Şimdi Ara

The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Bu oyunun üçüncüsü niye gelmiyor ya.

    İlkini cok sevmiştim ama ikinci oyuna hayran kalmıştım resmen. Mikami başkan umarım bu seriyi devam ettirir
    Dün 2. defa bitirdim. Bitirdiğim anda canım tekrar sıfırdan oynamak çekti. Oyunun her bir noktası harika. Beş para etmez boş beleş oyunlar her sene çıkıyor 7-8 tane versiyonu yapılıyor ama bu oyunun 3.sünden haber yok. Şöyle bir sürpriz duyuru yapsalar keşke.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Bende tekrar başladım hocam daha önce PS4'de oynamıştım ama şimdi PC'de Türkçe Yama keyfi ile harika gidiyor. PS4'de oynadığım zaman uzak mesafe daha bulanıktı, detaylar daha çamur gibiydi. PC'de Ultra'ya çaktım valla gözler bayram etti.

    oyuna doyum olmuyor bugün öğlen 2 bir başladım akşam 8'e kadar oynamışım yarın kaldığım yerden devam. Sindire sindire oynuyorum, zevkine tadıyorum ilk oynadığım da kaçırdığım yerler vardı onlara girdim iyi ki girmişim hikaye de kaçırdığım noktalar oldu hele ilk oyuna çok atıfta bulunuyor. Üçüncü oyunun ben kesin geleceğini düşünüyorum Sebastian reis kesin geri dönecektir. Fakat şuan firma Ghostwire Tokyo adlı yine psikolojik gerilim oyunu yapıyor o çıktıktan sonra büyük ihtimal gelir. Oyunun başında Mikami reis var yine.




  • 1'e göre oynanışı daha düzgün ama şey olayı hiç hoşuma gitmedi yeraltından tünellerle bölgelerin bağlanması diğer bölgelere geçerken sıkıntıdan ölüyordum dümdüz koridorda adam öldürmece o konuda 1.oyunun gözünü seveyim. O kendini ilah zanneten adamın bölümü beni çok baydı o tarz bölüm dizaynları çok içimi karartıyor ve baymama sebep oluyor. Oyunun son chapteri karlı bölge çok hoşuma gitmişti sırf orası için 1.oyundan başlayarak tekrar oynuyorum
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda çok fazla basık ortam vardı, o hastane vs baya geriyordu ikinci oyun biraz daha açık alana kaydı keşfetmeye dayılı olması hoşuma gitti ayrıca oyunun giriş kısmı Silent Hill oradan sonra benim devreler koptu oyuna hayranlığım 10 kat arttı. Sonra Resident Evil moduna döndü, bir yandan da yan görev de yapıyorsun. Chapter 4 den sonra oyun yağ gibi akıyor zaten, farklı ortamlara giriyorsun. Mekanlar aşırı rahatsız ediyor bakıyorsun gideceğin mekan senin üstünde gözüküyor, hepsine tek tek gidiyorsun. Muazzam bir işcilik var, sanatın içinden geçmiş mikami reis. Üçüncü oyun bence kesin gelecektir.

    Boss savaşları biraz kısırdı, birde çıktığı dönem de baya oyunun arasında kaldı satış rakamlarının çok da iyi değil demişlerdi. O aylar da AC Origins, Wolfenstein 2, COD WW2 ve Star Wars BF2 felan çıkmıştı.
  • Bosslar en büyük eksiklik 2 tanesi özgün bosstu zaten diğer kötü adamımızla kapışırken 1.oyunun bosslarıyla kapıştırdı bence o konuda yaratıcılık çok kötüydü shinji mikami'nin yokluğu belli oluyor hele birde boss diye kapıştığın düşmanı ileride normal düşman olarak görmek kötü birşey bence rpg oyunu değilki şey diyelim bak ben zamanında bunu zar zor kestim şimdi o kadar güçlüyüm ki normal düşman olarak geliyor karşıma. Ama final bossu bana göre 1.oyunun finalinden daha iyiydi
  • Oyunun sonunda dikkat ettiyseniz devam oyunu geleceğine dair o küvetli ortamda göz kırpılıyor.

