Şimdi Ara

The Following (2013) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 4 bölüm itibariyle gayet iyi bi başlangıç yaptı. takipteyim.
  • Yeni başladım.İzledikçe 'Hannibal' havası seziyorum ve bu durum beni mutlu ediyor.Umarım böyle devam ederler.
  • allah allah ben bu diziyi niye görmemişim şimdiye kadar :)
  • fena değildi 5. bölümde
  • S01E05,

Güzel bölümdü, fakat artık FBI'nin yararına bir şey olsun artık. Biraz mesafe kat etmeleri gerek, bu bölümde biraz ilerleme var, en azından şu çocuğu kurtarsınlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 19 Şubat 2013; 18:15:14 >
  • Dizi ilk başta çok hoşuma gitmişti
    fakat özellikle 5. bölümde yeter artık dedirtti Çocuğun bulunması için en iyi ihtimali değerlendirmek için FBI sadece kalp pilli bir adam ve ona daha yeni suç ortaklığı yapmış birini yolluyor Tamam hani adam kahraman olacak ama her bölüm aynı sonla biterse ömrü çok uzun olmayacak dizinin

• Fena bölüm değildi, güzeldi ama sizce de biraz fazla yavaş ilerlemedi mi? Bizim Türk dizilerine dönmesin aman...
  • bu diziyi izlerken bildiğin geriliyorum arkadaş. son bölümde de
    çocuk kaçsın kurtulsun yeter artık
    diye isyan ettim. diziyi başarılı buluyorum şu ana kadarki 5 bölüm itibariyle.
  • İlk bölümde çoğunuzun gönlünde bu sahne ile daha da sağlam bir yer kazandı değil mi? Ya da direk bu sahne aracılığıyla... ? İkili arasındaki konuşma, çalan şarkı -şarkının ne olduğunu merak edenler için söylüyorum, paylaştım önceki sayfalarda.- vb....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 20 Şubat 2013; 1:50:49 >
  • Yahu olacak şey değil. Türk dizileri gibi tam yerinde bitirdiler. Şimdi 1 hafta bekle.
  • Çevirmenin hatası yüzünden ama çok güldürdü.

The Following (2013)
  • 5 bölüm güzeldi heyecan zirve yaptı,tam yerinde kestiler
  • Dizi çok iyi gidiyor bence.Yanlız 5. bölüm harbiden Türk Dizileri gibi bittiç

• -Önceki bölümden iyiydi ama yine ilk 3 bölümün tadında değildi. Dizi yinede izlenilesidir.
    - Ryan'ın kalp pili olayı sinirimi bozuyor.
  • Yeni başlayacağım bu diziye arkadaşlar nasıl tavsiye eder misiniz, ilk 5 bölümü indirmeye başladım, birde hangi günler oynuyor bu dizi hangi gün nete düşmüş oluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Yeni başlayacağım bu diziye arkadaşlar nasıl tavsiye eder misiniz, ilk 5 bölümü indirmeye başladım, birde hangi günler oynuyor bu dizi hangi gün nete düşmüş oluyor,

Buradan istediğiniz dizilerin yayın saatini vb takip edebilirsiniz (ABD yayın saati esas alınıyor genelde ABD yayınlandıktan 12-24 saat sonra malum yerlerde bulunuyor diziler)http://tvcountdown.com/
  • gerçekten dizi süper.. digitürk'lü olmanın faydası bu olsa gerek:)
  • Bölüm finali mükemmeldi tek kelimeyle
  • 5.bölümü izleyecem birazdan
  • Dizilerde yeni moda flashback gösterimi galiba. Hangi diziye rastlasam geçmişe mutlaka dönüyorlar.
    1x5 güzeldi yine.

Ne gelmez takviye ekipmiş. Afganistan'dan mı yola çıktılar? Hayret bir şey ya.
    Hakikaten final aynı Türk diziler gibi bitti.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.