Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (679. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

beyler bu görevle ilgili bir sorum olucaktı :Forsworn Conspiracy bu görevin son maddesinde return Eltrys geri dönmeni istiyor dönüyorum sonra stormcloak askerleri var orda onlarla konuştuktan sonra svaaşıyoruz bn sorum bu adamlarla savaşmamız gerkiyor mu ? daha sonra şehirdeki bütün askerler saldırmaya başlıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?

yok savasmak zorunda diilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

Selamlar.Arenea Ienith adlı companionu aldım.Baya memnunum kendisinde.Ancak bir sorunum var bu kadın büyücü ve staff filan verince kullanmıyor.İnternette araştırdım staff kullanabiliyor normalde ama ben verince kullanmıyor sadece kalkan kılıç filan kullanıyor.Robe filan da kullanmıyor.Sorunun ne olduğunu bilmiyorum bu konu hakkında bilginiz var mı acaba?

Teşekkür ederim.Daha one handed yüzlenmedi pickpocketi yüzlemek kasar şu aralar

İzlediğim birçok videoda legedandry itemler görüyorum.Bunlar nasıl yapılıyor?

Bir de ben alchemy kasıcam izlediğim bir guide vardı youtubeda orada adam bütün eşyalarınız potion enchantıyla entcantlayın diyordu.Şimdi bende bu ench var ama bendeki %8 veriyor adamdaki itemlar %29'du bu nasıl yapılıyor??

Bir soru daha varŞimdi ben smithing enchantı için bir item aldım onu disenchant ettim.Yanlış hatırlamıyosam minor smithingdi bu eşya.Eğer bu eşya major smithing olsaydı bana verdiği enchant daha mı iyi olurdu?Eğer öyleyse herhangi bir yolu var mı bu smithing enchantını yükseltmemin.Ne zamandır kafama takılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benim aklıma takılan bişey var. şimdi benim karakterim okçu. bu yüzden hep light armor giyiyorum. şu an üstümde elven set var.

bir okçu olarak heavy armor giymemin bi dezavantajı olur mu? yoksa light devam mı?

08:25'de dedigi gibi light armor

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

quote:

Orijinalden alıntı: lahtanan

quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Burda hava atanlar varmış

Maşallah Sauron'un asası gibi

Kardeş fazla ses cıkmasın ben böyle demir yığınlarını kullanmıyorum yoksa bende daha ilahları var gördüğün gibi ama şu var sen o gösterdiğin kıytırık çekici kaldırana kadar ben sana 5 tane vururum bu agır kılıcla degıl tabı kendı kus gıbı elf kılıclarımla sen bana dokunamassın bile o ustundekı zırhla takoz gıbı kalırsın ah bı pvp olsada burda artislik degil oyunda yapsam sana, herkez had bilecek

banada öğret ustad anlat banada

kılıcı hızlı sallarsın ama mace alır %75 armor ignore ile dümdüz eder seni.

Dostum bizde bos degiliz sadece armourum 1800 kilic 700 ama dahada gelistirecegim

567 armordan sonra istersen 100000 armorun olsun fark etmez.

Bu oyunda sınır 567'dir...Yani Armor'ile fiziksel atakların ancak %80'ini engelleyebilirsin..

Şurda detaylıca anlatıyor.

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Armor

sağol be kardeşim
    şu saçmalığa dur dedin

bu saçmalıkları o yazının neresinden çıkardınız ? translate terk liseli

öncelikle adam gibi konuşalım
    saçmalık, oyunda bir açığı kullanarak mantığı mahvetmektir ve oyunun amacına terstir. bu beni ilgilendirmez, isteyen istediği gibi oynasın ama bununla birbirine caka satma ve ben sana şunu yaparım gibi gaza gelmeler komik; üstelik suraz'ın verdiği linkte anlatıldığı üzere bu imkansızken.
    rahatlamışsındır umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

burada takıldım ne yapmamız lazım ilk önce konuştuk sonra hep aynı şeyleri tekrarlamaya başladı

Bisey sormak istiyorum ne zamandir oynuyorsun oyunu. Ben buraya geldim gectim orada shoutunu goster diyordu sanirsam korkma falan diyor. p ye bas ac magic seyini ordan shout a bak orda tek bisi vardir su an sende onu z ye basarak adama atcan korkma bisi yapmazlar eger atabilirsen

Yani ben 6-7 saat oynamisimdir toplamda orayi coktan gectim senin ustundeki seyi gorunce bu adam eger anlamadiysa dedigini nasil oynadin abi o kadar bu oyunu :S

• quote:

.....
    .....

saçmalık, oyunda bir açığı kullanarak mantığı mahvetmektir ve oyunun amacına terstir. bu beni ilgilendirmez, isteyen istediği gibi oynasın ama bununla birbirine caka satma ve ben sana şunu yaparım gibi gaza gelmeler komik; üstelik suraz'ın verdiği linkte anlatıldığı üzere bu imkansızken.
    rahatlamışsındır umarım