    Bu arada kimse farketmemiş sanırım ama özellikle oyunun sonlarına doğru ve sonunda ayıcığın sağ gözünde ve karımızın sağ küpesinde kamera merceğine benzer bir ikon ve bir parlama çıkıyor. Bu oyun boyunca 3 defa falan oluyor. Sanırım bir üst el bizi bazı zamanlarda o gizli kameralardan izliyordu. Özellikle oyunun sonlarına doğru ara videolarda lilynin bebeğinin sağ gözüne ve myranın sağ küpesine dikkatli bakın hafif bir ışık çıkıyor ve kamera objektifi benzeri simge çıkıyor. Bir kere myra bize bakarken küpesinin arkasında kulak arkasında çıkıyor bir kere bez bebek lilynin elindeyken çıkıyor bir kerede bez bebek yataktayken çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam. İlk oynadığımda önemsiz birşeydir dedim ama ikinci oynadığımda bunu bir amaç için yaptıklarını anladım. Şurda bir tanesi görünüyor:



    Oyunun grafikleride çok güzel. Şu koridora bayıldım. Sanki oyundan filme geçmiş gibi oldum. Aşırı gerçekçi tasarlanmış:

    The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 21 Mayıs 2020; 13:35:47 >




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Güzel detay yakalamışsın hocam çoğu kişi görmemiştir bu detayı. Üçüncü oyun elbet yapılıcaktır bir gün.

    Oyunun grafikleri çok güzel.

    Bende şöyle bir fotoğraf çektim yarım saat önce.

    The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]




  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    İkinci oyunda Mikami yardımcı yönetmen daha çok fikir vermişti, yönetmen John Johanson du sanırım. Üçüncü oyun da kendisi döner kesin. Son boss iyiydi gerçekten, Stefan da güzeldi, ayrı bir karizması havası vardı adamın.
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    1.oyun her yönden daha iyiydi 2.oyundan.İlk oyunda Mikami'nin kendisi yönetmendi.2.oyunda yönetmen koltuğundan kalkmıştı.Bunlarda oyuna bariz şekilde eksi puan olarak yansıdı.Oyunu açık dünya yapmaları berbat bir karardı.Böylesi çizgisel bir oyuna hiç gitmemişti.Oynadığımız sürede açık dünyada boş boş dolandırıyordu oyun bizi.Sağdan soldan saçma sapan nesne toplama eklemişlerdi.Bu da oyunun hikaye anlatımını sekteye uğratıyordu.
    İlk oyunu sanat yönetiminin yarısı yok 2.oyunda.İlk oyunda boss tasarımları çok daha özgündü ve boss savaşlarının tatlı bir zorluğu vardı.İkinci oyunda ise oldukça basitlerdi ve bossları kestikten sonra sıradan düşmanlara karışıyordu.Düşman yapay zekası da biraz tırttı 2.oyunda.Genel olarak da oyun kolaylaşmıştı 2.oyunda.İlk oyun dolu dolu bir 20 saatlik bir oynanış sunuyordu.Köküne kadar Old School bir yapımdı.2.oyun ise basitleştirilmiş ve özünden çıkmıştı.2.oyun kötü bir oyun değil ama ilk oyunun ne kadar başarılı yönü varsa onları temel almayıp başka bir oyun olmaya çalışmış.Umarım Mikami oluşturduğu markayı kenara atıp bırakmaz ve 3.oyun düşüncesi olursa yönetmen koltuğunda kendisi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Mayıs 2020; 19:28:29 >




  • R-10 kullanıcısına yanıt
    1.oyun cidden çok ayrıdır tek sevmediğim yanı son chapterlarda aksiyon dozajını biraz fazla kaçırıyordu ama olur o kadar her türlü 2.oyuna göre çok üstün (teknik özellikleri dışında)
  • ending song harikaydı ya 2.kez tekrardan bitirmek çok iyi geldi.

  • Arkadaşlar 2. oyunu oynamak istiyorum ama 1. oyunu oynamam gerekir mi? Eğer ilk oyunu oynamazsam ikinci oyundan birşey anlamama durumu olur mu yoksa konuları bağımsız mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Arkadaşlar 2. oyunu oynamak istiyorum ama 1. oyunu oynamam gerekir mi? Eğer ilk oyunu oynamazsam ikinci oyundan birşey anlamama durumu olur mu yoksa konuları bağımsız mı ?
    Hocam ilk oyunu hatta ilk oyunun DLC’lerini bile oynamanız lazım çünkü hikaye direkt devamı ve pek çok bağlantı var. Ana hikaye ve ek paketleri oynamazsanız ikinci oyunun konusundan hiçbir şey anlamazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90

    Hocam ilk oyunu hatta ilk oyunun DLC’lerini bile oynamanız lazım çünkü hikaye direkt devamı ve pek çok bağlantı var. Ana hikaye ve ek paketleri oynamazsanız ikinci oyunun konusundan hiçbir şey anlamazsınız

