Şimdi Ara

The Exorcist (2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
7
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dini içerikli filmlere yakın markaj uygularım
    kaççmazzz
  • 4. bölümü türkçe altyazı ile izleyebileceğim herhangi bir site var mı?
  • tr altyazı ne zaman gelir bilemem

edit:https://ororo.tv/tr/shows/the-exorcist

edit2:tr altyazi gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 16 Ekim 2016; 13:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bölümdü, asıl exorcist şimdi başlıyor reytinglerde hafif yükselme var devam eder umarım. bu arada sezon kaç bölüm ya, 5 mi 6 mı 8 mi
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    6 gorukuyor simdilik
    Edit:pardon hocam 8 gorukuyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 16 Ekim 2016; 13:41:22 >
  • Bolum guzeldi fakat yetmedi yine bana. Zar zor da olsa bekleyecegim artik gelecek bolumu :(
    Son 2 bölüm doz yuksek olacak belli

Otobüs sahnesine kahkaha attım

Seytanin kiyafetleri parcalanmis gibi duruyor son 2 bolumdur, acaba Casey karşı koymaya çalıştığından dolayi hasar mi aliyor

Son olarak acaba Father Marcus yeni ogrendigi ve basariya ulastigi yontemi Casey uzerinde deneyecek mi

Ayrica rahibelerin yaptigi o ayinde sevginin her seye cozum olabilecegi gibi bir mesaj verilmek istenmis galiba

• 4. bölümü çok beğendim, her bölüm daha iyiue gidiyor.

Rahibelerin getirdiği yenilik hoş, bakalım Marcus bunu Casey üzerinde başarı ile uygulayabilecek mi?

Ayrıca toplamda 8 bölümlük güzel bir dizi izlemiş olacağız sezon sonunda sanırım.2. sezonun gelmesini beklemiyorum belki de 8 bölümde bitmesi daha iyi.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt

bence de casey şeytana karşı koymaya çalıştığı için parçalanmış duruyor. çünkü ilk bölümlerde baya düzgündü adamın kıyafetleri

bu çıkan şeytanlar nereye gidiyor

• dizinin online izleme sitelerinde yayınlanması & altyazısının altyazı sitelerinde paylaşılması yasaklanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

dizinin online izleme sitelerinde yayınlanması & altyazısının altyazı sitelerinde paylaşılması yasaklanmış.

Sebep?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/hamdiakyol_/status/789395963202809856

yayın haklarına sahip kanallar kaldırtıyor anladığım kadarıyla. tüm altyazılar silinmiş durumda şu an 2 altyazı sitesinde de.
  • quote:

https://twitter.com/hamdiakyol_/status/789395963202809856

yayın haklarına sahip kanallar kaldırtıyor anladığım kadarıyla. tüm altyazılar silinmiş durumda şu an 2 altyazı sitesinde de.

Hangi kanalda bu dizi?

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    foxlife sanırım
  • quote:

foxlife sanırım

Ulan digiturk

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    hangi dizinin altyazıları silinmiş ?

• Bu dizi izlenir
  • beyler dizi gayet izlenebilir durumda fakat ne saçmalıksa çoğu sitede yok çevirisi hatta hiçbirinde yok. özellikle 5. bölüm dün çıkmasına rağmen sadece 1 sitede vardı o da çevrilmemiş. altyazı siteleride çevirmiyor diziyi nasıl, nerden düzenli takip edebiliriz bu diziyi, varmı bildiğiniz bir site düzenli çevirip yayınlayan ? varsa özelden atarsanız sevinirim, direk link atmak yasaksa eğer.
  • 5.bölüm güzeldi işlerin rengi değişiyor, diğer bölümü sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Fakat her bölümde dahasını arıyorum, tatmin etmiyor beni. Yanlış anlaşılmasın bir korku ve dizi sever olarak kesinlikle çok çok beğendiğim, kaliteli bulduğum ve severek izlediğim bir dizi ama dizi olduğundandır diye düşünüyorum dozu benim için yeterli olmuyor ve diğer bölümü beklemek yine zor olacak benim için.

Ayrıca
    Ulan Father Tomas malı götürüp götürüp tövbe ediyorsun sonra

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    exorcist konusundayız, hangi dizinin olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.