Bunlar oyunun açığı değil resmen saçmalığı.. adamlar anlaşılan sadece kodluyor.. hiçmi denemediniz be arkadaş ..
    light armorla smithing ve enchanting kasıp cape ulaşılmasından büyük saçmalık olamaz. birde hiç öyle special dragon armor set gerekmiyor.. basit leather armorla bile 100 smithing + smithing enchantli itemlar + potion ile legendary yapılarak + perklere verip cap oğlu cape getirilebilir.. bull shit..

ayrıca oyundaki çoğu sağlam mobun canı 1000-2000 iken 500-600 vuran one handlere ne demeli.
    insanın oynayası kalmıyor bu tip salaklıkları görünce..

birde şu SSleri yarıştırma olaylarını görünce direk aklıma bu oyunun kendini kanıtlayamamış tatminsizler için yazıldıgı geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

burada takıldım ne yapmamız lazım ilk önce konuştuk sonra hep aynı şeyleri tekrarlamaya başladı

Bisey sormak istiyorum ne zamandir oynuyorsun oyunu. Ben buraya geldim gectim orada shoutunu goster diyordu sanirsam korkma falan diyor. p ye bas ac magic seyini ordan shout a bak orda tek bisi vardir su an sende onu z ye basarak adama atcan korkma bisi yapmazlar eger atabilirsen

Yani ben 6-7 saat oynamisimdir toplamda orayi coktan gectim senin ustundeki seyi gorunce bu adam eger anlamadiysa dedigini nasil oynadin abi o kadar bu oyunu :S

ne varki dostum üstümde alt tarafı göze batar bir daedrıc zırhı onuda bir sandıkta bulmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: enesemre1996

beyler ben skyrime yeni başladım şu party bölümünde hani içeriye sızıyoruz ya orda kıyafetlerini almak için sandık var ben bakıyorum sandık boş o yüzden o bölümü geçemiyorum normalde kıyafetlerim var yani ama sandıkta gözükmüyor internette baktığım adamlarda çıkıyo ne yapmalıyım

Malborn'e şehirde kullanıcağın itemleri vermen lazım.Banada öyle olmuştu.Senden itemlerini isteyince çoğu kişi ekranı kapatıyor.İtemlerini ver kalan itemlerse Delphin'in gizli odasındaki sandığında.Bir kaç arkadaş benim bu yazım üzerine kurtulmuştu.Bug falan yok ortada.
  • beyler yardım... iso olarak indirim. ama sanırım daemon tooldan yapmamız gerekiyormuş. nasıl kurulur bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

.....
    .....

rahatlamışsındır umarım

Bunlar oyunun açığı değil resmen saçmalığı.. adamlar anlaşılan sadece kodluyor.. hiçmi denemediniz be arkadaş ..
    light armorla smithing ve enchanting kasıp cape ulaşılmasından büyük saçmalık olamaz. birde hiç öyle special dragon armor set gerekmiyor.. basit leather armorla bile 100 smithing + smithing enchantli itemlar + potion ile legendary yapılarak + perklere verip cap oğlu cape getirilebilir.. bull shit..

ayrıca oyundaki çoğu sağlam mobun canı 1000-2000 iken 500-600 vuran one handlere ne demeli.
    insanın oynayası kalmıyor bu tip salaklıkları görünce..

birde şu SSleri yarıştırma olaylarını görünce direk aklıma bu oyunun kendini kanıtlayamamış tatminsizler için yazıldıgı geldi..

Oyunların hemen hepsi önemli bir insan olma güdümüzü tatmin etmemiz için yazılmıştır. Biz oyunları bu yüzden oynuyoruz aslinda ve oyun üreticileri bunu çok iyi biliyor.
    Hiç düşündünüz mü Skyrimde sıradan bir bandit olsak ve önümüz gelişmeye öğrenmeye kapalı olsa bu oyunu hiç kimse oynamazdı.

• quote:

quote:

quote:

ne varki dostum üstümde alt tarafı göze batar bir daedrıc zırhı onuda bir sandıkta bulmuştum

hic mod atmadinmi oyuna cok kotu gozukuyor oyun :) grafik modlari var guzel bak.

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/top/alltime.php

Burada ilk 100 populer liste var burdakiler iyidir eger anlayabilirsen conflic oluyormu modlarda olmuyormu hepsini mantikli olarak sirayla kurabilirsin overwrite yapmadan ama dikkat et iyi oku.

