Şimdi Ara

The Fast and the Furious 6 (2013) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
7
Favori
52.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tokyo Drift'te bu kadrodan Han'da vardı. Burdan sonrasını eğer bu filmi izlememişseniz okumayın :)
    Han, Tokyo Drift'te kovalamaca sırasında ölüyordu kazada. Bu filmin sonunda oraya bağlamışlar. Sonda Jason geliyor, filmdeki kötü karakterin abisi rolünde. Dom ve ekibi Shaw'ı öldürdüğü için Jason'da intikam almak istiyor. Han'ın ölümünü oraya bağlamışlar. Jason, Han'dan başlıyor intikama almaya. Yedinci filmde de devamını göreceğiz intikamın. Tokyo Drift'le konu olarak bağlantısı yok yani. Sadece Han'ın öldüğü sahneyi bağlamak için kullanmışlar. Eğer bağlantı olursa en fazla Tokyo Drift'teki Sean'ın 7. filme girmesi olur. Onun dışında Tokyo'yla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kont Alucard

quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

seride en çok merak ettiğim dom seanla tam yarışa başlıyor ve yarış noluyor acaba 7.filme alırlar mı bu sahneyi şuanki izlediğimiz filmler eskiler olduğuna göre domu yenebileceğini pek sanmıyorum domun tek rakibi brian bana göre sean biraz acemi kalır onlara karşı bakalım nolacak 7.filmde

7.film bence oradan baslayacak demedi deme

Bence de o sahneyle başlama ihtimali çok yüksek... Fakat daha Dom u yanlama yaparken hiç görmedik Sean drifte yanlama kralını (YK) yenip yeni kral olmuştu Sean ın Dom u yenip komik bir sahne ekibin alay ettiği bir sahne olabilir...

yk değil yalnız DK = Drift King

O kadarını biliyorum, Türkçe olarak o şekilde çevrildi(dvd sindeki seslendirmede-tv de oynarken de öyle, yanlama kralı diye dublajı yapıldı hatta benim izlediğim bluray in alt yazısında da aynı idi vs...)

Ben zamanında tokyo driftin orjinal vcd sini almıştım onda drift kralı diyor (Türkçe Dublaj). Yoksa hem vcd hem de dvd için yapılan dublaj farklı mıydı zamanında?

Film arşivimde mevcut bakacağım bakalım ama biz arkadaşlarla dalga geçiyorduk YK diyince şimdi burda yazamayacağım bir anlamdan ötürü

• quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

quote:

quote:

quote:

seride en çok merak ettiğim dom seanla tam yarışa başlıyor ve yarış noluyor acaba 7.filme alırlar mı bu sahneyi şuanki izlediğimiz filmler eskiler olduğuna göre domu yenebileceğini pek sanmıyorum domun tek rakibi brian bana göre sean biraz acemi kalır onlara karşı bakalım nolacak 7.filmde

Bence de o sahneyle başlama ihtimali çok yüksek... Fakat daha Dom u yanlama yaparken hiç görmedik Sean drifte yanlama kralını (YK) yenip yeni kral olmuştu Sean ın Dom u yenip komik bir sahne ekibin alay ettiği bir sahne olabilir...

o yarısı sean'ın alması mümkün değil tamam DK'yi falan yendi ama dom efsanedir adam 15 yaşından beri kullanıyor drift falan vız gelir dikkat ettinmi bilmiyorum letty ile yarışırken otobüsün yanından drift yaparak geçtiler kucuk çekik gözlü cocukta otobüsten baktı orda bence tokyo driftte bi gönderme yaptılar yeni filmenede. dom'la kafa kafaya yapabilecek tek sürücü brian

Benim dediğim geniş yolda olan değil, dar yolda Sean ilk seferinde Han ın arabasını perte çıkarmıştı öğrenene kadarda orda kullanamamıştı. Tabi kide Dom bir numara sokaklarda büyüyüp hırsızlık araba yarışları ve modifiye işi ile buralara geldi. Zaten filmin kahramanı o Ridick filiminde oynamak istediği için Hızlı ve Öfkeli serisinden ayrılmıştı. O zamanlar sinema dergisine aboneydim konuyu ordan biliyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

quote:

quote:

quote:

o yarısı sean'ın alması mümkün değil tamam DK'yi falan yendi ama dom efsanedir adam 15 yaşından beri kullanıyor drift falan vız gelir dikkat ettinmi bilmiyorum letty ile yarışırken otobüsün yanından drift yaparak geçtiler kucuk çekik gözlü cocukta otobüsten baktı orda bence tokyo driftte bi gönderme yaptılar yeni filmenede. dom'la kafa kafaya yapabilecek tek sürücü brian

