Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.426
Cevap
130
Favori
1.716.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • ulan şu transmude denen şey bizdede olsada 5 liraları 50 liraya 10 liraları 100 liraya falan çevirsek ne güzel olmazmı :)))

Orijinalden alıntı: Sarisakal

ulan şu transmude denen şey bizdede olsada 5 liraları 50 liraya 10 liraları 100 liraya falan çevirsek ne güzel olmazmı :)))

harbiden :) çok iyi olurdu..

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

Beyler 60 küsür saat oynadıktan sonra anca evlendim.Önce kariyer meselesi...

Yengenize sulanmayın!

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

ben de bununla evlenmek istiyom ama evlenilmiyomuş galiba. hileyle evleniyomuş.kodu bi yazıversen

-Hroki'ye(resimdeki kız) doğru bakarak konsolu aç.
    -Konsol açıkken mouse ile Hroki'ye tıkla.Tıkladığın zaman isminin hemen altında ID'si gözükecek.
    -ID'si gözükür durumdayken sırayla şunları yaz;

addtofaction 19809 1
    player.setrelationshiprank player 4

tek tek yazıp enterladıktan sonra kolyeyi tak ve konuş.Mutluluklar dilerim.

Ayrıca follower olarak yanında götürebiliyorsun.Onun içinde aynı şekilde;

addtofaction 5C84D 1

yazınca follower olmalarını etkinleştirebiliyorsun.

nerde bu hroki denen kadın kardeş gidem yanına ?

• Skyrim Gizemi: Harita dışındaki bölgeler neden hazırlandı?
    Teoriler havada uçuşuyor!

Çoğumuz muhtemelen Skyrim'in kendisinin bir parçası olan mevcut araziyi tamamen keşfetmek için uğraşırken, deneyimli bir PC oyuncusu, Bethesda'nın Elder Scrolls V içindeki Tamriel kıtasında diğer ülkelerin temellerini attığını keşfetmişti ve biz de bunu sizlere hafta içinde sunmuştuk.

Bir Elder Scrolls fanı, no-clip kodunu kullanarak Skyrim haritasının normal sınırlarını aştı ve gördüğü manzara karşısında şok oldu. Manzara ve bitki örtüsü umduğunuzdan çok daha ileriye uzanıyor. Sonuna gelindiğinde ise Vvardenfell ve Red Mountain'da (Elder Scrolls III: Morrowind'in merkezi olan bölgeler) dahil olmak üzere Morrowind topraklarının tüm coğrafyası görünüyordu.

Bu yeterince çılgınca gelmedi mi? Bu cesur sanal gezgin, Cyrodiil diyarına ( Elder Scrolls IV: Oblivion'un bulunduğu ülke) benzeyen bir kıta daha keşfetti.

Etrafta Tamriel'deki diğer bölgelerin benzer versiyonlarının neden bulunduğuna dair spekülasyonlar dolanıyor.

Popüler teorilerden biri, (yine de sorgulanabilir) Bethesda'nın gelecekte yayınlayacağı indirilebilir içerik paketleri için kolaylık sağlamak adına bu bölgelerin temel coğrafik dizaynlarını koyduğu yönünde. Böyle düşünmesi eğlenceli tabi ama yine de serideki tüm oyunların bölgelerini Skyrim'de indirilebilen bonus içerik olarak koyma fikri pek de inandırıcı değil.

3D haritanın daha doğru olması ve Skyrim'de yüksek noktalardan bakıldığında dünyanın doğru bir şekilde görülmesine yardımcı olmak için yapılmış olabileceği de olasılıklar arasında. Ya da belki de Bethesda, modcuların Tamriel'in diğer bölgelerini oyuna eklemek isteyebileceğini düşünüp bunları ekledi. Bu olasılıklar daha gerçekçi duruyor. Tabi bu aralar Şükran günü tatilinden dolayı Bethesda'ya ulaşılamıyor ve dolayısı ile tam olarak bunun takibinde olup olmadığı bilinmiyor.

Nasııll??

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

arkadaşlar oyun içersinde ev aldım fakat ev örümcek ağı dolu bu evi böyle yenileyip güzelleştirmemizin bir yolu yok mu ?

Evi satın aldığın saraydaki kel eleman var ya (whiterun'deki) yine ondan dekorasyon yapmasını istiyorsun ona göre evi döşüyor o.

ben bu adam ile tekrar konusmaya gittim ama hiç öyle bi seçenek göremedim ne yazıkkı :(

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

arkadaşlar oyun içersinde ev aldım fakat ev örümcek ağı dolu bu evi böyle yenileyip güzelleştirmemizin bir yolu yok mu ?

