Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

quote:

Stakado Cinemascope ENB nin ayarları birazda ben editledim , tavsiye ederim hem çok hoş görünüyor hemde per. kaybı diğer ENB lere göre baya az

Realvision kullanıyordum ben bunu yükleyince performans ciddi anlamda düzeldi. Ancak bir sorunum var. Ekranın üstleri siyah gözüküyor, sinematik modda yani. Nasıl düzeltilir bu?

Edit: Buldum, teşekkürler paylaşım için. Güzel mod.

Hocam grafik olarak nasıl fark gördünüz arada? FPS olarak aradaki fark nedir acaba? Bunu öğrenmek istiyorum da bende geçiş yapabilirim. Çözüm nedir acaba başıma gelirse senin çözümü uygularım bende.

RealVision kullanıyordum grafik olarak RealVision'da daha iyi görsel efektler var fakat çok aşırı fark yok. FPS olarak SMAA açıkken 50-60 kapalıyken sabit 60 alıyorum. RealVision'da 40-45 arası geliyordu.

Hocam değiştirmene ne gerek vardı ki 40-45 fps de epey bi yüksek bi fps. Her alanda çok rahat ve akıcı oynayabilirsin. f/p olarak Cinemascope ENB'yi öneriyor musun bana Realvision'a göre?

vsync açıp sabit 60 fps almak la 40-50 fps arasında oynamak çok büyük fark yaratır emin ol

Realvision kurmadan önce sabit 60 fps oynuyordum realvision kurduktan sonrada 40-50 almaya başladım açıkcası hiç bir fark görmedim akıcılıkta ha 60 ha 45 ikiside aynı geldi bana

• Ben 20 fps ile oynuyorum şehir içi vs ok atarken sıkıntı oluyor :D oyun fps katili resmen.
  • +1
  • Realvision'la durumum sendekinden farksız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stakado Cinemascope ENB nin ayarları birazda ben editledim , tavsiye ederim hem çok hoş görünüyor hemde per. kaybı diğer ENB lere göre baya az

Realvision kullanıyordum ben bunu yükleyince performans ciddi anlamda düzeldi. Ancak bir sorunum var. Ekranın üstleri siyah gözüküyor, sinematik modda yani. Nasıl düzeltilir bu?

Edit: Buldum, teşekkürler paylaşım için. Güzel mod.

Hocam grafik olarak nasıl fark gördünüz arada? FPS olarak aradaki fark nedir acaba? Bunu öğrenmek istiyorum da bende geçiş yapabilirim. Çözüm nedir acaba başıma gelirse senin çözümü uygularım bende.

RealVision kullanıyordum grafik olarak RealVision'da daha iyi görsel efektler var fakat çok aşırı fark yok. FPS olarak SMAA açıkken 50-60 kapalıyken sabit 60 alıyorum. RealVision'da 40-45 arası geliyordu.

Hocam değiştirmene ne gerek vardı ki 40-45 fps de epey bi yüksek bi fps. Her alanda çok rahat ve akıcı oynayabilirsin. f/p olarak Cinemascope ENB'yi öneriyor musun bana Realvision'a göre?

vsync açıp sabit 60 fps almak la 40-50 fps arasında oynamak çok büyük fark yaratır emin ol

Realvision kurmadan önce sabit 60 fps oynuyordum realvision kurduktan sonrada 40-50 almaya başladım açıkcası hiç bir fark görmedim akıcılıkta ha 60 ha 45 ikiside aynı geldi bana

bu oyunda zaten stutter sorunu zor çözüldü yani 60hz bir monitorde 60 fps altında gerçekten eziyet ama sana iyi geliyorsa zaten çoğu oyunda sorun yaşamassın bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ocak 2014; 17:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar bilen bilir raldbthar diye bir yer var cüce yapımı yer altında.işte bunda oranın sonuna geldim ama gerekli eşya yok diye mekanizmayı çalıştıramadım.aynı şekilde bir cüce yerindeyine böyle oldu. Bu cüce mekanizması ama görevle ilgili bir şey mi? Nereden bulunur.