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Arkadaşlar 2. oyunu oynamak istiyorum ama 1. oyunu oynamam gerekir mi? Eğer ilk oyunu oynamazsam ikinci oyundan birşey anlamama durumu olur mu yoksa konuları bağımsız mı ?
    İlk oyun tam bir kanser. Oynayacağına internetten özet videolara falan bak. İlk oyunu oynarsan 2.yi oynamazsın sinirden. Oysa teknik olarak 2. oyun harikayken ilk oyun berbat. 2. oyunun atmosferi harika. Tr yamasıda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 6 Haziran 2020; 20:25:3 >




  • Vay arkadaş o ne giriş bölümüydü ya. Oyunu ekşide acayip övmüşler, konsol ex kalitesinde oyun falan diye. Dedim gene ekşiciler abartıyor herhalde. Yok abi bu bambaşka bir şey olmuş. Onlar nasıl grafikler öyle. Ben ilk oyundan nefret etmiştim. Ana konusunda hala daha mesajlarım durur. Adamlar bütün o nefret edilesi unsurları düzeltmişler devam oyununda. Yalnız oyun acayip kasıyor öyle böyle değil. Fpsyi 30a kilitledim ama o halde bile oynanacak gibi değil. Oyunu adamakıllı oynayan, vır vır konuşup dikkat dağıtmayan düzgün bir Türk oyuncu var mı bildiğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Vay arkadaş o ne giriş bölümüydü ya. Oyunu ekşide acayip övmüşler, konsol ex kalitesinde oyun falan diye. Dedim gene ekşiciler abartıyor herhalde. Yok abi bu bambaşka bir şey olmuş. Onlar nasıl grafikler öyle. Ben ilk oyundan nefret etmiştim. Ana konusunda hala daha mesajlarım durur. Adamlar bütün o nefret edilesi unsurları düzeltmişler devam oyununda. Yalnız oyun acayip kasıyor öyle böyle değil. Fpsyi 30a kilitledim ama o halde bile oynanacak gibi değil. Oyunu adamakıllı oynayan, vır vır konuşup dikkat dağıtmayan düzgün bir Türk oyuncu var mı bildiğiniz?
    İzleyeceksen pandadan izleyebilirsin. Meteden sakız izleme. İlk oyunuda ben kırmızı kep kanalından izledim gayet güzel oynamıştı. Senin pc düşük olabilir. Ben dün 3. defa başladım. 4 saat civarı oynadım. 40 kerede oynasam sıkılmam çok başarılı bir oyun. Yere göğe sığdırılamayan last of us bu oyun kadar iyi değil mesela. Ben 1.05 versiyonunu amd fx8350, 16gb ram, r9 270x 4gb ile ultrada oynuyorum. Gayet akıcı. Türkçe yamasıda çok iyi hazırlanmış. Oyunda 1 bug var. Pompalı ve sniper eldeyken bazen animasyon durmasına rağmen silahlar elde görünmüyor. Okla normal silahta bu bug yok. Belki yamadan kaynaklanıyordur yamasız hiç oynamadım bilemiyorum ama sorun değil. Nişan alınca silahlar tekrar görünmeye başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 14 Haziran 2020; 13:30:55 >




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Bende de 270x var ama işlemcim 2500k. Düşük ayarda 30 fps oynatıyor ara ara 20ye kilitleniyor. Bu akşam biraz daha devam etmeye çalışacağım alışabilirsem kendim oynayıp bitireceğim.
  • Beyler kurbanınız olayım şu oyunun sonunu bir anlatın ya.


    Ben ne Ruvik'i anladım ne de bu oyunu anladım. Türkçe yama ile oynuyoruz bir de. The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] 


    @gokhans19 @Guest-2C5CD639E

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    Beyler kurbanınız olayım şu oyunun sonunu bir anlatın ya.


    Ben ne Ruvik'i anladım ne de bu oyunu anladım. Türkçe yama ile oynuyoruz bir de.  


    @gokhans19 @Guest-2C5CD639E

    İlk oyundan bahsediyorsun sanırım. Ruvik ilk oyunda vardı. Ben ilk oyunun sadece dlclerine biraz baktım ama ana oyunu oynamadım sadece youtubedaki kırmızı kep kanalından izledim. Youtubeda hikayesini falan anlatan varsa belki aradığın cevabı bulursun.





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.