Evi satın aldığın saraydaki kel eleman var ya (whiterun'deki) yine ondan dekorasyon yapmasını istiyorsun ona göre evi döşüyor o.

ben bu adam ile tekrar konusmaya gittim ama hiç öyle bi seçenek göremedim ne yazıkkı :(

evi alınca sana bir kitap veriyo onu okuyup tekrar dene. decoration seçeneği olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat8190

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

Beyler 60 küsür saat oynadıktan sonra anca evlendim.Önce kariyer meselesi...

Yengenize sulanmayın!

ben de bununla evlenmek istiyom ama evlenilmiyomuş galiba. hileyle evleniyomuş.kodu bi yazıversen

-Hroki'ye(resimdeki kız) doğru bakarak konsolu aç.
    -Konsol açıkken mouse ile Hroki'ye tıkla.Tıkladığın zaman isminin hemen altında ID'si gözükecek.
    -ID'si gözükür durumdayken sırayla şunları yaz;

addtofaction 19809 1
    player.setrelationshiprank player 4

tek tek yazıp enterladıktan sonra kolyeyi tak ve konuş.Mutluluklar dilerim.

Ayrıca follower olarak yanında götürebiliyorsun.Onun içinde aynı şekilde;

addtofaction 5C84D 1

yazınca follower olmalarını etkinleştirebiliyorsun.

nerde bu hroki denen kadın kardeş gidem yanına ?

Markath'ta,haritanın en batısındaki şehir.Şehir meydanında dolaşırken görebilirsin.Ayrıca oradaki tavernanın sahiplerinin kızı oluyor kendisi.Tavernada yerleri süpürüyor arada.

• oyunun müziklerine nasıl erişebilirim? ya da OST'i var mı nette?

bu arada bende ana görevleri bitirip ara verdim oyuna, başka hiçbir oyuna dokunamıyordum çıktığından beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

oyunun müziklerine nasıl erişebilirim? ya da OST'i var mı nette?

bu arada bende ana görevleri bitirip ara verdim oyuna, başka hiçbir oyuna dokunamıyordum çıktığından beri

daha önceki sayfalarda var bununla ilgili mesajım.pm attım.noktaları teke indir.:)

Bana öyle birşey olmadı, NFS'dir FIFA'dır takılıyorum öyle.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

daha önceki sayfalarda var bununla ilgili mesajım.pm attım.noktaları teke indir.:)

teşekkür ederim.

eğer müzikleri oyunun dosyalarından nasıl çıkarabileceğimizi bilen varsa; onuda öğrenmek isterim.

• define haritası buldum beyler

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

define haritası buldum beyler

oyunda 10 tane varmış hazine haritası,ben 3 tane bulabildim. bende ilk bunu bulmuştum.üçünden de öyle şaşırtıcı ya da çok değerli birşey çıkmadı ama yine de arayıp bulmak güzel oluyor.

• quote:

Ben de buldum. Ya yanlış okudum, rastgele bir sandığa ulaştım ya da hayal kırıklığı oldu benim için.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • beyler deadra hearth ı nerden bulabilirim bi tane varmış envanterde deadric armor yaptım set yapmak istiyorum şehirlerde varmı bunlardan?

Orijinalden alıntı: ayvacuk

beyler deadra hearth ı nerden bulabilirim bi tane varmış envanterde deadric armor yaptım set yapmak istiyorum şehirlerde varmı bunlardan?

müze görevi vardı onu yap,görevin sonunda 4 tane kalp edineceksin.
    companions mekanında kodlakın odanın oralarda tepside var 1 tane.
    arada tektük çıkmıştı karşıma.ama nerde hatırlamıyorum.
    dediğim yerlerdeki kalpler haftada 1 tekrar çıkıyor sanırım.
    daedric set yapıp geliştirmek istiyorsan ebony ingot bulduğun gibi affetme.çok ucuz sayılmaz ama sömür.bulunsun

nerde buluyoruz hacı bunları?

Orijinalden alıntı: ayvacuk

beyler deadra hearth ı nerden bulabilirim bi tane varmış envanterde deadric armor yaptım set yapmak istiyorum şehirlerde varmı bunlardan?

25 levelsen büyücü tipli elemanlar satabiliyor. Ben The Black Star görevinde 3 tane daedra mage öldürdüm onlardan çıktı, yine bu görevde azuras starı alabilirsin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.