Şimdi Ara

The Following (2013) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bölüm çıktı beyler.
  • ateş ediyo yeni bölüm izleyin izlettirin.
  • 2-3 iniyor.
  • 3 bölümdür hala karar veremedim diziye devam etsem mi etmesem mi diye. Sanki bir şeyler eksik gibi geliyor.

• vay arkadaş gene ilk siyahi gitti hep mi böyle olmak zorunda amerikan dizileri adam dexterda da 1 sezon anca durmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

vay arkadaş gene ilk siyahi gitti hep mi böyle olmak zorunda amerikan dizileri adam dexterda da 1 sezon anca durmuştu

Hakkaten Dexter'da da sezon başında gittiydi herif.

• Bu arada dizide çalan şarkılar şurada listeleniyor:http://www.tunefind.com/show/the-following/season-1
  • ilk 2 bölümü izledim çok beğendim ayrıca müzik seçimleri mükemmel
  • ilk 2 bölümü izledim yerimizi alalım
  • İlk 2 bölümü izledim, özellikle ilk bölüm film tadındaydı resmen.İkinci bölüm de gayet güzeldi, umarım bozmadan bu şekilde devam eder dizi.

Bu arada Ryan'ı Max Payne'e benzeten bi ben mi varım?
  • bu dizi çok güzel bayıldım gerçekten
  • İlk 3 bölüm güzeldi
    Tarikat üyeleri hem açığa çıktılar hemde birbirlerine düştüler, umarım joe bunları göz önüne alarak planını yapmıştır yoksa bir kaç bölüm sonra dizinin finalini seyretmemiz gerekir.
  • Ryan'ı bende Max Payne'e benzetiyorum.
    3.Bölüm:

-İlk 2 bölüm gibi hoştu. Bu tempo ile ilerleyip güzel bir final yapsalar. Son yılların en iyi dizilerinden biri olacaklar.
  • Dizi mükemmel gidiyor.
  • Takip
  • İlk bölümü izledim hiç fena sayılmazdı. Bir arkadaş ilk sayfada özellikle son 20 dakikasına dikkat çekmiş, haklıymış da.

Artık bu diziyi de izliyorum.
    Bu arada soundtrack'i başarılı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 7 Şubat 2013; 23:07:14 >

• 2 ve 3. bölümleri izledim. Pilot bölüm bizi şaşırtmamış, hakkını veriyorlar, ama çok abartmamak lâzım. Dizi senaristi Kevin Williamson diziyi iyi harmanlıyor. "harmanlama" demişken, evet, klişeler biraz fazla. James Purefoy'un on numara beş yıldızlı oyunculuğuna hayran olmamak elde değil. Kevin Bacon da çok iyi iş çıkartıyor. Yeni dizi arayışı içinde olanlara tavsiye ederim, bir bakın.

Son bölümde Maggie'nin tarikat'ten olduğunu ve işin planlı yapıldığını tahmin ettim. Çok netti. Debra'nın (kadın ajan) da tarikat'ten olabileceğini düşünüyorum. Hâl ve tavırları buna müsait... Çocuğu eğitmeye başlamışlar, acaba bölümler onu aramakla mı geçecek? Umarım bu olmaz, fazla sıkar.

• 4. Bölüm.
  • altyazı çıktı şimdi başlıyorum 4. bölümü izlemeye.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.