Şimdi Ara

The Fast and the Furious 6 (2013) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
7
Favori
52.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KufredenFare

Soundtrack süper olmuş wiz khalifa-we own it

Günde 10 kere dinliyorum, hatta bi yerde karaoke ile falan söylemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Fake ya da fan işi, arkada Gisele (Gal Gadot) görünüyor ama son sahnede öldü o.

• Adamım Sean geldi

• Zaten defalarca söylendi ama hala spoiler kullanmayanlar var. Filmi izlemeyenler var konuya girenler arasında artık şu spoiler butonunu kullanın zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 4 Haziran 2013; 11:48:25 >
  • altında fan made yazıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

Uçak sahnesi bayağı bi karışıkdı hem gece,hem sinema karanlık hiçbirşey anlamadım

Olması gereken de o değil mi
  • Film o kadar iyi değildi ancak 5.filmden daha iyi olduğu kesin.
  • hızlı ve ofkeli 6 tam bir hayal kırıklıgı arkadaslar 5i begenmeyen arkadaslar var serilerin en iyi filmi 5 benim gozumde neyse filmi artık sıraya koymaya basladılar bi dahaki cekimlerde dom tokyo yarısını ızlediyseniz tokyoda baslayacak hanın ıntıkamını almak ıcın
  • 12 yıllık efsane bir seri her bölümü güzeldi 6. sının da güzel olacağından şüphem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevincim Gözyaşım Kadar -- 5 Haziran 2013; 6:08:02 >
  • Aksiyon için gidilir ama mantık beklemeyin zira fizik kanunlarına o da neymiş diyen bir film.. Git git bitmeyen kalkış pisti de cabasıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Fake ya da fan işi, arkada Gisele (Gal Gadot) görünüyor ama son sahnede öldü o.

Ceset yoksa ölü de yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Zaten defalarca söylendi ama hala spoiler kullanmayanlar var. Filmi izlemeyenler var konuya girenler arasında artık şu spoiler butonunu kullanın zahmet olmazsa.

Spoiler yiyeceğini bile bile konuya gelme o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Zaten defalarca söylendi ama hala spoiler kullanmayanlar var. Filmi izlemeyenler var konuya girenler arasında artık şu spoiler butonunu kullanın zahmet olmazsa.

Spoiler yiyeceğini bile bile konuya gelme o zaman.

Ben zaten filmi çoktan izledim. Çok bilmişlik yapmaya gerek yok. İzlemeyip de filme gidip gitmeme konusunda kararsız kalan insanlar var. Giriyorlar fikir almak için, spoiler yiyip gidiyorlar. Çok mu zor spoiler butonunu kullanmak? Madem kullanmaya gerek yok neden konmuş o zaman foruma? Sen ve senin gibiler gereksiz yere işi uzatıyor. Kullansanız spoiler butonunu hiç kimse sıkıntı çekmeyecek.

• Ya kardeşim konudan bilgileri alıp hafif eleştirileri dinleyip iyi mi kötü mü karar verip filme gidecektim ki neredeyse tüm filmi çözdüm.Burda bulunan spoiler tuşunu niye koymuşlar çok mu zor ona basmak yani.Tüm aksiyon sahnelerini öğrendim.Tanktan atlama Uçak pistleri , neredeyse tüm sahneleri gözümde canlandırdım.Yapmayın böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla dalga geçiyorsun kendince.
    Sana göre Gal Gadot'un ölmesi, Jason sonda görünmesi, Han'ın bu filmde ölmesi gibi şeyler spoiler olmayabilir. Ama çoğu kişi için spoiler bunlar. Sinema salonunda bile herkes Jason geldiği sahneye şaşırdı. Bilip gittikten sonra aynı tadı verir mi ilk defa görüp şaşırmayla? Ama kusura bakmayın başkalarının film zevklerini mahvetmek istemediğim için. Küçücük bir meseleyi uzattıkça uzatıyorsunuz. Kaç defa önceki sayfalarda bile filmi izleyen diğer kişiler tarafından spoiler vermeyin denildi. Hala aynı şey devam ediyor. Neyse devam edin siz.
  • 1 hafta önce bakmıştım fast sevenın kadrosuna sean yoktu ama bugün baktığımda kadroya almışlar onuda ve buda demek oluyor ki tokyonun o efsane sahnesi son sahneyi görme şansımız var ama dom açık ara alır gibime geliyor FOREVER Brian
  • quote:

Anladığım kadarıyla dalga geçiyorsun kendince.
    Sana göre Gal Gadot'un ölmesi, Jason sonda görünmesi, Han'ın bu filmde ölmesi gibi şeyler spoiler olmayabilir. Ama çoğu kişi için spoiler bunlar. Sinema salonunda bile herkes Jason geldiği sahneye şaşırdı. Bilip gittikten sonra aynı tadı verir mi ilk defa görüp şaşırmayla? Ama kusura bakmayın başkalarının film zevklerini mahvetmek istemediğim için. Küçücük bir meseleyi uzattıkça uzatıyorsunuz. Kaç defa önceki sayfalarda bile filmi izleyen diğer kişiler tarafından spoiler vermeyin denildi. Hala aynı şey devam ediyor. Neyse devam edin siz.

forumdaki konular zaten spoiler

• sonunu tam izleyemedik cıktık geri girdik internettede sonu yok direk bitiyor isimler cıkınca adamlar bilerek mi yapıyor 5. filmdede boyle olmustu isimler cıkıyor film sonra devam ediyordu kısa sürsede.
    zaten basından beri jason nezaman cıkıcak ortaya o aklımdaydı tekrar girdigimde sadece jasonu gördum arkasında patlamış araba vardı
  • türkçe dublaj hakkında hala bir bilgi yok mu
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.