Bu ilk baslarda modlarla ugrasirken manuel olarak color, saturation vs vs yaparken cektigim bir screenshoot farki gorebilirsin :) (HD-DLC "bethesda offical texture pack" ve skyrim enhanced shaders yuklu degil bende. Bazilari onlada uyumlu yapiyormus diger modlari ama hic tecrubem yok)
    https://store.donanimhaber.com/d9/33/b1/d933b109be95038a8b1650ac1a077a6b.png

Bu arada bu ustteki silahlar nedir anlamadim ben daha 2x damage vurandan daha fazlasini gormedim 600 nerde var. Dragona tek falanmi atiyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 21 Şubat 2012; 10:02:22 >

• Görev geregi destruction büyüsü olan Frostbite i kullanmam gerekiyor ama öyle bir büyü yok onu seçebilmem için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 21 Şubat 2012; 11:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunez

beyler yardım... iso olarak indirim. ama sanırım daemon tooldan yapmamız gerekiyormuş. nasıl kurulur bilen varmı ?

Arkadaslar bana bi yardim edermisiniz daemon toolstan yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

beyler bu görevle ilgili bir sorum olucaktı :Forsworn Conspiracy bu görevin son maddesinde return Eltrys geri dönmeni istiyor dönüyorum sonra stormcloak askerleri var orda onlarla konuştuktan sonra svaaşıyoruz bn sorum bu adamlarla savaşmamız gerkiyor mu ? daha sonra şehirdeki bütün askerler saldırmaya başlıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Orada komploya uğruyorsun zaten.

Eltyrs in evine gidince onu ölmüş buluyorsun, guard lara da teslim olunca görev tamamlanıyor.
    Dönen entrikaları açığa çıkardığın için seni ölesin diye madenlere çalışmaya gönderiyorlar.
    Yeni bir görev serisi açılıyor.
    Yani "Forsworn Conspiracy" yi tamamlamak için guard lara teslim olman lazım.

• quote:

quote:

beyler yardım... iso olarak indirim. ama sanırım daemon tooldan yapmamız gerekiyormuş. nasıl kurulur bilen varmı ?

Arkadaslar bana bi yardim edermisiniz daemon toolstan yapamiyorum

Daemonu kur sonra sağ tıkla sanal aygıt yerleştirden kalıp dosyası yerleştire tıkla
    çıkan pencerede skyrim iso dosyasının olduğu klasörü bul.TIKLA VE KURULUMA BAŞLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Burda hava atanlar varmış

Maşallah Sauron'un asası gibi

Kardeş fazla ses cıkmasın ben böyle demir yığınlarını kullanmıyorum yoksa bende daha ilahları var gördüğün gibi ama şu var sen o gösterdiğin kıytırık çekici kaldırana kadar ben sana 5 tane vururum bu agır kılıcla degıl tabı kendı kus gıbı elf kılıclarımla sen bana dokunamassın bile o ustundekı zırhla takoz gıbı kalırsın ah bı pvp olsada burda artislik degil oyunda yapsam sana, herkez had bilecek

banada öğret ustad anlat banada

kılıcı hızlı sallarsın ama mace alır %75 armor ignore ile dümdüz eder seni.

Dostum bizde bos degiliz sadece armourum 1800 kilic 700 ama dahada gelistirecegim

567 armordan sonra istersen 100000 armorun olsun fark etmez.

Bu oyunda sınır 567'dir...Yani Armor'ile fiziksel atakların ancak %80'ini engelleyebilirsin..

Şurda detaylıca anlatıyor.

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Armor

sağol be kardeşim
    şu saçmalığa dur dedin

bu saçmalıkları o yazının neresinden çıkardınız ? translate terk liseli

Translate terk ve liseli diye kime diyorsun sen ?

• Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?

•Game-changing performance boost of up to 45% in The Elder Scrolls V: Skyrim, "the fastest selling title in Steam's history"
    hemen indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?

•Game-changing performance boost of up to 45% in The Elder Scrolls V: Skyrim, "the fastest selling title in Steam's history"
    hemen indiriyorum

%45 mi bilmem ama bende bayağı işe yaradı.
  • quote:

hic mod atmadinmi oyuna cok kotu gozukuyor oyun :) grafik modlari var guzel bak.

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/top/alltime.php

Burada ilk 100 populer liste var burdakiler iyidir eger anlayabilirsen conflic oluyormu modlarda olmuyormu hepsini mantikli olarak sirayla kurabilirsin overwrite yapmadan ama dikkat et iyi oku.

Bu ilk baslarda modlarla ugrasirken manuel olarak color, saturation vs vs yaparken cektigim bir screenshoot farki gorebilirsin :) (HD-DLC "bethesda offical texture pack" ve skyrim enhanced shaders yuklu degil bende. Bazilari onlada uyumlu yapiyormus diger modlari ama hic tecrubem yok)
    https://store.donanimhaber.com/d9/33/b1/d933b109be95038a8b1650ac1a077a6b.png

Bu arada bu ustteki silahlar nedir anlamadim ben daha 2x damage vurandan daha fazlasini gormedim 600 nerde var. Dragona tek falanmi atiyonuz

diğer oyunlardan gözüm grafiğe doyuyor skyrim de hiç grafik olmasa da oynarım bu oyunun zevki bir ayrı ama bu buglar delirtecek beni

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.