Bildirim
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1431. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Skyrim konusu yine ekran karti konusuna donmus. Kardesim birakin su ekran karti tartismalarini yada ozelden yapin gidin kart konusunda yapin son sayfaya bakayim dedim modlarla ilgili gelisme oyun konusunda fikir paylasan varmi diye bastan sona ekran karti tartismasi. Bu konuda sizin ekran karti tartismanizi cekmek zorundamiyiz ? -
Bana da aynısı Yoldaşlardan kardeş karakterlerden birisinde olmuştu. Çok çok uzaklaşman lazım karakterden. Ama gördüğü yerde yine aynı döngü giriyor. O olaydan önceki save dosyan duruyorsa ona dön. Unofficial Patch yükle öyle gir oyuna ya da patch'i yükledikten sonra yeni save aç bir tane. Unofficial patch nerdeyse tüm bugları ortadan kaldıran kapsamlı ve güzel bir mod. Türkçe oynuyorsan oyunu kısmi olarak çok az yer ingilizce yapacaktır ama bu seni rahatsız etmeyecek derecede endişe etme yani. -
950M ile düşük ayarlarda 15-20 fps alıyorum. Witcher 3 yüksek ayarlarda 30 fps ile oynayabiliyordum. Çok da bi yenilik olmamış ilk gün deneyip fps rezaletini görünce bir daha girmedim. Bethesda bu sefer batırmış -
-
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
950M ile düşük ayarlarda 15-20 fps alıyorum. Witcher 3 yüksek ayarlarda 30 fps ile oynayabiliyordum. Çok da bi yenilik olmamış ilk gün deneyip fps rezaletini görünce bir daha girmedim. Bethesda bu sefer batırmış
Muhtemelen 2. ekran kartını kullanıyor, nvidia denetim masasından yüksek performanslı kartı seçin -
Böyle bir konu açılmış
"Kullandığım 4k Grafik Modları - Remastered'i Geçer "
http://www.elderscrollsturk.com/index.php?topic=12526.0
-
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
Böyle bir konu açılmış
Onların hepsini yükledikten sonra Witcher 3'ü filan da sollaması lazım. Hayır remastered Pc için çıkmadı zaten, konsollara çıktı. Ki konsollarda bile 30-45 fps arası çalışıyormuş oyun. Görsel olarak daha kaliteli bir şey yapsalar, muhtemelen konsollarda performans düşüşleri aşırı olacağından satış yapamayacaklardı. Burdan gerisi remastered'a mod çıkaracak olanlara kalmış. Not: Remastered için çoktan gelişmiş ışıklandırma modları, pek çok sweet fx preseti ve ayrı ayrı kaplama paketleri çıktı. 4k kaplama ve Enb modları ise hala geliştirme aşamasında
-
Oyunda modlar ile epey uğraşıyorsanız,mümkün olduğunca çabuk ana görevleri bitirmeye bakın,bazen save bozulabiliyor.Bende bir kere bozuldu ana görevde ilerleyemiyordum,şu Sıçanyolunda birini aradığımız göreve gelince hep hata veriyordu.Ne yaptıysam olmadı modların hepsini sildim,hile ile o bölümü atladım bir sonraki ana görevde yine hata verdiydi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
Böyle bir konu açılmış
Onların hepsini yükledikten sonra Witcher 3'ü filan da sollaması lazım. Hayır remastered Pc için çıkmadı zaten, konsollara çıktı. Ki konsollarda bile 30-45 fps arası çalışıyormuş oyun. Görsel olarak daha kaliteli bir şey yapsalar, muhtemelen konsollarda performans düşüşleri aşırı olacağından satış yapamayacaklardı. Burdan gerisi remastered'a mod çıkaracak olanlara kalmış. Not: Remastered için çoktan gelişmiş ışıklandırma modları, pek çok sweet fx preseti ve ayrı ayrı kaplama paketleri çıktı. 4k kaplama ve Enb modları ise hala geliştirme aşamasında
Remastered oyunu ilk defa oynayacaklar için iyi ama bizim gibi saatlerini harcayanların almasına bence gerek yok,hem de normal versiyona bir yığın mod çıktı,o modlara bile Türkçe yamalar yapıldı/yapılıyor...
W3'ü sollaması imkansız zaten,W3'ün özellikle karakter modellemeleri ve kıyafetler zırhlar bir rpg oyununda gördüklerimin en iyisi
-
Oyunun ne olduğunu bilmesem kasmalara normal diyeceğim. Mod kurarak daha iyi grafiklerle daha yüksek fps alıyordum ben şu ankinden daha kötü sistemde. Soytarılık resmen. Keşke Legendary Edition'ı kursaydım, özlemişim o evreni. -
945MB patch geldi.
Skyrim Special Edition 1.1 Update Live on Steam
Skyrim Special Edition 1.1 Update (All Platforms Unless Otherwise Noted)
Fixes
*General performance and optimization improvements
*Fixed rare issue with NPCs not appearing in proper locations
*Fixed an issue with interface elements not appearing correctly on certain
*Displays (Xbox One and PS4)
*Fixed issue with saves erroneously being marked as Modded, even though no mods are active
*Updated some sound files to not use compression -
Daha önce rpg oyun oynamadım. black friday döneminde skyrim alacağım. merak ettiğim konu steam atölyesinde ana oyun ve her dlc için türkçe yama var. yorumlarda kuramayanlar olmuş. şu an durum nedir sorunsuz şekilde türkçe oynanabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch
Daha önce rpg oyun oynamadım. black friday döneminde skyrim alacağım. merak ettiğim konu steam atölyesinde ana oyun ve her dlc için türkçe yama var. yorumlarda kuramayanlar olmuş. şu an durum nedir sorunsuz şekilde türkçe oynanabiliyor mu?
Skyrim SE ye kurulmuyordu, şuan bildiğim kadarıyla kuruluyor. Asıl skyrim için Türkçe yama sorunsuz çalışıyor zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bounty collector diye bir adam geldi. Dedi senin şu kadar para borcun var. Hayır deyince girişti öldürdüm. Sizce yanlış mı yaptım kimdi o?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adnansetek
Bounty collector diye bir adam geldi. Dedi senin şu kadar para borcun var. Hayır deyince girişti öldürdüm. Sizce yanlış mı yaptım kimdi o?
İşlediğin suçlar çoksa ve cezasını henüz ödemediysen, Jarllardan biri arkandan bu adamlardan gönderiyor. Kendisi ağır zırhlı bir devlet memuru yani. Şimdi onu öldürdüğün için bounty miktarın bir tık daha artmış olabilir. -
quote:
quote:
İşlediğin suçlar çoksa ve cezasını henüz ödemediysen, Jarllardan biri arkandan bu adamlardan gönderiyor. Kendisi ağır zırhlı bir devlet memuru yani. Şimdi onu öldürdüğün için bounty miktarın bir tık daha artmış olabilir.
Bilsem öldürmezdim ya. Ulfric efendiye bak onun için skyrim'i Feth ettim geldi bana adam yolladı. Cidden öyle zırhlıydı ama ya. Serana ile beraber zor indirdik. Ama bounty artmadı niye bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
İşlediğin suçlar çoksa ve cezasını henüz ödemediysen, Jarllardan biri arkandan bu adamlardan gönderiyor. Kendisi ağır zırhlı bir devlet memuru yani. Şimdi onu öldürdüğün için bounty miktarın bir tık daha artmış olabilir.
Bilsem öldürmezdim ya. Ulfric efendiye bak onun için skyrim'i Feth ettim geldi bana adam yolladı. Cidden öyle zırhlıydı ama ya. Serana ile beraber zor indirdik. Ama bounty artmadı niye bilmem
Oyunda 10 tane Jarl var. Herhangi biri göndermiş olabilir. Ulfric Jarl değil, Skyrimin taçsız kralı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyunda 10 tane Jarl var. Herhangi biri göndermiş olabilir. Ulfric Jarl değil, Skyrimin taçsız kralı
Olsun hocam. Ben koskoca; Koskoca Alduin'i indirmiş dragonborn, hırsızlar loncası ve dark brotherhood'un ebedi ve ezeli lideri, Thalmor belasının korkulu rüyası, yıllardır süregelen Skyrim iç savaşını sonlandıran kahraman, Kıtadaki vampirlere kan kusturan deli dawngurd askeri, Skyrimi büyük belalardan korumuş delikalı bir College of winterhold öğrencisi, Solsteim adasını o yaşadığı karanlık günlerden geri aydınlığa çıkaran savaşçı, Azuradan Hermaeus Moraya Talosdan Nocturnala her türlü aedra ve deadranın övgüsünü kazanıp onların şampiyonu olmuş, şehirlerden kalabalık bandit kalelerinin fatihi, Her türlü şehirdeki sorunu çözerek jarl'ın gözdesi thaneyim!!!!!
Böyle bir muamele kabul edilemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 10 Kasım 2016; 20:17:11 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X