Şimdi Ara

The Following (2013) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümü izledim, birkaç bölüme belli olur devam edip etmeyeceğim.
  • İzleyelim

• Klişe olaylar çok vardı.Ama bu izlenilişi baltalamıyor.Güzel bir yapım olucak umuyorum.
  • 00' dan mı başlayalım, 1. bölümden mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

00' dan mı başlayalım, 1. bölümden mi.

00 tanıtım bölümü olarak yayınlandı. Oyuncuların ve yapımcıların diziyle ilgili görüşleri vs... geçiyor. 1'den başla.
  • Güzel bir şeye benziyor
  • dizimag'den ilk bölümü izledim, bayağı iyi olmuş.
  • İlk bölüm güzeldi başroldeki karakteri PB'deki polise (William Fichtner) benzettim. Düşünce,tip,hal,hareket

James Purefoy Camelot buyana dizilerde görmemiştim. Rome'daki oyunculugu tartışılmaz.

Maggie Grace
    ilk bölümden ayrılması olmadı.Neyseki Californication'na geliyor

Konu güzelde kurgu çok iyi degil gibi,öyle meydana çıkıpta o şeklide intihar etmesi falan.

Parça : Marilyn Manson - Sweet Dreams

10/7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 22 Ocak 2013; 23:02:39 >

• En sonunda olucak Maggie Grace şu kadını bulup evlenicem lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 23 Ocak 2013; 8:58:53 >
  • çok beğendim ilk bölümü
  • Genelde bir diziyi eleştirmek için (Bariz şeyler dışında) 2-3 hatta 4 bölüm beklerim.Evet genel olarak beğendim ve izlemeye devam ediceğim.Oyunculuk performansı biraz beklediğimin altında diyaloglarda da bir parça istediğim seviye de değil ama dediğim gibi ilk bölümleri dizinin ve gidişatının daha da iyiye doğru olması kuvvet ile muhtemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

İlk bölüm güzeldi başroldeki karakteri PB'deki polise (William Fichtner) benzettim. Düşünce,tip,hal,hareket

James Purefoy Camelot buyana dizilerde görmemiştim. Rome'daki oyunculugu tartışılmaz.

Maggie Grace
    ilk bölümden ayrılması olmadı.Neyseki Californication'na geliyor

Konu güzelde kurgu çok iyi degil gibi,öyle meydana çıkıpta o şeklide intihar etmesi falan.

Parça : Marilyn Manson - Sweet Dreams

10/7.5

Spoiler'a keşke intihar bölümünü de alsaydın...

• İlk bölümü izledim, gayet güzeldi. Böyle devam ederse izlenir.
  • Güzel gibi duruyor. İlk bölüm gelecek vaadediyor. Lost sonrası diziler gibi gizem eksenli ve Alcatraz, Fringe gibi her bölüm başka bir hikaye şeklinde gidecek gibime geliyor. Araya da esas konu serpiştirilir büyük ihtimalle.

Çizgisini korursa güzel bir dizi olur kanaatimce.
  • I am following to the following
  • İlk bölüm çok iyiydi, kaliteli bir film kıvamında başladı. Pilot bölüm olmasına rağmen oyuncular havada değildi bana kalırsa. Kuzuların Sessizliği tarzı ancak uzun soluklu bir dizi izleyeceğimizi umuyorum.
  • İlk bölümü izledim ama bu tarz diziler pek hoşuma gitmiyor.

Adam kesip asıp duruyor,neymiş keserken edebiyat yapıyomuş ha ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

İlk bölümü izledim ama bu tarz diziler pek hoşuma gitmiyor.

Adam kesip asıp duruyor,neymiş keserken edebiyat yapıyomuş ha ...

Bütün seri katiller cinayetlerini bir şekilde meşru kılarlar gözlerinde. Kimi edebiyat yapıyorum der, kimi geçmişteki ona yapılan işkencelerini tekrarlar, kimi sadece kadınları öldürür vs vs.

Psikoloji bozuk olunca tabi herşeye gidiyor kafa.

• Çok övüldü çevremde. Ben de izlemeye başlıyorum. Yorumumu az sonra yazarım. Şu an iniyor.
  • Pilot bölümü az önce bitirdim. Klişeler çok fazla var. Başrolde James Purefoy yerine Anthony Hopkins olsaymış, "aha Kuzuların Sessizliği filmini diziye çevirmişler" derdik. Hikâye keyifli bence, işlenişi iyi yapılırsa sürükleyici olabilir. İlk bölüm de gayet sürükleyiciydi. Bunun yanında gerilimi güzel bir şekilde yansıtmaları hoşuma gitti. İlerleyen bölümlerde yönetmen ve senaristler dağıtmaz umarım. Tabii kesin bir yargıda bulunabilmek için birkaç bölüm daha bakmak gerekecek.

Ayrıca ilk bölümü sonuna kadar izleyiniz. 20 dakikasını izleyip "bu olmamış, bırakıyorum" demeyin.

Sweat Dreams eşliğinde Joe Caroll'un yaptığı konuşma süperdi. Müthiş uyum sağlamış. Aslında bu konuşmaya kadar "dizinin ismiyle konusunun ne alakası var" diyordum. Buradaki açıklamalar beni aydınlattı. Seri katilin gözünden izleyiciye yansıtılan bu zekice kurgu cidden iyiydi. Bence polislerin arasında da "following" vardır muhakkak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.