresi bitti ben o sırada g- man e gitmedim ve hiç bişe olmadı mob war lost yazdı ama hiç bir dukkanım patlamadı..

ama ben bu gerim sayım sırası içinde adamların ware houslerinden birini almıştım fakat genede gerim sayıp durmadı..

ne iştir bu
  • @salihdt

Salih arkladaşım o 4 öldürüş biçiminden birisi adamı yolun üzerinde iken köprüden aşağıya atmak oluyor haberin olsun sana yol üzerinde görev verecek adamı yol üzerinde buluyorsun boğaz köprüsü olan yer değil yalnız.
    Sonra adamı yakasından tutup köprüden aşağıya atıyorsun bunlardan biri bu o film kareleri için ise her haritanın tek tek SS ini alarak her binaya girdim 1 tane bile eksik yer bırakmadım en sonuncusu çok zor olmuştu 2 geçiş arasına arabayla düşmen gerekiyorki alabilesin bir tanesi polis karakolunda zindanda bir tanesi bankada banka kasasını patatınca çıkarıyorsun vs vs.

Ayrıca ondan sonraki olay çok güzel oluyor insanlar önünde eğiliyor sen geçerken yada arabayla giderken korna çaldırmadan önünden çıkıyorlar gerçekten süper.

• I Love This Game
  • arkadaşlar tüm araştirmalarima ragmen gecmiş sayfalari bi çözüme ulaşamadim oyunu yükledikten sonra mouse işaretcimi goremiorum ve oyuna girincxe her yer bembeyaz kimse gözükmüğo ses felan var harekette edebiliorum ama adamimi göremiorum ekran karti yuzundenmi acaba mx 440 son surucu felanda yukledim ama degişiklik olmadi luuutfen yarrrdiiiiiiimmmmm.kafayi yiycem bu oyunu oynuyamicazmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintamer

arkadaşlar tüm araştirmalarima ragmen gecmiş sayfalari bi çözüme ulaşamadim oyunu yükledikten sonra mouse işaretcimi goremiorum ve oyuna girincxe her yer bembeyaz kimse gözükmüğo ses felan var harekette edebiliorum ama adamimi göremiorum ekran karti yuzundenmi acaba mx 440 son surucu felanda yukledim ama degişiklik olmadi luuutfen yarrrdiiiiiiimmmmm.kafayi yiycem bu oyunu oynuyamicazmi
    Evet, ekran kartı yüzünden. Ekran kartının pixel shader 1.1 desteği olmadığı için bu sorunlar ortaya çıkıyor. Tek çözüm ise ekran kartını en az pixel shader 1.1 desteği olan bir ekran kartı ile değiştirmek.

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yav bu mob war die bişe varya.. bu melet suresi bitti ben o sırada g- man e gitmedim ve hiç bişe olmadı mob war lost yazdı ama hiç bir dukkanım patlamadı..

ama ben bu gerim sayım sırası içinde adamların ware houslerinden birini almıştım fakat genede gerim sayıp durmadı..

ne iştir bu

Mob War'ın belli bir süresi var. O süre içerisinde ya FBI ajanına rüşvet vermen ya da düşman ailenin Compound denilen malikanelerini bombalaman gerekiyor. Yani savaşı sonlandırabilmek için adamın deposunu alman yetmiyor. Ancak eğer adamın Compundlarını bombalayıp ele geçirdikten sonra savaş başlatırsan, adama ait bir dükkanı bombalaman da savaşı sonlandırman için yeterli. Ama polisler tepene biniyor. 3000 Dolar rüşvet vermek daha mantıklı. Bu FBI ajanları genelde kiliselerin arka taraflarında oluyorlar. Eğer savaşı sen kaybedersen genelde iki dükkanını bombalıyorlar. Tabi sen bunu görmüyorsun, sadece ekrana uyarı şeklinde geliyor. Mesela Çiçekçi ile bir kasabının bombalandığını söylüyorlar.

• onu sağ taraftaki kazılmış mezarın içerisine iteceksin basitmiş değilmi ya arkadaşkar arabadan inemiyorum hehe cevap
    pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozerinbahar -- 11 Ağustos 2006; 17:03:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozerinbahar

onu sağ taraftaki kazılmış mezarın içerisine iteceksin basitmiş değilmi ya arkadaşkar arabadan inemiyorum hehe cevap
    pls

Arkadaşım bu soru artık baydı ama son olarak sana yardımcı olacam kimse lütfen sormasın artık çünkü YASAK YASAK YASAK...bir önceki sayfada deoaman toolsun upload etmiştim onu indir.Gerisi Kolay
  • Tartışma sona ersin lütfen.
  • May I have Help plz muAKka

Thx Myfriend.

Polemiğe girmek istemiyorum...
  • Arkadaşlar ben zaten polemik yaratmadım arkadaş benşm yazdıklarımı yanlış anladı neyse hatam olduysa tüm forumdan özür dilemesinide biliriz eğer gerekirse.Ama heralde bir silinmiş tam emin değil ama öyle sanki neyse önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ugurum -- 12 Ağustos 2006; 22:07:04 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.