Şimdi Ara

It Follows (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Jay, yaşıtları gibi günlerini yakın arkadaşları ve ailesiyle geçiren sıradan bir gençtir. Bir gün hoşlandığı gençle birlikte şehir dışındaki bir harabeye gider ve sonrasında kendini baygın vaziyette bulur. Jay'in sıradan hayatı bu an itibarıyla deneyimlemeye başladığı tuhaf sanrılarla kabusa dönüşür. Peşinde birileri ya da bir şeyler tarafından izlendiğine emindir ve arkadaşlarıyla bir araya gelip kendini izleyen ürkütücü şeyden kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

İmdb puanı fena değil. 80'ler korku filmlerine saygı duruşu yorumları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Haziran 2015; 5:58:53 >

ne geren birşey var, ne de korkutan birşey.
    imdb puanı nasıl bu kadar yüksek, anlamış değilim.
    tavsiyem hiç bulaşmayın.
  • Genelde kendim izleyip yorumlama taraftarıyım ama başka yerlerde ve izleyen arkadaşlarımında dediği ''çöp yada leş'' olduğu yönünde. Kötü denilse bir nebze ama paso leş ve çöp yorumları soğutuyor :)
  • Son 10 senenin en başarılı korku senaryosu diyebilirim.Korku filmleri üstüne yüksek lisans tezi yazmış biri olarak söyleyebilirim bunu Ama herkese hitap etmiyor.. Sagdan soldan cıglık atarak cıkan 3. sınıf hayalet filmlerini sevenler bunu sevmez tabiki... Mesela bagımsız veya avrupa festival korku/gerilim filmlerini sevenlerin ilgisini çekebilir.Filim zaten cannes festivali ödüllü... Müzikleride inanılmaz güzeldi..Bütün filmde 80 ler havası esiyordu.. Bu arada silmedim filmi cunku birçok takip sahnesini görmemişim normal sahneler ilerlerken takip olayı gerçekleşiyormuş arka planda... Onun için birdaha izlicem

Ben çok begendim 10/7.5 veririm rahatlıkla.Hele şu korku filmine aç oldugum dönemde , salak salak korku filmlerinin arasında ilaç gibi geldi.Ben çok fena gerildim... Yavaş ilerleyen şeyler beni hep korkutmuştur zaten...

edit: Uzun boylu iblisin odaya giriş sahnesi neydi öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 10 Haziran 2015; 12:35:27 >
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Following (2013)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devian kullanıcısına yanıt
    O kadar leş, çöp denildikten sonra böyle bir görüş de varsa yorumların arasında izleyip yorumlamakta fayda var heralde

Orijinalden alıntı: Darknuit

O kadar leş, çöp denildikten sonra böyle bir görüş de varsa yorumların arasında izleyip yorumlamakta fayda var heralde

hocam sinema eleştirmenlerinden RT de %96 aldı...

http://www.rottentomatoes.com/m/it_follows/

imdb de 7.1...

Cannes festivalinde 1.lik aldı.... Şimdi burdaki 3-5 kim oldugu , altyapısının ne oldugu belli olmayan kullanıcı leş dese ne olur demese ne olur ? Ama dediğim gibi bildiğin korku filmlerinden farklı öyle kan balta taş ölümler falan yok göremiyorsun.... Bu tarz filmleri seviyorsan , avrupa filmleri bana uzak vs diyorsan izleme zaten sıkar seni.Ama "leş" diyenleri kaale alma. Kendin izle öyle karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 11 Haziran 2015; 11:40:53 >
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Filmi bu gece izleyeceğim.

The purpose of life is to end.
  • İrkitti şimdi irkitmedi desem yalan olur.

Ayrıca gerilimi adım adım işliyor.
    Yani seni takip edeni önce öğreniyor, sonra nasıl olduğunu, daha sonra farklı ne şekilde takip ettiğini ve temasta ne olduğunu gibi..

Benim hoşuma gitti, izlerken sıkılmadım.
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2760270#!/
  • Fragman hiç etkileyici değil, izlemeye değer bir sahne de göremedim, son durum nedir şimdi?
    İzlenir mi çöp mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Filmin BD çıktı ..tavsiye: kesinlikle uzak durun film leş

BD? :D

Orijinalden alıntı: Devian

Son 10 senenin en başarılı korku senaryosu diyebilirim.Korku filmleri üstüne yüksek lisans tezi yazmış biri olarak söyleyebilirim bunu Ama herkese hitap etmiyor.. Sagdan soldan cıglık atarak cıkan 3. sınıf hayalet filmlerini sevenler bunu sevmez tabiki... Mesela bagımsız veya avrupa festival korku/gerilim filmlerini sevenlerin ilgisini çekebilir.Filim zaten cannes festivali ödüllü... Müzikleride inanılmaz güzeldi..Bütün filmde 80 ler havası esiyordu.. Bu arada silmedim filmi cunku birçok takip sahnesini görmemişim normal sahneler ilerlerken takip olayı gerçekleşiyormuş arka planda... Onun için birdaha izlicem

Ben çok begendim 10/7.5 veririm rahatlıkla.Hele şu korku filmine aç oldugum dönemde , salak salak korku filmlerinin arasında ilaç gibi geldi.Ben çok fena gerildim... Yavaş ilerleyen şeyler beni hep korkutmuştur zaten...

edit: Uzun boylu iblisin odaya giriş sahnesi neydi öyle

Hocam bu aralar bende korku filmi arıyordum da, bikaç film önerisi verebilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

BD:Bluray dısc demek

quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

BD:Bluray dısc demek

Haaa,aklıma gelmedi değil bak :D
  • Film çok iyi ama bu kötü şey hakkında hiç ipucu verilmiyor ve filmde bitmiyor. Bunlarda eksi puan demek ama çöp, leş bir film değil hiçbir şekilde. Her daim izlerken gerildiğim, TV ye bakıp ahada yürüyor dediğim bir yapım oldu.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Film adamın pskolojisini bozuyor ama iyi diye değil dandik ötesi diye. Kesinlikle dandik bir film. Sakın ola izlemeyin zamanınza yazık. Ben yandım siz yanmayın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.