Oyunun başlarındaki ismini hatırlayamadığım bi höyükte başıma gelmişti böyle birşey, mağaranın başına gidip öldürdüğüm adamdan almıştım pençeyi, ilkten değersiz sanmıştım, öldürdüğün canlıların ve ölü bulduğun canlıların üzerini araştır hocam o zaman bulma ihtmalin yüksek, yada bi görev üzerine gittiysen bilemiycem.
  • bu arada Stakado Cinemascope a Parallax gömdüm biraz da tatından yenmez oldu kanımca zaten kendisi ile beraber imaginator de geliyor oradan her türlü tonlama ve cinematic değişiklikleri de yapabiliyoruz , Realvision tabi daha gerçekci ve daha kaliteli ama uzun süre oyunu Realvision ile oynadım birazda bunla takılmak güzel olacak sanırım

• Görüntüler harika. Parallax oyunun geneline mi etki ediyor yoksa çeşitli kasabalara mı? Ve sol üstteki sabit fps gösteren prog. mı?
  • quote:

Realvision'la durumum sendekinden farksız hocam

Bundan önceki oyundada vardı bu salak fps düşmesi oblivion elder scroll serisinin optimizesi rezalet bence 2 tane sistem var bende dual core & 9800gt de 1920x high 20 fps veriyor FX8 & gtx 660 ultra 20 fps :D 60 ları görüyoruz da cok düşüyor oyundan soğutuyor insanı

Bende sadece 2 mod kurulu Climates Of Tamriel hava değiştiriyor birde kan efekti var enb final denedim ancak climates ile cakısma yaptı yansımalar vs berbat :D sizin kurduklarınızı denesem 5 fps ye düşer sanırım :D

Climates çok güzel gerçekten ucusan püsküller vs

• quote:

Görüntüler harika. Parallax oyunun geneline mi etki ediyor yoksa çeşitli kasabalara mı? Ve sol üstteki sabit fps gösteren prog. mı?

Sol üstteki programın adı MSI Afterburner. Fps işlemci ve ekran kartı ısı derecelerini falan gösterir.
  • Fps değerlerine nasıl bakabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Görüntüler harika. Parallax oyunun geneline mi etki ediyor yoksa çeşitli kasabalara mı? Ve sol üstteki sabit fps gösteren prog. mı?

evet genel olarak derinlik verebileceği çoğu objeyi etkiler , alttakinin hd2k için olanını kullandım yalnız köprülerin korkuluklarında sorun çıkardı onlarla ilgili dosyaları sildim düzeldi

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/40512/?

fps için arkdaş yanıtlamış yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ocak 2014; 17:40:03 >

• @okinkurt : Görüntüler çok güzel. Skyrim ve modları beni kaç gündür uğraştırıyor, modlarla uğraşmaktan oyunu oynayamıyorum Şimdide oyundaki mumlarda ve elimdeki ateşde sorun çıktı, mumlardaki ateş ve elimdeki ateş gözükmüyor
    @xelforia : Çok teşekkürler hocam.
    @evohan : Sağol hocam akşam yeni enb ile deneyeceğim.
  • quote:

@okinkurt : Görüntüler çok güzel. Skyrim ve modları beni kaç gündür uğraştırıyor, modlarla uğraşmaktan oyunu oynayamıyorum Şimdide oyundaki mumlarda ve elimdeki ateşde sorun çıktı, mumlardaki ateş ve elimdeki ateş gözükmüyor
    @xelforia : Çok teşekkürler hocam.
    @evohan : Sağol hocam akşam yeni enb ile deneyeceğim.

Bende oyunu oynamıyorum valla mod deneyip duruyorum eski pc de :D hangisi cakısır hangisi sağlıklı vs süzdükten sonra yeniye aktarıcam

• Oyun hiç bitmiyor bide mod indirdinmi dadından yenmiyor

örnek: INIGO
  • Orjinal oyuna NMM'den mod kurmak sıkıntı yaratmaz değil mi ?
  • Konu resmen mod konusuna dönmüş yav, bence mod konusunu ayrı olarak açın Bir iki muhabbet için giriyorum yada yardım isteyenler yada soru soranlar vs vs vardır diye tüm sayfa mod
  • aynen ya oyunun modu yok modların oyunu var sanki. ne zaman baksam mod muhabbeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

aynen ya oyunun modu yok modların oyunu var sanki. ne zaman baksam mod muhabbeti.

hocam bug lar olmasa mod konusu fazla olmaz sanırım.

bu arada geerken 25 saat süren bir yama varmış doğrumu bu arkadşalar ?
  • Yine 60-65 tane mod yükledim, daha da devam edeceğim ama girip deneme yapayım dedim.

• 
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.