Benim dediğim geniş yolda olan değil, dar yolda Sean ilk seferinde Han ın arabasını perte çıkarmıştı öğrenene kadarda orda kullanamamıştı. Tabi kide Dom bir numara sokaklarda büyüyüp hırsızlık araba yarışları ve modifiye işi ile buralara geldi. Zaten filmin kahramanı o Ridick filiminde oynamak istediği için Hızlı ve Öfkeli serisinden ayrılmıştı. O zamanlar sinema dergisine aboneydim konuyu ordan biliyorum...

sean, dom ve brian ile takılsında tecrübe kazansın az daha ogrencek çok şeyi var

ama 7. film çok iyi olucak hikaye tavan yaptı çünkü. oyuncular zaten mükemmel. sahneleri gerektğinden fazla abartmazlarsa bide yarışları bıraz daha onplana cıkarırlarsa harika olur.

• Hee birde ben daha Dom un drift yaptığını görmedim. 6. Filmdeki dediğin sahneyi 7.Filme hazırlık olarak yani Dom drifti biliyora getirmiş olmaları gayet yüksek.
  • Oooo çok doğru daha bir fırın ekmek yemesi lazım. Bence de 7 güzel olacak ama 6 ile 7 nin izinden gidecek çok yarış olacağını sanmam. Benim için önemli olan abartmasınlar mantığı zorlamasınlar yeter. 6 da gözümüze giren çok mantık hataları var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Tokyo'nun devamı gelmesin ya, Han'sız olmasın
    Ama %99 öyle olacak, çünkü Eva geri dönüyor

Bu arada ;
    Gal Gadot <3

birşeyler çadırmı kurmuş ne ? :D

• quote:

Oooo çok doğru daha bir fırın ekmek yemesi lazım. Bence de 7 güzel olacak ama 6 ile 7 nin izinden gidecek çok yarış olacağını sanmam. Benim için önemli olan abartmasınlar mantığı zorlamasınlar yeter. 6 da gözümüze giren çok mantık hataları var...

Aynen. Dom ve brian drift biliyordur ya kasayi cekerken sokaklara paso kaydira kaydira girdiler. Zaten yarislara dikkat ettiysen sokaklardan yanlayarak geciyolar. 1 sene nasil geccek valla beklemek zor olcak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, teşekkür ederim.

@Heisenberg61
  • Adamım sonunda geldi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: ØŁD

http://www.imdb.com/title/tt0463985/ Buradaki film hocam.

Filmi ilki Tokyo Drift'ti demişsin ya ilk mesajında, onu sordum ben hangi serinin ilki diye :) Çünkü çekilme sırası olarak Tokyo Drift, 3. sırada, kronolojik olarak da 6. filmden sonrasında geçiyor. Ya ben senin ne dediğini anlamadım ya da sen yanlış biliyorsun.

Hocam şaşırmışım Tokyo Drift serinin 3. filmiydi Ben ilk izlediğim için aklımda öyle bişeyler kalmış

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme dün gittim de, filmin sonundaki uçak pisti ne kadar uzundu la.Sanırsın İstanbul-Edirne arası.

• Bu filmin adı yanlış olmuş.Fantastik 6'lı olmalıymış.
  • bu seri iyice james bonda sardı 10 yıl daha çekerler
  • Siradan aksiyon filmleri gibi bir film olmus. Heyecan katacagiz diyede baya sacma seyler yapmislar

• film güzeldi bol aksiyon :) 7. filmde çok farklı olmaz sanırım.
  • Soundtrack süper olmuş wiz khalifa-we own it
  • Uçak sahnesi bayağı bi karışıkdı hem gece,hem sinema karanlık hiçbirşey anlamadım
  • Spoiler kullanin,duyarli olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.