Şimdi Ara

The Following (2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir garipti bölüm yahu. Neyse bakalım ana konu bir otursun da öyle bir değerlendirme yapalım. Şimdilik iyi gidiyor dizi.

• Threesome
  • Sönük bir bölümdü , ilk üç bölüme göre.

• Eğer konu sadece bu çizgide gidecekse bir yerden sonra umarım kendini tekrar edip sıkmaya başlamaz. 4. bölüm diğerlerine göre daha sönük kaldı.
    Bu arada anlamadığım bodrumda ki kadın kaçıyor, yakalanıyor, geri geliyor, bunların 3'ü duşa giriyor da bu sırada çocuk hiç mi ses duyup bakmaz?
  • Dizi zaten etik kurallarına aykırı threesome yemi taktınız bak demedi demeyin o ryan hepsinden çocuk yapacak. Zenci kaçtı kurtuldu ama carrie dir yok şuyudur buyudur asistanıdır hepsine hepsine tek tek

• -İlk 3 bölüm gibi güzeldi.Bir sonraki bölümde çocuğun saklandığı ev bulunacaktır muhtemelen.
    -Ryan ölürken diğer ajanın daha hızlı gelmesi gerekliydi.O kadar beklemesi çok saçma oldu.
    -Tarikata katılmış adamın birini öldürememesi de çok garip yapmadığı pislik kötülük kalmamış ama adam öldüremiyor.

• Reserved. Bu aralar yeni başlayan dizilere bakıyorum
  • rizörv,güzele benziyor dizi
  • dizideki yapılanma testereyi andırdı biraz,joe the jigsaw diğerleride testerede olduğu gibi alt kademe oyun sürdürücüler,maske kullanımıda oradaki domuz maskelerinden esinlenilmiş
  • yorumlara bakıpta başlamaya karar verdim ilk bölümü indiriyorum bakalım hafif bi alcatraz havası sezdim oda ilk sezonda pert olmuştu
  • Yeni diziye başlamak isteyenlerin ilk tercihi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

-İlk 3 bölüm gibi güzeldi.Bir sonraki bölümde çocuğun saklandığı ev bulunacaktır muhtemelen.
    -Ryan ölürken diğer ajanın daha hızlı gelmesi gerekliydi.O kadar beklemesi çok saçma oldu.
    -Tarikata katılmış adamın birini öldürememesi de çok garip yapmadığı pislik kötülük kalmamış ama adam öldüremiyor.

Aynı hatalar benim de gözüme çarptı.

Bir de beyler, ne kadar sürebilir ki bu dizi yani uzun sürmeyecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 15 Şubat 2013; 17:47:18 >

• İlk 3 bölüme göre aksiyon dolu dakikalar yaşayamadık. Sade bir bölümdü açıkçası. Gerilim çok iyiydi, hatta dizinin yaptığı en iyi şey bu. Bence iyi gidiyor dizi, arada gecis bölümleri olabiliyor. Bu da onlardan biriydi kesinlikle.

Reytingler ise beklentinin üzerinde. Fox'un 1 numarası olarak gözüküyor şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşler sadece birilerini yakalamak değil de daha büyük bir kurguya geçiş olursa renklenir dizi. Ancak tek bir kişinin bu kadar şeyi planlamış olması da abes kaçar. Bakalım nasıl sürecek dizi.

Şimdilik güzel gidiyor. Son bölüm biraz sönüktü diğer 3 bölüme göre ama elbet inişler çıkışlar olacaktır.
  • Konusu güzelmiş izlemeye değer gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

İlk bölümü izledim hiç fena sayılmazdı. Bir arkadaş ilk sayfada özellikle son 20 dakikasına dikkat çekmiş, haklıymış da.

Artık bu diziyi de izliyorum.
    Bu arada soundtrack'i başarılı buldum

Soundtrack için teşekkürler 1.Bölümü izledim gayet başarılı buldum.Bugün 4 bölümün tamamına da bakacağım gece gelirim gene.

• Şu Breaking Badi bir bitireyim buna ve Bansheeye bakıcam bakalım
  • 4.Bölümünüde izlemiş bulunmaktayım ve tahminen dizi 1 sezonluk olabilir 10 veya 12 bölüm. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.
  • 4. bölüm biraz basit olmuş ama genel itibariyle zaman geçirtiyor dizi.
  • Cok basariki bi diI olmus ve bana allen poe kitabi aldirdi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.