Şimdi Ara

The Exorcist (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi gayet iyi başladı The exorcist filminin soundtrackini duymak da harikaydı tutar bu dizi :)
  • Dizinin ilk bölümü fazla germesede ilerleyen bölümlerin gereceğini düşünüyorum.Umarım filmi kadar kaliteli olur.
  • ben bunun orjinal filmini cok izledim cocukken filan yeri ayridir kesinlikle indircem bunuda.
  • adının hakkını verir umarım.
  • Ne yalan söyleyeyim gerdi beni. Oyuncular biraz daha yaşayarak rolün hakkını verse dizi daha kabul edilebilir duracak. Atmosfer beklediğimden iyi yansıtılmış. Gerilim unsurları isabetli. Konunun klişe olduğu bir gerçek fakat bunu nasıl şekillendirecekleri önemli. Açıkçası hızlı bir giriş oldu sanki 4 bölüm sonra bitecek gibi. Şimdilik 1x02 promosu istikrarın korunduğu izlenimini veriyor.

İtiraf edelim
    Casey'nin içine gireceğini düşünmedik. Net ters köşe.

• Yorumlara bak, aylar sonra ilk defa bir dizide böyle yorumlar görüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm iyiydi bence Tabi klişe şeyler vardı ama kabul edilebilir kesinlikle. Filmini de beğenmiştim. Müzik olayıda güzeldi. Böyle giderse tutar bu dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Eylül 2016; 3:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.bolum nirvana yapti.Cok iyi 9/10....

Sonunda katiller,insanlarin ic organlarini cikardi amac neydi acaba? Supernatural gibi luciferin emrinde bir COK kotu ruh var Sanirim

• Güzel gidiyor dizi

• Dizi telif haklarından dolayı kaldırılmış sanırım, nereden izleyebilirim?
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    http://www.fullhddizibox.com/video/16152/The_Exorcist_1.Sezon_2.Bolum_izle.html.
    Ben de sadece burada bulabildim.
  • maalesef oradan da silinmiş. İlk bölümü izledim ikinci bölümü izleyecektim kursağımda kaldı hevesim.

Lütfen bulabilen bizimle de paylaşabilir mi? Gerekirse özelden de link atabilirsiniz.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Beistrich kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 6 Ekim 2016; 17:57:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da atar mısınız hocam ? Öğrenci evindeyim şuanda torrentten çekme durumum yok
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşlara gönderdiğim linkten izlemiştim ama orada da açılmıyormuş. Telif hakkı yüzünden kaldırılmış herhalde. Sonradan onlara da torrent linki attım.

Edit: Buldum beyler. ororo.tv'de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 6 Ekim 2016; 20:15:38 >
  • İkinci bölümle birlikte dizinin filmden bağımsızlaştığını gördük. Orjinallikten uzaklaşmaları pek hoşuma gitmedi açıkçası. Dizi 5 bölüm sürecekmiş bu arada. Çok uzamayacak olması sevindirici. Ayrıca reytingler de pek iç açıcı değil.

Şeytanlar o bölgede çoğalmış ve Casey üzerinde farklı bir şey deniyorlar. Bana ana kraliçe gibi bir durum olacak gibi geliyor. Konuştuğu ama görünmeyen yaşça büyük belki akıl hocası diyebileceğimiz kişi önemli rol üstleniyor. Casey yemek yiyemiyor doğal olarak yese de çıkarıyor içindeki kırkayak mıdır nedir -amma iğrendirdi- onunla birlikte. Kutsal su bile etki etmedi şeytana nasıl çıkarmayı, def etmeyi başaracaklar merak edilesi.

• Dizi gittikçe daha da ilginç ve güzel bir hal alıyor. Oyuncu seçimleri gayet iyi olmuş. Kaliteye diyecek bir şey zaten yok.

Umarım tek sezonla bitirmezler ve devam eder. Her türlü izlenir.

• İlk iki bölümden etkilendim ama ratingler aşırı düşük.Bana biraz şaşırtıcı geldi.

• 3. bölüm çok iyiydi ama
    kızla şeytanın öpüşmesi nedir abi
  • Bu bölümle beraber dizi yerini sağlamlaştırdı gözümde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.