Şimdi Ara

The Following (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FBI Amerika Birleşik Devletleri'nde hemen hemen 300'den fazla aktif seri katil olduğunu tahmin etmektedir. Bu katiller birbirleriyle iletişim kurmak için bir yol bulurlarsa ne olur? Ya da birlikte çalışıp ülke çapında ortaklıklar kurarlarsa? Zeki bir psikopat seri katil diğerlerini bir araya getirir ve bir hayran kitlesi oluşturursa neler yaşanır? Senarist/yapımcı Kevin Williamson'ın yeni aksiyon gerilim dizisi THE FOLLOWING’e hoş geldiniz!

Teknolojiyi kullanan bir seri katil ile onun peşindeki bir FBI ajanı üzerine odaklanan dizide; Kevin Bacon, eski bir FBI ajanını oynayacak. Aktörün canlandıracağı karakter olay yeri ve mağdurun özelliklerinden yola çıkarak katilin nasıl biri olacağına ilişkin varsayımda bulunma ve işlenen suçlarda neden-sonuç ilişkilerini çözümlemede uzmanlık sahibi olup seri katilin şeytani planının bir parçası haline gelecek ve kendisini bir anda olayların ortasında bulacak.

Rome'un yıldızlarından James Purefoy ise öldürücü ve tehlikeli Joe Carroll karakterini canlandıracak. Joe Carroll kült seri katiller yaratmada teknolojiyi ustalıkla kullanan birisi.

The Following, 21 Ocak 2013'te 15 bölümden oluşacak ilk sezonu için Fox ekranlarında prömiyerini yapacak.

http://www.imdb.com/title/tt2071645/

TRAİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 3 Mart 2013; 0:18:12 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 31 Ocak 2013; 15:05:10 >
  • Fox, House'un bitmesiyle elde edeceği bütçeyi bu dizi için kullanacak sanırım.

Konusu tutar gibi duruyor umarım Dexter'a çok fazla benzemez (biraz andırıyor çünkü) ve özgün bir yapım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lostfan -- 10 Şubat 2012; 21:17:35 >
  • En az 15 bölüm yerine en çok 15 bölüm olsa daha iyi olurmuş. Umarım güzel bir yapıt olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusu güzele benziyor başlasında izleyelim
  • Konusu ilgi çekici, bakalım nasıl olacak.
  • fbi konulu film, dizi gördükçe artık kusasım geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

En az 15 bölüm yerine en çok 15 bölüm olsa daha iyi olurmuş. Umarım güzel bir yapıt olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

En az 15 bölüm yerine en çok 15 bölüm olsa daha iyi olurmuş. Umarım güzel bir yapıt olur

Kişisel görüşümdür. İfade saçma olmuş. Katılmıyorum diyip kendi ifadeni yorumlayabilirdin

• Haberi okurken benimde aklıma Dexter geldi. Ne zamandır düşünüyodum seri katilli bi dizi olsa diye. Böyle seri katilin gözünden falan anlatılan. İnşallah güzel bişey olur.
  • quote:

quote:

quote:

Kişisel görüşümdür. İfade saçma olmuş. Katılmıyorum diyip kendi ifadeni yorumlayabilirdin

Yok ondan değil. Zaten en çok 26 bölüm yazmıyor mu ilk mesajda da?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi yeniden okudum da zaten en fazla 15 bölüm yazmış. Ben de en az 15 bölüm diye okumuşum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi yeniden okudum da zaten en fazla 15 bölüm yazmış. Ben de en az 15 bölüm diye okumuşum

Tamam iyi geceler.

• Dizimizin kadrosu yavaş yavaş belli oluyor ama hâlâ herhangi bir ismi yok.

The Following (2013)

Dirty Sexy Money, Justified ve Hung gibi dizilerden hatırlayabileceğiniz Natalie Zea, henüz adı belli olmayan FBI dizisinde oynayacak.

Zea, seri katil olan eski kocası Joe Carroll'ın (James Purefoy) hapishaneden kaçmasıyla bir anda kendini tehlikenin merkezinde bulan Claire Matthews adlı kadını canlandıracak.

• merak ettim, çıksa da izlesek artık.
  • Sağlam bir dizi olacak gibi konusu itibariyle.Umarım yanılmayız.
  • Konusunu okuyunca aklıma death note animesi geldi.
  • Güzel gibi duruyor.İnşallah beklentileri karşılar.
  • Çıksın da izleyelim
  • seri katille polis rolü değişsin, tipler hiç uymuyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.