Şimdi Ara

The Event (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
2
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatta vasat bir dizi izlenimi verdi bana, sürekli zamanda atlama yaptılar.
    Acaba nasıl bağlayacaklar derken rayına soktular işi.

Fazla bir beklenti içinde olmadan 2. bölümü bekliyorum, bakalım "kurtarıcılar" kimmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

dizide merak unsuru olduktan sonra klişe olsun yada olmasın bilm kurgu fantastik hiç farketmez her türlü izlettiriyor bence kendini ama dizini ilk bölüm reytingeleri iyi olsa bile ben iptal olcağı düşüncesindeyin bu tarz dizilerin hiç şansı yok zaten 2 seçenek var ya iptal olur yada lost gibi saçma bir finalle biter başka alternatif düşünülemez daha ilk bölümden bunları söylemek için çok erken ama sonuçta bilimkurgu tarzda bişey olcağı belli dolayısıylada yazdığım 2 seçenekten biri gerçek olucaktır çünkü bu tarz dizilerin kaderi bu ne yazkki

Katılıyorum. Dizi flashbacklerle devam ederse ne yazık ki pek şansı yok. Umarım bir sonraki bölümde karakterlerin geçmişlerine inmek yerine kaldığı yerden devam etmeyi tercih ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 22 Eylül 2010; 18:10:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Abarttığınız kadar değildi bence.

Fazla bir beklenti içinde olmadan 2. bölümü bekliyorum, bakalım "kurtarıcılar" kimmiş...

Zaman atlama kısmına laf söyleyemem de vasat olduğu konusunda haklısın. Dediğim gibi dizide öyle ahım şahım bir senaryo göremedim.

Bu arada imzandaki ilk söz yalnış.

"Gülerseniz tüm dünya birlikte güler, ama ağlarsanız yalnız ağlarsınız."
  • açıkçası Lost'u tekrar izler gibi hissettim kendimi. izlenebilir seviyede bir dizi olacak gibi ama ahım şahım birşey de değil. doğru düzgün bir senaryo yaparlar umarım da bıktırmazlar diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Abarttığınız kadar değildi bence.

Zaman atlama kısmına laf söyleyemem de vasat olduğu konusunda haklısın. Dediğim gibi dizide öyle ahım şahım bir senaryo göremedim.

Bu arada imzandaki ilk söz yalnış.

"Gülerseniz tüm dünya birlikte güler, ama ağlarsanız yalnız ağlarsınız."

Doğrusu o evet, hatta ilk olarak ben de öyle yazmıştım ama filmde geçen cümle bu sanırım.

• İndiriyorum bakalım hız 512 kb ama olsun
  • Ben de flashback lerden rahatsız oldum, o ne öyle 7 gün önce, 3 ay önce, 5 ay önce. Anlatmak istediğini düz yoldan anlat kardeşim. Karmaşık olunca kaliteli olmuyor. Bence böyle giderse sonu Flashforward gibi olur. Amerikalılar bu tür şeylere doydu bence
  • Bence güzeldi dizi ama sonundaki o bilim kurgu tarzındaki olayı beğenmedim. Bakalım devamı nasıl gelecek
  • yeni izledim, çok klişe. zaten bişeye bağlıcaklarına umudum bile yok hep fos cıkıyor bu tarz diziler örnek person unknown
  • İlk bölüm güzeldi aldım listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Son sahneye kadar herşey güzeldi. Sonda batırdılar. Artık Sci-fi dizi görmek bile istemiyorum. Büyük ihtimal uzaylılara bağlayacaklar konuyu.

İnşallah uzaylılara bağlamazlar o zaman çoook kötü olur
  • Ayrıca farklı bir flashback tekniği denemişler bazen kafa karışıyo ama toparlanıyo hemen güzel olmuş...
  • flashbackleren rahatsız olmayan bi ben varım herhalde zaten ilk bölümde olayı açıklamaları için flashback şarttı bundan sonraki bölümlerde flashback olsa bile bu kadar çok olacağını sanmıyorum ilk bölümdeki flashbackleri çıkarınca toplam 5 dakika falan kalıyor dizi kafa karıştırıcı değildi bence fakat 5 saat önce 1 hafta önce gibi yazıları kaçırınca işte o zaman kafa karıştırıcı olur onlara dikkat ettikten sonra gayet anlaşılır flashbacklerdi

2. bölümün adı:To Keep Us Safe
    bakalım koruyanlar ortaya çıkcakmı bu kadar çabuk açıklancağını sanmıyorum ama izleyelim görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 23 Eylül 2010; 15:34:29 >
  • madem o kadar güzel yorumlar gelmiş başlamamak olmaz şimdi ilk fırsatta başlıcam.

Edit: izledim.

gayet güzeldi flashbackler herkesi rahatsız etmiş ama ben hiç rahatsız olmamışım nedense. bilimkurguyu da severim. iyi oldu bi bilim kurgu dizisi daha. ya tek kötü yanı şu sonunda ki

- They saved us.
    -Who Saved us?
    - they.

ya arkadaş sıkılmadınızmı her dizide aynı yöntemi kullanmaktan direk söylesene uzaylılar kurtardı veya sincaplar kurtardı kim kurtardıysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 23 Eylül 2010; 17:14:09 >
  • Zaman kavramım kalmadı diziyi izlerken. Bilmiyorum, pek tat alamadım izlerken. Pek uzun ömürlü olmaz gibime geliyor.
  • İlk bölümü izledim.Biraz karışıktı.

En sondaki kadın kim
  • Yılın en bomba dizisi buysa vay halimize,amerikalılar yine gizli işler peşinde ıvır zıvır
  • 2-3 bölüm daha izlemek lazım bence. konu o zaman oturur.
  • İzledim beğendim ama birşey anlamadım
  • Olmaz olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.