Şimdi Ara

The Game Awards 2025 | ANA KONU | Bu Gece 03:30'da !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dimontales , psycho90 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
339
Cevap
12
Favori
11.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ubisoft'tan uzun zamandır beklenti icine girmeyi bıraktım, belki bu oyunla geri dönüş yaparlar.

Goty listesi saçmalamış. Bu sene gayet iyi yapımlar çıktı. Yotei teknik olarak hafif sorunlar içersede adaylığa girmesi gerekirdi. Blue prince beğenmedim ama farklı bir kafası vardı.

Goty işinin suyu çıktı benim için. İki üç senedir takip etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yarın şirket içi açıklamalar gelecekmiş orada oyunun akıbeti hakkında bir güncelleme yaparlar herhalde. Firma Satıldı mı yoksa aynı devam mı ediyor. Radikal bir değişiklik mi yapılacak bunlara da cevap verilmiş olur herhalde.

• Kingdom Come muadili olmayan bir oyun, buna rağmen kalitesinden hiç ödün vermeden yoluna devam ediyor, sırf bu yüzden yılın oyunu olmayı daha fazla hak ediyor. E33 şahane bir oyun olmasına rağmen çok aşina olduğumuz JRPG türüne ait, turn based sevmeyen insana bir miktar sevdirmiş, yakınlık kurdurmuş olsa da benim gibi çok uzun yıllardır turn based oynayan insanlar için çok normal sayılabilecek bir yapım, bu yüzden şahsen oyun Kingdom Come 2'den yana oldu.

The Game Awards 2025 | ANA KONU | 11 Aralık !!

• Umarım DS 2 PC sürümü duyurusu gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Kingdom Come muadili olmayan bir oyun, buna rağmen kalitesinden hiç ödün vermeden yoluna devam ediyor, sırf bu yüzden yılın oyunu olmayı daha fazla hak ediyor. E33 şahane bir oyun olmasına rağmen çok aşina olduğumuz JRPG türüne ait, turn based sevmeyen insana bir miktar sevdirmiş, yakınlık kurdurmuş olsa da benim gibi çok uzun yıllardır turn based oynayan insanlar için çok normal sayılabilecek bir yapım, bu yüzden şahsen oyun Kingdom Come 2'den yana oldu.

Oyundan anlayan adamın hali başka 👏😎

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Heather Mason kullanıcısına yanıt
    Ds2, demon souls , astro bot ve ghost of yotei (zor) bekliyorum. İnşallah birinin duyurusu olur.

Ghost of Yotei için erken de DS 2 için ümitliyim. Çünkü ilk oyun konsol çıkışından sonra 8 ay sonra PC'ye çıkmıştı. Aynı senaryo olur diye tahmin ediyorum. Demon Souls, Bloodborne bunlar keşke gelse (ama zor gibi) hayırlısı diyelim.

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt
    Mecbur gelecek. Hem Yotei hem bu. Hem de Director s Cut. Elden geçirilmiş hali

• Exp 33 alıcakdır büyük ihtimal.Bende oyumu ona verdim.Çok takılmıyorum bu yılın oyunu muhabbettine Silksong da alırsa şaşırmam yani.Ya Silkson ya Exp 33 ama içimden bir ses Exp 33 diyor ki olucak bence.

//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • EXP oynamadım ama Kingdom' ı 2K OLED monitörde deneyimledim, her yönüyle çok çok iyi oyun.

Hele grafikler, o harika doğa tek kelime ile muhteşem.

• KCDII daha oynamadığım için Goty'de karar veremedim, RPG'de rakipsiz görünüyor orada kıyak geçebildim anca. Bu yıl, hatta jenerasyonda ne kalite anlamında, ne prodüksiyon olarak DS2'nin seviyesine çıkabilen bir oyun yok. Bir çok sağlam oyuna rağmen kendisi başka noktada ve uzun süre de erişebilen olmayacak gibi görünüyor, baştan sona bir masterpiece oynattı Kojima...

Şöyle bırakayım listeyi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 21 Kasım 2025; 19:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

KCDII daha oynamadığım için Goty'de karar veremedim, RPG'de rakipsiz görünüyor orada kıyak geçebildim anca. Bu yıl, hatta jenerasyonda ne kalite anlamında, ne prodüksiyon olarak DS2'nin seviyesine çıkabilen bir oyun yok. Bir çok sağlam oyuna rağmen kendisi başka noktada ve uzun süre de erişebilen olmayacak gibi görünüyor, baştan sona bir masterpiece oynattı Kojima...

Şöyle bırakayım listeyi;

KCD 2 olmasa zaten benimde seçeceğim DS2 olurdu. 👌 Dispatch’ı beğendin mi?

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam bitirdim, bütün karakterler, senaryo, diyaloglar şahaneydi hepsi. 100 episode daha isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dictattor

Dün akşam bitirdim, bütün karakterler, senaryo, diyaloglar şahaneydi hepsi. 100 episode daha isteriz
    Finali biraz aceleye gelmiş gibi ama bende bayıldım oyuna. 2.sezon gelicek kesin 2 milyon satışı geçtiler.

x (formerly twitter)
    Geoff Keighley (@geoffkeighley) on X
    https://x.com/geoffkeighley/status/1991907624951136477
  • Adaylık sayısı ile rekor kıran Expedition, alacağı ödül sayısı ile de rekor kıracak. Rpg'yi KCD'ye verirler ama. İlkinin epey bir aynısı olan DS 2 yerine Split Fiction veya Yotei'yi aday yapsalar daha iyi olurdu. Geoff kankasını üzmek istememiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Kasım 2025; 20:24:48 >

Faruk la Sinan şuna video cekse bir de tuttursalar ne tatlı olur. :D:D

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.