Şimdi Ara

The Event (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
867
Cevap
2
Favori
31.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekşi sözlükte lost gibi yorumları falan gördüm inşallah o kadar abartılmaz be.
  • Dediğiniz kadar güzelse indirip izlemeye değer.
  • Hakikatten on numara bır baslangıc oldu ya
  • Yorumlardan dolayı indiriyorum bakalım yarın izlerim
  • İnmek üzere, birazdan izleyip yorumumu yaparım.
  • 24 tarzında bir dizi ise kaçmaz hemen indiriyorum
  • fenaa dizi değil hani gelecek vadediyo.ama üstte arkadasın dediği gibi amerikalılar bu tarz dizileri nedense az izlio daha çok polisiye şeylerle ilgileniyor umarım tutar.
    dizi çok ekşınlı geçti ilk bölümü bu sezon iki dizi vardı başlıcam biri bu diğeri nikita; ikisinide sevdim bakalım.
  • Yorumlar gaza getirici. E madem kırmayalım sizi yarın izler yorum yaparım.
  • iddali bir giris yapti bakalim ,gelecek bölümlerde de iyi olur ins.
  • İlk bölüme göre yorum yapacak olursam kesinlikle muhteşem bir dizi. Uzun zamandır bu kadar güzel bir dizi izlememiştim. Hayran kaldım.
  • Yorumlara bakarsak sağlam bir yapım geliyor.
  • Heyecanı yüksek,güzel bir giriş yaptılar. Sağlam bir kurgu akışı eşliğinde tempoyu korurlarsa kaliteli bir yapım olacak gibi duruyor

Henüz konu olarak pek net değil ama umarım Lost, Flashforward ve türevlerinden daha farklı temada bir dizi izleriz...
    Aynı zamanda " 24 " dizisinden de esintiler göreceğiz gibi...

Yeni bölümü beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Eylül 2010; 5:02:09 >
  • Bu arada dizinin official sayfaları :

http://www.facebook.com/NBCTheEvent

http://www.nbc.com/the-event/

http://twitter.com/NBCTheEvent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Eylül 2010; 5:47:15 >

• Sean'in denizde kurtardığı kızın (Vicky) hareketleri garip geldi. Leila'nın kaçırılmasında o çiftin payları olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz Vicky Leila'ya içecek getirdi ayrıca telefonla konuşurken ilginç bir bakış attı. Buna ek olarak Sean'e beraber yüzdükten sonra çok yakın davrandı.

Şu çekik gözlü elamanın ne iş olduğunu tam kavrayamadım kavradıysanız bi zahmet açıklayıverin.
  • Arkadaşlar dizi gerçekten fırtına gibi başladı. Bekliyordum, ama bu kadarını da değil. Çok soru işareti olması da güzel oldu. En azından konu kolay tıkanmaz.
  • Elimdeki diziler bitince denemeyi düşünüyorum, mesajım bulunsun.
  • Gerçekten süper bir pilot bölümdü. Son sahnede ağzım açık kaldı. Bir çok soru var cevaplanmamış ama şu flashbackleri çok tutmazlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Umarım böyle bir pilottan sonra saçmalamaya başlamaz da şöyle gizemli, aksiyonlu güzel bir dizi izleriz.
  • Ya beyler yıllardır olan şeyler, hep aynı terane. Her yıl bu şekilde diz yapılır oldu. Çok klişe laflar vardı, klişe sahneler vsvs.

Amerika Başkanın'ın sözde vicdanlı ve iyi olması. CIA ve Ordu kötü blah blah... Zaten "onlar"ın kim olduğu da azcıktan belli. Kim olacak buyrun X-Men ver.3 ya da Uzaylı? başka ne olabilir allah aşkına.

Tamam aksiyonu bol dizi ama nolur ya herşey aynı senelerdir aynı hatta. Adam gibi diyalog yok mesela dizide, üstün körü bir diyalog yazımı söz konusu. Araya bilindik laflar "Onu iimizde seviyorduk" "Onlar bizi kurtardı blah blah."

Ah gene uçak gene uçak.

Dizide tek beğendğim sahne sonudur. Orasını güzel yapmışlar namussuzlar valla efekler on numaraydı orada.

Birde dizide sevdiğim bir yön o kadar zaman atlamas olmasına rağmen iyi toparladılar. O konuda kurgucularına bir helal olsun derim.

Ama hatalar çoktu?

Özellikle uçak sahnesi, 1 silahlar 2 araba. Ne demek istediğimi anladınız sanırım.Tabi belki bu konular ileride açıklanabilir. İzlemek lazım diziyi. Belki izlerim ama eğer bu şekilde devam edecekse(klişe klişe) blmiyorum valla.

Dizideki tek faktör merak gene, FF,The Heroes da ve Lostta olduğu gibi.

• konusu güzele benziyor, indiriyorum bakalım nasılmış
  • Son sahneye kadar herşey güzeldi. Sonda batırdılar. Artık Sci-fi dizi görmek bile istemiyorum. Büyük ihtimal uzaylılara bağlayacaklar konuyu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.