Bildirim
The Elder Scrolls V: Skyrim Video İnceleme (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
giantın yanına gidip dostça sohbet edeyim dedim,bir vurdu havaya uçtum
_____________________________ “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
Artık uyarıldın. -
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
GOTY olması söz konusu bile değil. Unch3 boşuna çıkmadı.
Hep manzarasında kaybolacağım bir oyun aramışımdır. Bakalım skyrim nasıl etkileyecek beni.
ahahaha
Puanın biraz az olmasının nedeni yeni gelecek yamalarla kapatılabilecek küçük hatalardan dolayı.Umarım yakın zamanda düzeltilir bu hatalar.Ve bunun dışında bu yılın en çok beğendiğim oyunuydu diyebilirim.GOTY ! _____________________________ İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB -
ne ne ne ne ne en az 9.8 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: stun
undefined
Arkadaşım oynadım bitirdim çok iyi hayatımda oynadığım en iyi oyundu takiiiiiiii The Elder Scrolls V: Skyrim çıkana kadar....:)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: stun
GOTY diyenler merak ediyorum uncharted 3 oynadılarmı :?
sen acaba skyrimi oynadın mı :? Kabul edin artık uc 3 2. oyundan bile kötü.Yemin ediyorum eğer uc3 goty olursa kendimi banlatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 25 Kasım 2011; 21:56:15 >_____________________________
A true Warsong spits in the face of death -
Baloncesto
25.11.2011 21:55:19
bak buna gulunur ... uc 3 2. oyundan kötuymuş .? başka :? :D
2 sinide oynadım .. uc 3 kesınlıkle daha iyi uc 2 den.. eğer oynasaydın uc 3 un daha iyi oldugunu görurdun... oynamadıgın apaçık bellı ... yapımcılar da uc 2 den daha iyi oyun yapıtıgımıza ınanıyoruz dedıler. :S uc3 bence goty olur.. o olamadı diyelım batman olur .. skyrim 3. sırada bana göre_____________________________ -
Elder Scrolls serisi olunca pek objektif olamiyorum maalesef
yilin oyunudur kendileri
2-3 seneye Bethesda Fallout 4'u cikartsin, o seneki GOTY
_____________________________ -
Beklenilen oyun, beklenilen inceleme, GELDİ. _____________________________ -
inceleme için teşekkürler. Çok hoş oyun gerçekten ben oynamaya başladım daha başlarındayım, şunu söyleyebilirim ki grafikler muhteşem.. tavsiye ederim. _____________________________ -
İnceleme geç geldi gibi görünüyor ama oyunun derinliği düşünüldüğünde gayet normal. Detaylı bir inceleme olmuş, oyunun hakkını vermişsiniz.
Son sahne kimin fikriydi çok merak ettim, hiç beklemezdim öyle birşey.
incelemenin sonunda sandalyeden düştüm 
Şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri.Verdiğim paranın hepsini kuruşuna kadar hak ediyor. _____________________________ -
Parayı denkleştirsem alıcam inceleme için teşekkürler _____________________________ -
22.00 dakika incelem sürsi ile en uzun inceleme süresine sahip oma ünvanını aldığına göre sizden gerçekten güzel oyun demektir. _____________________________ PS3Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5PS4GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne | -
Yilin oyunu kesinlikle sadece oblivionda yaptigi gibi bethesda goruntu acisindn yeni bir asamaya gecmemeyi secmis konsollar yuzunden konsollar yeterince can sikti bu yuzden zaten pc oyunculugunu 10 gomlek geri cekiyor malesef konsollar oyun cikmis ve cikacak oyunlari ezmis cidden morrowind i hatirlatti bazi acilardan bana obliviondan guzel olmus kesinlikle _____________________________ -
Bethesda oyunlarını kıyaslayarak söylüyorum (Morrowind, Oblivion, Fallout 3 ve Fallout: New Vegas); Oblivion ve Fallout 3'ten daha başarılı, Morrowind ile kafa kafaya, Fallout: New Vegas'tan ise daha zayıf buldum bu oyunu. misal bu yıl çıkan Deus Ex: Human Revolution çok rahat tokatlar bunu. tabi bu benim düşüncem. gayet sağlam oyun yinede. _____________________________ -
E nihayet. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı