Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daxtor55

PCYE format attım ama Skyrim i Steam üzerinden yedeklemedim.Steamın saçma bir sorunu yüzünden yedekleyemedim oyunu.Yedekleme yapmadan save dosyaları userdata dosyasında bulunuyormuş.Bende bu dosyanın yedeğini aldım.Ama nette araştırdığım kadarıyla belgelerimdeymiş asıl save ler.Şimdi oyunu yüklesem ve userdata dosyasını C deki Steam a geri kopyalasam oyuna kaldığım yerden devam edebilir miyim?Yoksa boşa gidecek o kadar saatlik emeğim.

hiç bir şey yapmana gerek yok steam otomatik save yedekliyor zaten,oyunu kurup girince saven gelmesi lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

PCYE format attım ama Skyrim i Steam üzerinden yedeklemedim.Steamın saçma bir sorunu yüzünden yedekleyemedim oyunu.Yedekleme yapmadan save dosyaları userdata dosyasında bulunuyormuş.Bende bu dosyanın yedeğini aldım.Ama nette araştırdığım kadarıyla belgelerimdeymiş asıl save ler.Şimdi oyunu yüklesem ve userdata dosyasını C deki Steam a geri kopyalasam oyuna kaldığım yerden devam edebilir miyim?Yoksa boşa gidecek o kadar saatlik emeğim.

hiç bir şey yapmana gerek yok steam otomatik save yedekliyor zaten,oyunu kurup girince saven gelmesi lazım..

Hocam otomatik save i offline modda yapıyor mu?Çünkü ağırlıklı olarak offline modda oynadim son zamanlarda.Online oynanmiyordu steamin sorunu yüzünden.Birde ben steam cloud la ilgili herhangi bir ayar yapmadim.Otomatik save yapıyorsa cloud a kaydetmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün oyuna 3.kez başladım özlemişim cidden.Ama bir sorunum var Whiterun'daki ilk ejderha geldiğinde -adı Milmurnir'di sanırım- onu kestik muhafızlarla beraber ama oyun buga girdi.Ejderhanın ruhunu alamıyorum.Cesedi öyle duruyor yok olmuyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ? Unofficial Skyrim Patch yüklü load order'i de düzenledim ama başaramadım.
  • Oyuna 2 hafta önce başladım ve şu ana kadar 35 saat falan oynadım. Her şey çok güzel ama şu buglar ve glitchler oyuna gölge düşürüyor. Çileden çıktım artık ya!

Özellikle seninle birlikte gelen karakter delirtiyor. Ben bir yere giderken o geride kalıyor, bir yerde öylece duruyor, bir öne bir arkaya saçma sapan hareket ediyor, koşmuyor. Gelsin diye taa yanına koşturuyorum bir de. Sonra arkasında kendisine düşman vururken yüzüme bakıyor, kapının önünde dikiliyor vs..

Bir eve girdiğin zaman eşyalar uçuşuyor ve rahatsız edici dan dun sesleri geliyor.

Ayrıca hasar verme sistemi kötü. Birini 2-3 darbeyle veya okla indirirken, önceki öldürdüğünün tıpa tıp aynısını 15-20 darbeyle zar zor öldürüyorsun.

Sinematik olmaması da ayrı bir eksiklik.

Sinirden oyunu 2 kere silip yükledim, anlaşılan bir daha sileceğim. Boşu boşuna stres yapıyor oyun. Güzelim oyunu buglar mahvetmiş.

Buna rağmen deli gibi The Elder Scrolls VI'yı duyurmalarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 15 Kasım 2015; 14:30:53 >

• Arkadaşlar şehirlerin önündeki at arabalarını kullanamıyorum.Nereye gideceğimi seçip biniyorum hareket etmiyor nasıl düzeltebilirim
  • Oyunda bi mod vardi arkadaslar buyulerin kalan suresini falan gosteren. Mesela kurt cagirdiktan sonra ne kadar saniye kaldigini gosteriyordu sag ustte. Modu bulandan simdiden tesekkurler, iyi forumlar

• Yaşadığım bazı sıkıntıları yazıyım belji çözüm bilen vardır.

- oyunda herşey türkçe şuan ancak bi yerin kapısına önüne flan gelince isimler ingilizce görünüyor. Unoffical patch yüklü.
    - launcherdan ayarlara giremiyorum tıkladığım anda çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Windows 10 kullanıyom
    - bi görevi tanamladım eve girip adamla konuşmam lazım ama adam sürekli evden kovuyor. Konuşma penceresini açamıyorum bile

• Arkadaşlar oyun orjinal.Sistemim gayet iyi.Ama oyunda açık alanda özelliklede su kenarlarında sürekli anlık takılmalar yaşıyorum.Seste aynı şekilde..Mod falanda yok..Oyun dosyalarını doğrulattım.Sadece high texture pack yüklü.Oyun ayarlarınıda kıstım ama açık alanda sürekli takılıyor.Adam yere yatar gibi oluyor.Nette arattım ama sorun yaşayanlar korsan kullanıyordu..
  • şöyle atmosferi olan bi oyun çıkmadı ki başka arkadaş oynayalım. sırf zevk için o yaşlı adamların olduğu dağa tırmanıyorum oyuna girip. oyun tam bir efsane .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

şöyle atmosferi olan bi oyun çıkmadı ki başka arkadaş oynayalım. sırf zevk için o yaşlı adamların olduğu dağa tırmanıyorum oyuna girip. oyun tam bir efsane .

Aslında fallout serisi de oynanış açısından skyrim le çok benzer. Onu deneyebilirsin

• Beyler karrakterimin gozlerinden mavi isiklar cikiyor.Yukledigim modlari kaldirdim(Hepsini) duzelmedi.Oyunu sildim bastan yukledim gene olmadi.Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

Beyler karrakterimin gozlerinden mavi isiklar cikiyor.Yukledigim modlari kaldirdim(Hepsini) duzelmedi.Oyunu sildim bastan yukledim gene olmadi.Ne yapabilirim?

Metfun bug ı olmuş sanırım. Ss atar mısınız?

Etkisini kaldırmak için kod vardı da hatırlamıyorum şimdi.

• Daha 4. Levelim ilk görevleri yeni bitirdim. Ama oyun çok kolay geldi. Ayaz trolü hariç beni zorlayan kimse çıkmadı daha ne haydut ne birşey. Normal mi şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Daha 4. Levelim ilk görevleri yeni bitirdim. Ama oyun çok kolay geldi. Ayaz trolü hariç beni zorlayan kimse çıkmadı daha ne haydut ne birşey. Normal mi şimdiden.

Zorluk seviyen nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Daha 4. Levelim ilk görevleri yeni bitirdim. Ama oyun çok kolay geldi. Ayaz trolü hariç beni zorlayan kimse çıkmadı daha ne haydut ne birşey. Normal mi şimdiden.

Zorluk seviyen nedir?

ayarlamadım.
    Direkt oyuna girip oynamaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 23 Kasım 2015; 11:24:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Zorluk seviyen nedir?

ayarlamadım.

Oyunun otomatik zorluğu ile başladıysan çok zorlanmazsın. Belli başlı bosslar uğraştırıyor bazen. Genel olarak oyun zorlamadan ilerliyor. Zorluğu bir tık arttır yada bu şekilde devam et. Bu tarz oyunlarda zorluktan öte atmosferde kalmak ve keşfetmek önemli. Oyun sizi oyunda tutuyor. Takılmayın fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

quote:

quote:

Zorluk seviyen nedir?

ayarlamadım.

Oyunun otomatik zorluğu ile başladıysan çok zorlanmazsın. Belli başlı bosslar uğraştırıyor bazen. Genel olarak oyun zorlamadan ilerliyor. Zorluğu bir tık arttır yada bu şekilde devam et. Bu tarz oyunlarda zorluktan öte atmosferde kalmak ve keşfetmek önemli. Oyun sizi oyunda tutuyor. Takılmayın fazla.

Tamam onu öyle ayarlarım.
    Bir de şey diyeceğim. Bir sürü kitap zulaladım. Okusam yararı olur mu yoksa hancıya filan iyi bir fiyata okutayım mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zorluk seviyen nedir?

ayarlamadım.

Bir de şey diyeceğim. Bir sürü kitap zulaladım. Okusam yararı olur mu yoksa hancıya filan iyi bir fiyata okutayım mı?

Kitaplar kısmından okumam gereken kitaplara oku hemen sana skill verir. Verdikten sonra elinde tutmanın anlamı yok. Sat yada depona koy. Birde skill vermeyen roman kitapları var. Merak edersen oku, okumam dersende sat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zorluk seviyen nedir?

ayarlamadım.

Kitaplar kısmından okumam gereken kitaplara oku hemen sana skill verir. Verdikten sonra elinde tutmanın anlamı yok. Sat yada depona koy. Birde skill vermeyen roman kitapları var. Merak edersen oku, okumam dersende sat.

Tamam hocam okur satarım hepsini.teşekkür ederim.
    Ben bunları Whiterun önündeki khajitlere satmak istiyorum. Ama kılıç eşya sata sata para bitti elindeki adamın. Kendi kendine dolar mı parası

• 
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.