Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya arkadaslar oyunda almadiim yer kalmadi,babada oldum,,ama oyun bitmedi nasil biticek bu oyun,,sadece 2yer var oralarida savas cikinca bombalamistim kapilari acilmiyor

simdi nasil bitiyor bu oyun?

Bir süre sonra o iki yer açılır, onları da halledersin.Ama oyunu tamamen bitirmiş olmak için bütün kasaları patlatmak, bütün idam stillerini yapmak gerekiyor.
    Ben de bunları görünce oyunu oynamayı bıraktım.
    Hitman dururken kasa patlatmakla mı vakit geçireceğim ben.
  • patlatmadigim kasalari nerde bulucam ya ohoo isimiz var.....
  • arkadaslar bu oyunu oynamayin,,cunku bitmiyor bu oyun ,sonu yok yani
  • bu oyun bnde açılıodu sonra windows yukledim şmdi siyah ekranda kalıo directx 9c yuklu ama olmuo vlla anlamadım..bi çözümü yokmu
  • ya birakin su oyunu oynamayin ya,,oyun kotu sonu yok,,baba oluyon bitiyo sonra aval aval sokakta dolasip video topluyon,kasa patlatiyon baska da bisey yok,
  • Arkadaşlar merhabalar tekrar.
    oyun bitiyor ya ne demek bitmiyor. Oyunun sonunda zaten görev yok doğru Çünkü oyun bitince birdaha görev olmuyo genellikle (arkadaşlar güldürmeyin bizi ya Oyun bitince görevmi olur) crackla alakalıda önceki sayfaları okuyun Daemon Toolsun rapidini vermiştim indirin. onun olması lazım gerisini kurallar el verdiği şekilde anlatırız.Olmadı mail atın.
  • yaw bi ben bitiremedim sunu zaman yokki
  • arkadaşLar ben bişey sorucam aLLaha aşkına yardım edinya oyun ist ye geLdiği dönemde aLdım ama haLa oynşyamıyorum biri bi açıkLama yapsın bana Lütfen kaç aydır pc de açmıyorum oyunu krıcam artık herşeyi arabadan inemiyorum Lütfen bütün sayfaLarı okudum burdaki bi cvb biLe buLmadım kafam çok karıştı yardım istiyorum Lütfen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj.KOPter

arkadaşLar ben bişey sorucam aLLaha aşkına yardım edinya oyun ist ye geLdiği dönemde aLdım ama haLa oynşyamıyorum biri bi açıkLama yapsın bana Lütfen kaç aydır pc de açmıyorum oyunu krıcam artık herşeyi arabadan inemiyorum Lütfen bütün sayfaLarı okudum burdaki bi cvb biLe buLmadım kafam çok karıştı yardım istiyorum Lütfen....

Arabadan inme sorunu crackten kaynaklanıyor.O sorunun çözümünü anlatmak da burada yasak.

Google'a gir

"Godfather arabadan inme" yaz, mutlaka bir sonuç çıkar.Ben böyle çözdüm.
  • Bu oyun kendisinden 4 yıl önce çıkmış Mafia kadar olamadı ..
  • Şu Ana Kadar Çıkarılmış En İyi Mafia Oyunu Bence EA Games Bir Kez Daha Tebrik Ediyorum O Senenin Ortamını Ve o Şaheser Filmin Havasını Bu Kadar İyi Verebilen Başka Bir Oyun Yoktur Heralde GODFATHER
  • Arkadaşlar yardım lütfen. Ekran kartım GeFOrce 6200 işlemci P4 3.2 ram 100 ama maalesef oyunu açınca siyah ekran çıkıp kapanıyor. Ne yapabilirim önerisi olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

Arkadaşlar yardım lütfen. Ekran kartım GeFOrce 6200 işlemci P4 3.2 ram 100 ama maalesef oyunu açınca siyah ekran çıkıp kapanıyor. Ne yapabilirim önerisi olan?

lisanslı değil ise başka bir ilaç ara bence..aynı sorun bende de olmuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 14 Ekim 2006; 7:11:59 >
  • oynamadan yorum yapan ark. lar lütfen oyunu oynamadan yorum yapmayın
    OYUN MUKMEMMELLLLLL

• beyler oyunu dvd zipli şekilde aldım.herşeyiyle actım ama oyuna girer girmez windows hata raporu verip oyundan atıyor.göndermeye basıyoz ve masaüstüne atıyor.yokmu bunun cözümü yardım ederseniz sevinirm
  • Ya beyler araba sürerken uzakda cok araba görünmüyor hızlı giderken birden araba cıkıyor.Çarkpa tahlikesiyle karsılasıyorum.10 metre kadar mesafede cıkıyor hepsı deıl ama.Grafikler auto ama sanırım normal olarak ekran kartıma gore en yukseke alıyordur.Ayrıca oyunda görüntü bozukluguda yok "middow mantres "diye bir oyun vardı onda ileriyi netleştiriyoduk bunun gibi yokmu bir caresi
  • hocam herşeyi yaptım
    ozel exucution ları yaptım, 200000 dolar param da var raketleri de aldım aileleri de sonlandırdım tom s report ta herşey %100 (collectibles %40 ve overall %90) ve hala telefon gelmedi ne zaman gelir bu otele cagırma telefonu???cok bekleniyor mu???
  • ya dostlar ya don oluca ben bütün yan görevleri,bütün mekanları alıyom ve bütün evleri alıyom ama nasıl şu otele gidiliyo ve raket ne ya ve sonuncusu ya birde şu kasaları patlatma işi nasıl oluyo ve kasalar nerede lütfen please
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

YUH REZİL EA

Ya arkadaşım oyunun özelliği o zaten ya oyunun şehrinin soluk olması ve arabaların öyle görünmesi birde sorularım he çocuklar ben yeni oyun yazdım true bi bakın ya nasıl sizce

• quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

arkadaşlar merhaba oyun sırasında ss leri nasıl çekiyoruz.resimleri net e koymayı biliyorum ama oyun sırasında ss çekemiyorum bir türlü yardım edin.cahilliğin gözü kör olsun.

klavyenin üzerinde PRINT SCREAN tuşu var ona basarsa o an ekranda hangi görüntü varsa kopyalar . kopyaladığın gçrüntüyüde yapıştırmak için bir resim programnı açıp yapıştırman ve kaydetmen yeterli

Ya arkadaşım ben o fotoğraf çekme işini anlamadım ya kusura bakmassan bir daha açık bir şekilde anlatırsan sevinirim.Ve bu bütün oyunlar için geçerlimi
    saygılarımla

işte true new yorkun oyunu bence forumda buna göz atmalısınız

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.